Ayy çok güzel darısı ins diğer hamile ark başına ve sonra sırada olab bizlere ins rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahDpgurdum bqcimmmm dogurdum hamdolaunnnnnnnnnnnn sukur sagligimizda yerinde darisi hepinize insallah
Aşş... Çok üzüldüm ya.Omayram malesef Mutluyaşam arkadaşım yine sonuçla yıkıldı
Sonucu negativ
İnşallah toparlansın ve eşinin razılığıyla onu kieve götürücem
Belki meleğine orda kavuşur
Allahtan ona şuan sabr diliyorum
Nasıl acı çekiyor canım arkadaşım anlıyorum
Pazartesi transfer yapildi bana yarin 5. Gunumuz insallah 8 ya da 9. Gunde idrar testi yapmayi düşünüyorum acikcasi sabredemiyorumSenin kaç günün oldu transfer sonrası
Ahh canım yaOmayram malesef Mutluyaşam arkadaşım yine sonuçla yıkıldı
Sonucu negativ
Ahh beee bu kadar zamandir da transfer icin beklenildi. İnsallah hemen kalkip tedavi planini yapip bebegine kavusabilir..Omayram malesef Mutluyaşam arkadaşım yine sonuçla yıkıldı
Sonucu negativ
Ayy maşallah sağlıkla gelsin kuzular ins darısı başımıza ins hayırlısı ise gözünüz aydinKizlaaar sonucum 4110
Tedavisini nerede yaptırmıştı?
Çok üzüldüm Allah sabır versin ama umutsuzluğa kapılmak yok , hepimiz vakti zamanı geldiğinde anne olucaz ben yürekten inanıyorumOmayram malesef Mutluyaşam arkadaşım yine sonuçla yıkıldı
Sonucu negativ
Abla hep dualarım da inşallah güzel sonuçlar alirKızlarrrrr
Mutluyaşamla az önce telefonla görüştüm kan vermeğe gidiyor
Nolursunuz topluca dua edelim güzel sonuçla dönsün canım arkadaşım
Artık bu çektiği eziyyet son olsun
Artık evladına kavuşsun
Abla cok uzuldumOmayram malesef Mutluyaşam arkadaşım yine sonuçla yıkıldı
Sonucu negativ
Ayy planin belirlenmesine çok sevindim bundan sonra da işlerin rast gitsin canım, ayrıca iş durumunu kesin çözersin senSelvi boylum @Eftalios bence gidene kadar toparlarsın kafan rahat olsun arkadaşım.
andreden haber geldi 3 Ağustos ultrason 12 Ağustos tedavi başlar 26 ve 28 transfer ( tabi ikili olur ise) bu arada 3 ağustosta nöbetteyim bir ayar çekecem ve transfer zamanı korktuğum gibi çalıştığım döneme geldi birde ona ayar çekmem lazım.
Hayırlı olsun canım sağlıkla git güzel haberlerle dön inşallahBizde bugun randevu aldık 12-15 agustos arası ilk görüşme / muayne için kievde olucaz . İnşallah tedavi için uygun bulunursam bizde başlıyoruz .
Çok üzüldüm canım mutluyasam Allah yardımcın olsun seni anlıyorum ama umudunu kaybetme hayat mucizelerle dolu, bugün kimse sana üzülme demez ama en kısa zamanda toparlan lütfen. Biz kadınlar çok güçlü varlıklarız herşeyin üstesinden gelebiliriz Mevlana'nın dediği gibi "her nasip vaktine esirdir" demek o vakit şimdi değilmiş. Zazacigimin desteği bizlerin dualari ile inşallah Kiev sana uğurlu gelecekOmayram malesef Mutluyaşam arkadaşım yine sonuçla yıkıldı
Sonucu negativ
Kıbrıs ama merkezi bilmiyorum.Tedavisini nerede yaptırmıştı?
AmiiiiinPazartesi transfer yapildi bana yarin 5. Gunumuz insallah 8 ya da 9. Gunde idrar testi yapmayi düşünüyorum acikcasi sabredemiyorumama test yapmasamda icimden bi ses yavrularin sana tutundu diyor rabbim bana bagislasjn onlari
Öyle ama 10 gün değer 0.2 artık her şey belli
Hitte kuzumTedavisini nerede yaptırmıştı?
Bende kendimi 5 diyeavutuyordumAmiiiiin
Transfer gününü sayma,bugün senin 4 günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?