İnşallah hayatım ya siz yolun yatışını geçtiniz inşallah gerisi sağlıklı ve sorunsuz devam ederCanım Zirka, dinleniyorum ben bol bol. Kasık ağrıları oluyor ama katlanacağız artık. Kalp dinleme gününü bekliyoruz.
Sen de izin işlemlerini halletmişsin. Hadi bakalım, inşallah herşey yolunda gider.
Yaşmi sordun cnm görmedimP
oncik yaşını söylemedin
Ayyy sende çok gençsinYaşmi sordun cnm görmedim30 yasndaym
Estgrfrllh cnm o senin güzel bakmanAyyy sende çok gençsin
Abooo nakadar genç kız var aramızda
Kendimi yaşlı hiss etim
Bunların daha kendisi çocuk ZazaAyyy sende çok gençsin
Kendimi yaşlı hiss etim
Harika , maşallah hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar merhaba
Biz bugün ultrasona girdik veeee keseleri gördük☺şimdilik herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gitcez insallah ❤
Tablomuza bir de yas ekleyelimAyyy sende çok gençsin
Kendimi yaşlı hiss etim
Ankarada olsa bende bende giderdimEvet istanbulda ziya kalem. Sağolun bende artık onu düşünmeye başladım
Evet ya deniz gokalp o da cok iyiİstambulda bülent urman çok iyi hazırlar seni ama pahalı
Hemşiresi arkadaşımdır numarasını istesen özelden atarım
Ama dur en iyi Omayramın doktoru
Tam kiev tedavisiyle aynı gidiyor
Sen omayradan alsana doktorunun numarasını
çok teşekkür ederim canımÇok sevindim canım gözünüz aydın
Aa evet deniz gökalp i de not almıştım burdaki konuşmalardan duyup. O da aklımdaEvet ya deniz gokalp o da cok iyi
Bende canım yanlız değilsinAyyy sende çok gençsin
Kendimi yaşlı hiss etim
Doktoruna güveniyorsan paylaş ama mecburiyetten gidiyorsan küçük bir yerde yaşıyorsan söylemek zorunda değilsin ama bilmesinde fayda var tabikiKızlar bizi takip edecek doktorumuza donasyon olduğunu söylemek zorunda mıyız?
Pablocum Allah tüm insanlığı korusun çok zor günlerden geçiyoruz dünyanın dengesi bozuluyor inşallah bugünlerde geçecek daha güzel ve iyi günler göreceğiz. Sen de Allah'a emanet ol canım, inşallah kayıplardan en kısa zamanda iyi haberler gelirÇarşamba günü NRW bölgesine öyle bir yağmur yağdı öyle bir yağdı ki sanırsın gök yarıldı da su boşaldı üstümüze , kesintisiz tam 12 saat.
İşe gidinceye kadar , iş den eve varıncaya kadar arabama ulaşıncaya kadar inanın ayaklarım su içindeydi eve kendimi zor attım Allah'ım bu nasıl bir yağmur. Ertesi günü haberler de bilanço belli oldu almanya geneli özellikle NRW bölgesinde sel kapılan , toprak kayma bina çökmesi sonucu 100 üzerinde kişi hayatını kaybetti, 100 lerce kişi kayıp haber alınamıyor ren nehri taşmış şehirler su altında kalmış
20 kilometre ötem su altında kalmış Allah'ım sen yardım herkese
Canım ben de sana yazacaktım merak ettim seni, iyi olmana çok sevindim. Çok iyi yapıyorsun dinlenmekle dualarım seninle canımCanım Zirka, dinleniyorum ben bol bol. Kasık ağrıları oluyor ama katlanacağız artık. Kalp dinleme gününü bekliyoruz.
Sen de izin işlemlerini halletmişsin. Hadi bakalım, inşallah herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?