Çok teşekkür ederim tamaracım aynen doğanın dengesi bozulmuş ,ama doğanın dengesini bozan biz insanlarız canım. öyle hoyratça kullanıyoruz ki , doğanın da biz den alacağı bir intikam oluyor. Allah sonumuzu hayr eylesin.

Kızlar bizi takip edecek doktorumuza donasyon olduğunu söylemek zorunda mıyız?
Ben kalp atışını duyduktan sonra doktoruma soylemis ve bu konunun aramızda kalmasını rica etmiştim, muayene ve ilaç kullanımı ile ilgili bilmesi gerektiğini düşünüyorum canım. Ama zirkacigimin da dediği gibi küçük bir yerdeysen biraz daha düşün derim. Çünkü Doktorlar aralarında ilginç buldukları hastalarını çok konuşurlar.

Herşeyi gayet güzel anlatmışsinız her sözünüzde gayet değerli eşimle zevklerimiz cok farklı olsada uyumluyuz genelde tanışır tanişmaz evlenmeye karar versekte 2 yıllık ilişkimizi uzaktan yürüttük hiçbir zaman uzakta olduğunu hissettirmedi hep iletişim halindeydi nişan süreci biraz zorlu geçti tabi onunla ilgili değildi onun hatırı için bunları görmemezlikten geldim şu an düşününce kız kardeşine menopoza girmemi soylemesi hiç hoş değil ve muhtemelen diğer dört görümcemin öğrenmesi demek beş koldan eşime baskı yapılacak demek

Hoşbuldum size yazmak beni gerçekten rahatlattı şimdi eskisinden de umutluyum eşimle nekadar duzeliriz bilmiyorum ama ben hayatıma herzaman devam edicem

Beş görümcen mi allah yardımcın olsun işin gerçekten çok zor canım görümce göz yaşi gördüğün yerde vur taşı

Doktoruna güveniyorsan paylaş ama mecburiyetten gidiyorsan küçük bir yerde yaşıyorsan söylemek zorunda değilsin ama bilmesinde fayda var tabiki

Teşekkürler Canlar. Kararsız kaldım açıkçası, söylemek istemiyorum aslında ama düşüneceğim.
Tamara sen bir de perinatoloğa da gidiyordun. Şimdi benim embriyo rahim aşağısına yerleşmiş ya acaba ben de gitsem mi? Bir de Beta değerleri dengesiz arttı, çok korkuyorum bebeğin gelişiminde sıkıntı olacak diye.
Ne dersiniz?

Çok net! Tamam.
Evet söylemelisin,çünkü donasyonda ve yaşımızdan dolayı hormon kullanmak zorundayız
Kendi yumurtamızla olsaydı çatlayan yumurta yerinde sarı cism oluşuyor ve hamilelere hormonu vucut salgılıyor
Donasyon söylemesen doktor ilaç takibinde yalnış azaltmadan düşük yaparsın
Birde malum yaş 35 üstü artık bebek hastamı yaştan dolayı çok testlere maruz kalırsın

Tamam Zaza, haklisin. Söylemekte fayda var. Sen perinatoloğa da gidecek mısın?

Arkadaşlarrr, benim bayramin 2.3.gününe denk gelecek olan gidişim erkene alındı .donörün yumurtaları erken gelişmiş benim rahim kalınlığı da uygun görüldü. Yarın kıbrıs yolcusuyum allah nasip ederse pazartesi yumurta toplama var bana da dualarınızda yer verin arkadaşlarım ,aşırı heyecan yaptım ani olunca

Allah tedavini hayırlı etsin inşallah
Evladınla dön kıbrıstan

Allah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin arkadaşım sağlıkla git gel inşallah

Asyam cok sevindim bu guzel haber su gibi git gel insallah hersey mukemmel gecsin dualarimiz seninle❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…