Endometrit icin tani nasil konuldu, antibiyotik kullanilmindan sonra transfere hazirlik yapilirken tekrar sivi goruldu mu?

Endometrit icin tani nasil konuldu, antibiyotik kullanilmindan sonra transfere hazirlik yapilirken tekrar sivi goruldu mu?
Canim ben bir sure ilac tedavisi gordum zor bir surecti ama atlattim baloncuk denilen bir aletle bakildi en son belden asagi uyusturdular ilaclar igneler ise yaradi bende antibiyotikler ise yaramisti rahimdeki sivi kurudu once zaten dis gebelik diye soylemislerdi transferden sonra.daha sonraki ultrasonda sivi enfeksiyon dendi. Cok şükür historoskopimide oldum yapisikliklarim acildi. Aradan 1 yil gecti simdi yine baktiricam kievde

Ay çok sevindim , tebrik ederim
İnşallah Allah kucağına almayı nasip eder

Smyrna ikiz geliyor haberin var mı
Maşallah kuzum
Rabbim ikizinide kucağına almayı nasip etsin
Çok güzel haber
Darısı tüm bekleyenlere olsun
Uğur getir topiğimize

Cumartesi günü (yarın) ilk görüşmem var klinikte , sizlerdende orada olan varmı acaba ?

otelde Türk filan göremedim !
Hayirli olsun inşallah , biz çikmisiz siz gelmişsiniz demekki zirkaa 'nin 2. Transferi var inşallah karşılaşırsınız size çok destek olacaktır.

Tedavin hayırlı olsun
Eğer Halil beyde başladınsa onlar eskiden Evolve oteliyle anlaşmalıydılar ve uygun fiyataydı

Tedaviniz hayirli olsun, merkezlerin yönlendirdikleri anlasmali otelleri vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…