- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.076
- 83
- 46
Sizdemi orda tedavi gördünüzBenim eski izmirdeki merkez
Ohh canım gözün aydın çok sevindimBıgün muayene günümdü herşey yolunda çok şükür kalınlık gayet iyi dedi elenacıkama kaç ml olduğunu söylrmedi 3 kat olmuş Pazartesi progesteran ve 21 nde tek transfer 3 embriyo ya karar verdi ilk önce 2 demişlerdi hatta bir önceki muayenede de 2 dendi ama bu sefer tek e düşürdü nedenini bir sonraki buluşmada sorucam
Hayırlısı olsun inşalalh bebislerin sımsıkı tutunsunlar herşey yolunda ilerlesin bol şansBıgün muayene günümdü herşey yolunda çok şükür kalınlık gayet iyi dedi elenacıkama kaç ml olduğunu söylrmedi 3 kat olmuş Pazartesi progesteran ve 21 nde tek transfer 3 embriyo ya karar verdi ilk önce 2 demişlerdi hatta bir önceki muayenede de 2 dendi ama bu sefer tek e düşürdü nedenini bir sonraki buluşmada sorucam
Rabbim kucağını istediğin sayıda bebe ile doldursun
Dualarimiz seninle
Rabbim yuzune baksin tatlim hayirli olsun bebislerini al da gel guzelim saglikla
Rabbim yardimciniz olsun canimAllahin izniyle hersey cok güzel olacak dualarimiz seninle haydi bismillah Rabbim kucagini doldursun yüzünüzü güldürsün insallah
Kizlarrrrrr kader arkadaşlarım iyi dilekleriniz dualarınız için sagolun. Allah hepinizden razı olsun. Hepimiz için dua ettim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahRabbim
Rabbim yuzunu güldürsün insanlah su gibi gecsin hersey
Ohh süperr hayirli haberlerinizi bekliyoruz hepinizin insallahhBıgün muayene günümdü herşey yolunda çok şükür kalınlık gayet iyi dedi elenacıkama kaç ml olduğunu söylrmedi 3 kat olmuş Pazartesi progesteran ve 21 nde tek transfer 3 embriyo ya karar verdi ilk önce 2 demişlerdi hatta bir önceki muayenede de 2 dendi ama bu sefer tek e düşürdü nedenini bir sonraki buluşmada sorucam
canım insallah bugun başlangicin olsun yeni hayatin icinKizlarrrrrr kader arkadaşlarım iyi dilekleriniz dualarınız için sagolun. Allah hepinizden razı olsun. Hepimiz için dua ettim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Ohh canım gözün aydın çok sevindim
Hayırlısı olsun inşalalh bebislerin sımsıkı tutunsunlar herşey yolunda ilerlesin bol şans
Çok teşekkür ediyorum canlarOhh süperr hayirli haberlerinizi bekliyoruz hepinizin insallahh
AminnnnnÇok teşekkür ediyorum canlarTüm güzellikler iyilkler kolaylıklar hepimizle beraber olsunnn
Oh harika haberBıgün muayene günümdü herşey yolunda çok şükür kalınlık gayet iyi dedi elenacıkama kaç ml olduğunu söylrmedi 3 kat olmuş Pazartesi progesteran ve 21 nde tek transfer 3 embriyo ya karar verdi ilk önce 2 demişlerdi hatta bir önceki muayenede de 2 dendi ama bu sefer tek e düşürdü nedenini bir sonraki buluşmada sorucam
Amin canım amin çok sagolcanım insallah bugun başlangicin olsun yeni hayatin icintutunsun can olsunlar sana
Bir güzel haber dahaCanlarım benimde muayenem iyi geçti. Endometrium 11 olmuş embriyo hazır olsa yarın transfer yapabilirdik demiş Elena çim. Embriyo glue de yapıldı bugün progesteron larim başladı hayırlısıyla 19 ilk transfer olacak
Evet canımın içiBir güzel haber dahaCok guzel kalinlasmis harika bak hersey yolunda gidiyor cok sevindim
Tanisamasakta aynı yoldan kalplerimiz geçiyor hem kendimiz hemde birbirimiz için umarım seninde tedavin hayırlı olur sağlıkla bebeğini kucağına alırsınMerhabalar arkadaşlar dün benimde kievde görüşmem vardı tedavi planımızı yaptık ekim ayı için transfer planlandı ve bugün döndük. klinikte buradan arkadaşlarla tanıştım A anneadayi1974 D Deniz5506 B bir hayalim var ve iyikide tanıştık
Duruball ve Z Zumrom ile bi rastlasamadik , klinikte işler hızlı ilerliyor bir günde bitiriyorlar:)) tanıştığım tanışamadığım bu yolda emek veren tüm arkadaşlarımızın bebekleri tutunsunn , Rabbım hayırlısı ile evlat sahibi yapsın bizleride herkesin yolu açık olsun
Canlarım benimde muayenem iyi geçti. Endometrium 11 olmuş embriyo hazır olsa yarın transfer yapabilirdik demiş Elena çim. Embriyo glue de yapıldı bugün progesteron larim başladı hayırlısıyla 19 ilk transfer olacak
Oyy güzel kalpli arkadaşım seninde inş tedavin çok güzel geçerMerhabalar arkadaşlar dün benimde kievde görüşmem vardı tedavi planımızı yaptık ekim ayı için transfer planlandı ve bugün döndük. klinikte buradan arkadaşlarla tanıştım A anneadayi1974 D Deniz5506 B bir hayalim var ve iyikide tanıştık
Duruball ve Z Zumrom ile bi rastlasamadik , klinikte işler hızlı ilerliyor bir günde bitiriyorlar:)) tanıştığım tanışamadığım bu yolda emek veren tüm arkadaşlarımızın bebekleri tutunsunn , Rabbım hayırlısı ile evlat sahibi yapsın bizleride herkesin yolu açık olsun
Ay canım bu çok güzel bir haber ilaç dışında bişey kullandın mıCanlarım benimde muayenem iyi geçti. Endometrium 11 olmuş embriyo hazır olsa yarın transfer yapabilirdik demiş Elena çim. Embriyo glue de yapıldı bugün progesteron larim başladı hayırlısıyla 19 ilk transfer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?