Bugün kimseler girmiyor mu nerelerdesiniz arkadaşlar:) alışkanlık yaptı hergün yazmasamda bugün neler yazılmış diye mutlaka bakıyorum yeni mesajları göremeyince kendimde bir eksiklik hissettim:) kolay gelsin arkadaşlarım herkese sevgiler
Bugün kimseler girmiyor mu nerelerdesiniz arkadaşlar:) alışkanlık yaptı hergün yazmasamda bugün neler yazılmış diye mutlaka bakıyorum yeni mesajları göremeyince kendimde bir eksiklik hissettim:) kolay gelsin arkadaşlarım herkese sevgiler
yazıkki yumurtanın varlığı yada çok kaliteli embriyo oluşması bu iş tamamdır anlamına gelmiyor.
yani yumurtalar büyüyebilir sağlıklı embriyonda oluşabilir transferin olur ya hamile olursun yada olmazsın 3500 4000 tl gibi bir para gider.
keşke bu parayı donasyonda kullansaydım boşuna verdim hissi seni bir süre rahatsız eder.
olaki bu olasılığı düşünerek direk donasyon yaptın bu defada hayatın boyunca acaba kendi yumurtamla olurmuydu düşüncesi beyninde dolanır durur.
karakterini bilmiyorum. sen kendini daha iyi tanırsın. hangi sonuç seni daha az sarsacaksa ona göre devam et. dilerim iç sesin ve akış seni üzmeyecek bir yol çizer.
hayırlısı neyse o olur senin için.
nilcim benim aklım karıştı ; sana erken menapoz dediler ama sen hala adet mi görüyordun burasını anlamadım.
Bak şimdi bardağın dolu tarafını görelim
ben daha genç bir kızken menapoza girdiğimi öğrendim zaten 3-5 yıl ancak oda düzenli olmayan adetim olmuştu.
Evlenmeden önce eşime söyledim "belki hiç bebeğimiz olmayabilir " diye
verdiği cevap "ben seni sevdiğim için evlenmek istiyorum çouk sahibi olmak için değil yinede çaresi varsa ararız" dedi
öyle evlemeseydim gibi cümleler kurma bence.
1. Sen bizlere göre daha çok gençsin bu senin avantajın
2. Sende yumurta görmüşler tüp bebek deneme şansın var. Ben öncelikle denemeni tavsiye ederim.
Başlasınlar bakalım belkide kendi yumurtanla olacak bir tane bile bulsalar büyük bir mucize.
O olmazsa donasyon için zamanın var.
3. Allah başka keder hastalık vermesin
benle karşılaştır kendini ve şanslı hisset şimdi.
16 senelik evliyim baba yok kardeşimi evlendirdim ona harcadım üstüne dolandırıldım yıllardır haybeye borç ödüyorum.
16 yıl sonra ilk kez maddi olanak yakalayıp donasyon yaptırdım oda güme gitti.
Donasyon öncesi benim yumurtalıkların kontorolu için istanbula git gel 2 bin lira havaya gitti
hala borcum var üstelik kırmızı kalem yediğimiz için kredi çekemiyoruz.
Eşimin ailesi doğurmuyorum diye bizi dışladı onlardan yardım yok benim taraıfımda yok .
Yani şu an sadece çok büyük allahım var.
35 yaşındayım çaresizim ama hala içimde bir umut var..
şimdi üzülmeyi bırak ve önüne bak. Bir yumurtan bile çıksa döllense biz burda havalara uçarız senin için.
Kocaman sevgilerimle..
Nefes alıyorsak hala umut var demektir:)
bu gün kimse girmemiş pek ben gireyim dedim. bize sosyal hizmetlerden söylenen erkek bebek önce gelirmiş.bensekız istiyorum.eşim desen biran evvel gelsin istiyor.napıcağız bilmiyorum .benim acelemyok.2 yıl daha beklerim alıştık nasıl olsa.bu arada akrabalarımızdan biri bize mesaj atmış.erkek bebeğimiz oldu diye .bize yapılcak işmi bu tabi evlatsızlığın ne demek olduğunu biz den başka kimse bilemez.eşim ve ben sinirolduk
eminim canım avrupa gibi bir yerde yaşasaydık.böyle toplum baskısı olmazdı.mesela ben yıllar önce evlatlık alırdım.öyle bir yerde yaşasaydım 3 kere donesyon asla yapmazdım heralde onca yol onca para enönemlisi umut hayal kırıklığı.aslında başkalarını umursamamak lazım.önemli olan biziz.
yaşadığın baskıların aynısını bizlerde yaşıyoruz.allah yardımcın olsun.biz bir ara kimseyle görüşmüyorduk sırf bu sebepten dolayı halada görüştüğümüz söylenemez asosyal yaşıyoruz işte ne dertmiş allahım.allah düşmanıma bile vermesin.resmen toplumdan soyutlanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?