canım sağol iyi dileklerin için doğru söylüyorsun hayatın ne göstereceğini kim bilebilirki.bu arada sosyal hizmetlerden geldi bir bayan.sanırım bizi ve evimizi beğendi beğenmeseydi başka bir eve taşınırdı eşim zaten geçen ay 15000tl masraf yaptık eve.bize 2 tane çocuk eğtimi için kitap önerdi.bunları okuyup bir ay sonra yine görüşecağiz .sizi haberdar edeceğim
Sevgili Somtik evlat edinmeye karar vermeniz çok çok güzel,çevremizde oldukça fazla insan bu yolla ebeveyn olmuşlar ve çok mutlular,eşim istese ben birgün bile durmam evlat edinirim ama tabiiki yaş faktöründen dolayı bana bebek vermezler siz o yüzden de şanslısınız.Size cevap yazmamın nedeni evlat edinme süreciniz başlamış bu çok güzel ama diğer süreçlerinde kapandığını bu kadar net düşünmeyin,hepimiz hergün her şekilde değişiyoruz,ben ilk hamile kaldığımda eşim hiç istemedi ağlaya ağlaya mahvoldum,eşim aldıralım istedi ama aldırmaya karar veremeden çocuk düştü,2,hamileliğim hemen arkasından oldu bu sefer tepkimesizdi o da düştü,3 yıl sonra ikimizinde isteğiyle tüp bebek yaptık,2 olumsuz sonuçtan sonra donasyon önerildiğinde eyvah dedim baktm eşim hemen onayladı,bu arada eşimin bir çocuğu var ama artık enaz benim kadar o da çocuğumuz olsun istiyor hatta 2 gün önce belki yumurtan vardır bir taşıyıcı anne bulalım o senin yumurtalarından,sende donörün yumurtasıyla dedi,yani anlayacağın 6 yıl önceki adam nerde bu adam nerde:))
göreceksin seninde yaşamında daha çok kararlar alınacak daha çok yollar denenecek,evlatlık bebeğin üstüne belki de 2 ikizlerin olacak inşallah yarabbim:)
kendini yetersiz görüp senin kaderin olmak istemediği için mi boşanmaya kalkıyor acaba??
çünkü benim eşimin çocuğu yok bende yumurtamın işe yaradığını öğrenince aynı şeyi hissettim acaba ayrılıp onun baba olma hakkını engellememem mi lazım hissine kapıldım. allahtan o beni bu konuda inandırdı bizim birlikteliğimiz çocuk yapma amacı üzerine kurulmadı diye.
birde şu geliyor aklıma bu süreçlerde tedaviye başlama araştırma süreçlerinde acaba sen çekilmez olup eziyet mi ediyorsun ona??
başlayınca zaten ilaçların etkisiyle kavga etmeyen yok gibi bişey.
hakkına hayırlısını diliyorum. sanırım sen bulmuşsundur sebebini ama erkekler daha bencil daha komplexli ve daha sabit fikirli (genelllikle)
ama bir gerçek var ki onlarla uğraşırken zaman kaybediyoruz
Fsh 23.14,
lh 26.16
e2-estradiol 198.0
Arkadaşlar merhaba ben de kıbrısta 3. yumurta donasyon denememi yapacağım.Firdevs hanım hakkında yorumlarınız var mı?1. de dünyaya 2. de hit'e gittim..Firdevs hanım nasıl acaba??Fikirlerinizi bekliyorum.
Normalde adet olmam gerekirdi Lukrin depot vurulduktan sonra adette gecikme olduğunu duydum geçici menepoza sokuyormuş peki ne kadar beklemeliyim söktürücü kullanmak için ya da kullanmalı mıyım? kasık ağrısı şişkinlik yaşıyorum tık yok :))
Aynı yollardan o da geçti konuştuk bende aynı düşünüyorum birliktelik nedeni çocuk değil. Bu bir aşk evliliği..
Çekilmez olmaya gelince hormon aldığım dönemde hararet seviyem yüksek oluyor ama ben farkındalık üzerine ciddi profesyonel yardım aldım. Canım yandığında ona saldırmamayı iyi öğrendim.
.artık denemek istiyorum.. Ama o böyle yaptığı için az bile çıksa kendi yumurtam ile deneyeceğim. Onun. Deneme sırasında yaptığı şeyleri ona gösterip farkındalık oluşturacağım sonra donasyon galiba.
Bu adam armut piş ağzıma düş yapıyor artık veren ve idare eden olmak istemiyorum...
iyi aksamlar nowaa,
ben dr. firdevs hanima gittim..2. ocak transfer oldu, gebe kaldim, daha cok erken ama neticede kaldim gebe. dr. firdevs hanim hakkinda ve dogus merkezi hakkinda kibrisa gittigimde cok detayli burdan yazdim..biraz arka taraflara bak forumda bulursun benim yazdiklarimi. ama sunu söyleyebilirimki biz gittigimiz aksam vazgeciyorduk donasyondan, dr. firdevs hanimla görüsleim tekrar ona göre karar verelim dedik..ve firdevs hanima karar verdik, kendisi cok nazik, ince düsünceli ve sempatik biri. isini benim görüsümce cok iyi yapiyor. tavsiye ederim ben
Teşekkürler canım..Sana da hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Senin hikayeni okudum..Bilmiyorum kararsız kaldım ben de aslında çok iyi insanlar gibi..Ama işlerini iyi yapsınlar yeter ....Donörü nasıl seçtiniz canım???
Sevgili breeze uzun süredir yazmak isteyipte yazmadığım birşeyi sizlerler paylaşmak istiyorum,..
Benim eşim sözle hep çocuk istediğini söylüyor... Destek oluyormuş görüntüsüde veriyor...
Ama ne zaman bir deneme için doktora gitsek yada deneme yapsak arıza yapıyor..
Sevgili Efsune12 yazdıklarınızı birkaç defa okudum,geçtiğin süreç gerçekten çok zor,hemen hemen aynı dönemlerden geçtiğimiz için yaşadıklarını tahmin edebiliyorum,inan bizlerde aslında yolu tek başımıza yürüyoruz,evet benim eşim artık bana destek ama tüp bebek veya donasyon sırasında yaşadıklarımız bizimde akıllara durgunluk verecek şeyler,ben tamamen kendim planlıyorum kendim yoluna koyuyorum eşimide yanıma alıp gidiyorum,araba sürerken bile benim için dikkatli sürmesini sağlayamıyorum,hamilelik sürecinde benim için extra hayatında hiç bir değişiklik yapmıyor hatta donasyonda sırf eşim sıkılıyor diye kıbrısta 1 saatliğine gazinoya bile girdik düşünsenize:) ama enazından artık çocuk isteğimi konuşuyoruz beraber heyecanlanıyoruz bu bile yeter diyorum sizin yaşınız okuduğuma göre 42 sanırım eşinizinde aynı,inanın erkeklerin 40 lı yaşlarının başları biraz daha agresif oluyor ama zamanla daha bir uyum içinde oluyorlar,o da birşeyleri kabul etme sürecine girecek ama zamanı var galiba,bence siz hiç inat falan yapmayın planlayın karar verin ve onun size sadece yoldaş olmasını sağlayın,hepimizin yolu açık olsun sevgili arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?