Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım inş sağlıkla ilerler darısı biz bekleyenlere

Tebrikler canım. Çok mutlu oldum darısı bizlerin başına inşallah bizlere öyle güzel sonuçlar görmek nasip olur. Allah'ım sanada sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Ohhh misss gibi bir haberMasallah SubanAllahhhh Hayirli olsun cnmmmm sag saglim ilerlerlesin ve kucagina almak nasip olsun gözün aydinnnn

Ohh çok şükür Dünden beri aklımdaydınız yazmamak için kendimi zor tuttum
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin kucağınızda büyüsün inşallah

Dünden beri aklım senin sonucundaydıohhhh çok şükürr canımm çok sevindim Güel düşün güzel olsunn onlar seninleeeee çoğul gibi sankimmsağlıkla mutlulukla huzurla bebeklerini kucağına almanı diliyorum

Gözünüz aydın Pozitif haberlere o kadar mutlu oluyorum ki. Allah kucağınıza alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin size , bize , tüm isteyenlere

Canm smyra masalllah masallah ayy sen bize uğurlu gel ins hic korkma kalp atışlarını duyacaskin ins

Yuppiiii... Çok sevindim canım. Tebrik ederim. Bak bir de hiç belirtim falan yok deyip kendini üzüyordun..Ayyy çok güzel bir haber.
Şimdi sırada Kievde transfer olanlar var. Sabırsızlıkla onların sonucunu bekleyeceğiz. Hadi hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…