Canım Zirka, dinleniyorum ben bol bol. Kasık ağrıları oluyor ama katlanacağız artık. Kalp dinleme gününü bekliyoruz.
Sen de izin işlemlerini halletmişsin. Hadi bakalım, inşallah herşey yolunda gider.
İnşallah hayatım ya siz yolun yatışını geçtiniz inşallah gerisi sağlıklı ve sorunsuz devam eder

Kızlar merhaba
Biz bugün ultrasona girdik veeee keseleri gördük☺şimdilik herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gitcez insallah
Harika , maşallah hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Z Zaza74 , A anneadayi1974 , S sadesutlu S sibra631 sağolun kızlar Allah darda zorda olanlara yardım etsin korusun, aynı durum bugün Rizede de olmuş çok üzüldüm. Felaketin yakınımda olması, ve orada yaşayan akrabalrımın can havliyle evlerini terk etmesi beni çok etkiledi.

Pablocum Allah tüm insanlığı korusun çok zor günlerden geçiyoruz dünyanın dengesi bozuluyor inşallah bugünlerde geçecek daha güzel ve iyi günler göreceğiz. Sen de Allah'a emanet ol canım, inşallah kayıplardan en kısa zamanda iyi haberler gelir

Canım Zirka, dinleniyorum ben bol bol. Kasık ağrıları oluyor ama katlanacağız artık. Kalp dinleme gününü bekliyoruz.
Sen de izin işlemlerini halletmişsin. Hadi bakalım, inşallah herşey yolunda gider.
Canım ben de sana yazacaktım merak ettim seni, iyi olmana çok sevindim. Çok iyi yapıyorsun dinlenmekle dualarım seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…