Zirka gerçekten doktor hamile birakamazsa ücret alamıyor mu ???

Canm zirkacim cok tsk ederm evet benimde murat bey bakalim goruselim yarin rahim kalinligini ogreneyim ondan sonra goruselim

Olsun canım Buda bişey bak zoru gitti azı kaldı

Canım bu tedavin seni istediğin kadar çocukla odullendursin inşallah

Tek koydurma
İki goy garantili olsun
Malesef embriyo oluşmazsa gynolifede yarı para çöp oluyor
Ama bazende kişiye göre davranıp yardım ederler
İnşallah siz sıkıntısız bu tedavide evladınıza kavuşun

Bende size son 3 günümü anlatayım non stop gezmeceilk gün bağımsızlık meydanı , st michael golden manastırı(ayinlerine denk geldik muhteşemdi) andrevsky yokuşu girişinde birşeyler içtik ve sokak çalgıcısı iki amca türk olduğumuzu öğrendikten sonra beni aralarına alıp türkçe şarkı söylediler muhteşemdiandrevsky kilisesi ,globus avm 2. Gün yine metroyla ardanalya metro istasyonu dünyanın en derin 105,5 mt istasyonu ve ordan Mariyinsky park ve sarayını gezdik sonrasında biraz çılgınlık yapıp hydropark adasına kadar yürüdük burası metro (kırmızı hat)durağı aynı zamanda nehirin ortasında adalar var sanırım 3 tane biz buna gitmek istedik çok güzel biryer sonra merroyla döndük 3. Gün yani bugün meşhur st. Sophias katedraline gittik aslında ilk gün önünden geçtik (michael golden karşısı) kapandığı için gidememiştik 18 e kadar açık girişte ki çan kulesine çıktık şehri tepeden görmek için kişi başı 60 uah sonrasında kreşatik cad boydan bıya gezdik bağımsızlık heykelini sağınıza alıp nehire dığru yürüdüğünüzde cad sonunda kreshchatiy parka gittik küçğk bir konser alanı vardı bisiklet,kaykay gösterileri yapılıyordu aşşağısına indiğinizde muhteşem nehir manzarası Sokaklarda dans edenler pandomim yapanlar bateri çalan şarkı söyleyen koro vs çok fazla çok eğlenceli bir şehir ama ufak 1 uyarı ; meydanın karşısında su havuzlarının bulunduğu küçük bir meydan daha var orada bugün dolandırıldık diyebilirim ayı ve köpekti sanırım kostümlü iki kişi bizi görünce yanımıza geldi ve beni aralarına aldılar fotoğraf çekti biri sohbet muhabbet türk olduğumuzu öğrenşnce fener cimbom muhabbeti felan sonra teşekkür ettik gidicez elindeki paraları gösterip para istedi kişi başı 50 uah istedi ama ne istemekeşim yok diyor anlamıyorlar dilde yok ama çarpat ing konuştuk ben neden diye soruyorum foto içinse silelim dedim biri daha ılımlıydı da diğeri pislik eşimde şanet olsun dedi 50 uah ve 15 tl verdi zor kurtulduk polis bakındım ama yoktu şikayet edicektim eğer gider ve görürseniz onları uzak durunBuranın insanları dolandırıcıymış tabi genellemek doğru değil ama burda klinikleri olan dr larla tanışmış eşim otelde onlar söylemiş bunu

Biraz uzun olmuş ama özelden de soranlar oluyor bilgi vermek yardımcı olmak için yazdım kiev de metro ile gezmek çok kolay ve ucuz 8 uah Biz eşimle şöyle bir matematik yaptık diyelim 30 uah birşey aldınız tl karşığını öğrenmek için 3 e bölün markette alışveriş yapıp bazen kartla ödüyoruz bakıyoruz ekstra da ne kadar diye 3/1 i ödenmiş oluyor Mastercard çoğu yerde geçiyor katedralde bile geçiyorduKıyafet bir tık daha pahalı türkiyeden ve turistik yakınında ki mekanlar (türkiyede de böyle)onun dışında herşey uygun bence

Kuzum geçmiş olsun
Genelde ukrayna milletinde dolandırıcı az
İnan istanbulda böyleleri adım başı
Enerjin kaldıysa Anne Alipia monastırına git
Orasıda çok güzel
Orada dua et
Değilene göre Alipia Anne çok mübarek biri olmuş ve ömrünü hep duayla geçirmiş

Teşekkür ederim çok evsiz gördük ve birşey satmaya çalışanlar biraz fazla bizi buldu demek ki yardım etmeye fotoğraf çekmeye geldiler sanmıştım ama isteme tarzları da hoş değildi yani öecbur bıraktılar yapıştılar ben vermezdim de eşime dua etsinler o yeri hiçbir yerde okumadım günler web sitelerine bakıyorum nereye gitsek diye ama Pecherks lavra yani mağara manastırı kaldı birtek görmek isteyip te gitmediğimiz bunu duymamıştım ni bakarım canımm sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…