sabahın 7 s,nden beri hastanelerdeyim yeni geldim eve randevu aldığım merkeze gittim arkadaşlar muayne ettiler testler için kan aldılar muayne sırasında bugün adetimin 3 günü olduğu için bir sağda 1 solda olmak üzere 2 tane yumurta gördüklerini ve hemen tüp bebek denemesi için ilaca başlatmak istediler kan sonuçlarımın cıkmasını beklemeden ve bunun için aşırı ısrar vardı gercekten artık sinirlerim harap oldu kime inanıp kime güveneceğimi şaşırdım ve yine kendi doktoruma gittim öğleden sonra kan sonuçlarım çıktığında ondan zorla randevu aldım ve ben görmek zorunda olduğunu söyledim durumu izah ettim herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattım başkalarının bir tane yumurta için tüp bebek denemesi yapmak ısrar ettiklerini ama onun muayne için bile çağırmadığını hepsini kafamdaki tüm soru işaretlerini anlattım bugünkü kan sonuçlarım fsh 21 lh 3,06 e2 23 çıktı ve ultrasonla muayne etti oda 2 tane yumurta gördüğünü söyledi bugün serephone diye bir hormon ilacına başlattı pazartesi günü tekrar yumurtanın gelişip gelişmediğini kontrol etmek için muayneye cağırdı eğer yumurtada büyüme gelişme varsa tüp bebek denemesi yapıcaz.acıkca şansımın cok düşük olduğunu söyledi oluşan yumurtanın içinin boş çıkabileceğini kalitesiz yumurta olabileceğini yada gelişmeyebilir dedi ama %10 gibi bir ihtimal vererek sağlıklı bir yumurta oluşabileceğini söyledi ben % 10 da olsa denemek istiyorum eğer yumurtada gelişme büyüme olursa biliyorum cok düşük bir ihtimal ama ya olursa fakirin ekmeğimiş umutbizlerde bebek fakiriyiz :)))) bu arada amh değerim cuma günü çıkacak cıkınca sizinle paylaşacağım dua edin benim için hayırlıysa allah nasip etsin .ayrıca hepinize yorumlarınız ve fikirleriniz için cok teşekkür ediyorum kendinize iyi bakın
teşekkür edrim bilginisacım cvbın için evet ben sormuştum.benim burdaki doktor onunla ve berk beyle çalışıyormuş gideceğim zaman diliminde hangisi uygun oluyorsa ona gönderiyorum sizinle daha iyi vakit bulup ilgilensinler diye dedi bende burda duymamıştım berk beyi duydum ama senin gidiş dönemini takip ettim cnm haberine sevinmiştim ki ardından üzücü haberini okudum ama verda hanıma gittiğini bilmiyordum.sakın üzme tatlı canını arkadaşım rabbim en kısa zamanda tekrar bu duyguyu tattırsın sana dualrım buradaki tüm arkadaşlarla.peki cnm önerin nedir daha fazla test yapabilirdi derken?bir doktor seni hazırladımı bulunduğun yerde yoksa verda hanımla direk irtibata geçip omu yol gösterdi yada gitmeden nasıl testler yaptırabilirim kendime yada eşime.
hanımlar yarın tedaviye başlıyorum inşallah.batuma başlayan yolculuğun rotası kıbrısa döndü.doğuşta deneyecez tekrar. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. batumdan vazgeçme nedenimiz sadece bizim yaşadığımız yere çok uzak ve aktarma yapmamız gerekiyor kıbrıs ise sadece yarım saat:) yani daha az uçuş
Biliyor musun Aykızım bundan seneler önce sosyal hizmetlere gönüllü olarak başvurduğumda bana dediklerini sana anlatmak istedim. Müdür çok sevgiyle dolu olduğumu eğer birkaç zaman gelip te sonra gelmezsem çocukların psikolojisini etkileyebileceğimi söyledi.Müdür efendiye o zaman genötim tecrübesizdim ve çok kızmıştım ama haklıydı. Tüm iyi niyetime rağmen daha ilk günden göğsüme sığınmak isteyen boynuma atılan o minikler onlara gidemezsem ne düşünürlerdi. Haklıydı ve tecrübeliydi.Ama Allahım orada öyle sevgiyi bekleyen çocuklar var ki o günü hiç unutmadım aslında onları hayata kazandıranın cennet ayaklarının dibinde. Orada öğretmen olduğunu duydum ve gözlerimde yaşlarla sana bu tecrübemi anlattmak istedim. Sevgiyle kal bu arada lütfen buradaki bizlere gönüllü annelik veya tecrübelerini lütfen anlat herkesin yaşamı kendine ama bil ki değerli tecrübelerinle belki de burada hepimize ışık olacaksın.
Aykızım sorum şu hergün mü beklerler yoksa düzenli bir period ta onlara ziyaret sevgi kucaklaşma ihtiyaçlarını karşılama için yeterli midir? Bunu soruyorum çünkü onlar ülkemizin geleceği ve orada hangi koşullarda gönüllüler çalışıyor bilmek isterim. Hergün mü hafta da bir mi ayda mı? Aynı gönüllüler dönüşümlü mü? Senden öğrenecek çok şeyimiz var bu da bir şeçenek donasyon da başarılı olur ya da olamayız bunu pek çok şey etkiliyor ama senin buraya gelmeni tesadüf bulmuyorum gönüllü annelik ten tut herşeyi bize anlat. Benim dışımda eminim isteyen olacaktır ama sırf benim için olsa bile anlat lütfen!
hanımlar yarın tedaviye başlıyorum inşallah.batuma başlayan yolculuğun rotası kıbrısa döndü.doğuşta deneyecez tekrar. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. batumdan vazgeçme nedenimiz sadece bizim yaşadığımız yere çok uzak ve aktarma yapmamız gerekiyor kıbrıs ise sadece yarım saat:) yani daha az uçuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?