arkadaşım.burda pozitif alanda çok sende onlardan biri olursun inşallah.
arkadaşım.burda pozitif alanda çok sende onlardan biri olursun inşallah.
forumdaki hepimiz çocuksuzluğun toplum baskısını yaşıyoruz..insanlar çok bencil...senin o konudaki eksiğini, yaranı bilince hiç fırsatı kaçırmıyorlar hemen ordan vurmaya çalışıyorlar..
inşallah mutlu oluruz.evet eşim aştı bir şeyleri terapistimde öyle söylüyor.darısı benim başıma.birazda o herşeye geç kalmışlık hissi varya bizi sarsan o.sen çözmüşsüm arkadaşım her şeyi darısı bize inşallah.
breeze online gördüm seni canım.bende biraz moral sıfır yazıyım istedim.sizlerle birşeyler paylaşmak garip bir şekilde bana çok iyi geliyor.bu gün misafirlerim vardı içlerinden biriside hem akrabam hemde en yakın arkadaşım eşinden dolayı 7 senedir çocukları olmuyordu eşi ameliyat olmuştu.veee bu gün hamile olduğunu söyledi hem çok sevindim hem çok kıskandım
canım benim sakın kıskanma bak ne güzel o da 7 yıl sonra bu mutluluğu tatmış,sevinmiş alahım bizlere de göstersin,inan ben bebeği olacakmış haberi duyduğumda çok çok seviniyorum çünkü olmamanın acısını biliyorum kimse de bebeksiz kalmasın istiyorum,sakın sakın üzülme göreceksin bizlerde bir şekilde bu mutluluğu tadacağız. ben inanıyorum buna
arkadaşlar ben mart başı gibi kıbrısı planlıyorum yaaa eşimin işleri çok yoğun olduğu için biz kıbrısta kalamıycaz yani donasyonun gerçekleştiği gün dönücezz bu da beni biraz endişelendiriyor..ankaraya inincede yarım saatte eve gidiş olucak.
arkadaşlar ben mart başı gibi kıbrısı planlıyorum yaaa eşimin işleri çok yoğun olduğu için biz kıbrısta kalamıycaz yani donasyonun gerçekleştiği gün dönücezz bu da beni biraz endişelendiriyor..ankaraya inincede yarım saatte eve gidiş olucak.
canım ben donasyondan sonra fildir fildir kıbrısı gezdim,girneden magosaya gittik sonrada gece gazinoya gittik ve hamile kaldım hoş 2 ay sonra bitti ama olsun tuuyor yani:))
rahatladım biraz canım hep gidenler bir kaç gün kalınca biraz endişelenöiştim eşimin başını epey ağrıtmıştım.artık bizde aynı gün dönücez yapıcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?