tresscigim cok gecmis olsun..bu tam olarak ne, onu anlamadim...yani doktorlar ne diyor bunun adina?

Kızlar uzun zamandır ne düşünüyorum anlatayım.
Hepimizin derdi aynı bebeğimiz olsun sevgiyle ilgiyle büyütelim.
Bilgimizle donatalım, sağlıklı ve hayırlı evlat olsun.
Bizler olgun yaşlardayız. Bu yaşlarımızdan sonra elbette çok daha iyi şekilde çocuk büyütürüz.
Neyin ne olduğunu gençliğimize göre çok daha iyi biliyoruz daha fazla aklımız başımızda.
Çocuk büyütürken yapılan yanlışlara daha az yakalanırız diye düşünüyorum. Her birimiz isteriz ki çocuğumuz iyi eğitim alsın büyüdüğünde büyük işler yapsın.
Misalen benim çocuğum olursa bilim sayesinde olacaktır.
Eğer bir çocuğum olursa bilim insanı olsun isterim. İnsanlığın dertlerine çözüm üretebilsin.
Örneğin ben erkenden menapoza girdim.
Biri çıksa bunun çaresini bulsa ne büyük mucize olur.
İşte bunu düşünüyorum; henüz benim çocuğumu eğitecek donanıma gelecek eğitimciler daha mezun olmadı.:) Onlar yeterli hale gelince benim çocuğum olacak ve büyüyecek. Bu sebepten Yüce Allah bizlere vakit saat koyuyor. Hem bizler en iyi şekilde yetiştirebilelim hem de o en iyi eğitimi alabilmeleri ve dünyaya faydalı işler yapabilmeleri için o doğru zamanı bekliyoruz.
Dünyaya gelen her canlının mutlak bir görevi var.
Düşünsenize bu donasyonu keşfeden insan her kimse yaradan onu dünyaya doğru zamanlarda göndermiş. Bundan 100 yıl önce böyle bir şey hiçbir ülkenin yasalarına girmezdi ki bizde hala yasak.

Sonuç itibariyle Allah bizlere göndereceği bebekleri beklide çok özel yeteneklerle yaratmış olacak.

İşte o doğru zaman elbette bir gün hepimizi bulacak, bizlerde büyüttüğümüz nesille gurur duyacağız.:)

tedavimle ilgili iyi dileklerde bulunan arkadaşlar çok teşekkür ederim. 5. iğneyi yapacam bugün inşallah haftaya bugünlerde kıbrısta olucaz. iğne fobisi olan benim iğne yaparken halimi görmelisiniz bebeğim için diyorum saplıyorum eşim çok eğleniyo yüz ifadelerimden :)

Allah hayirli etsin tedavini. Bende 2. tedavide bebisime kavustum. kan sulandirici igneyi hergun kullaniyorum. Ne karin , ne bacak , ne kol kaldi morarmadik, sismedik, acimadik. Hatta yer bulamiyorum vurmak icin.Benim esimde aciyarak birak su igneleri artik diyor. Bende senin gibi bebegim icin diyorum vuruyorum. 24. Haftadayim cok sukur. En guzeli de bebis tekmeleri hissetmek. Allah herkese saglikli, sihhatli , hayirli evlatlar nasip etsin. Anne olacaklara da saglik, sihhat guc versin.

inşallah bende kavuşurum bebeğime. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin büyütüp yetiştirmeyi nasip etsin.herşey bebeğim için sloganım oldu bütün sıkıntılara onun için katlanıyorum senin az kalmış bütün morluklar 9 ay yatmaya herşeye razıyım bebeğim benimle olsun yeter ki.

arkadaşım.bu ne güzel duygular ne güzel şiir .ne kadar edebi duyguların var.çok duygulandım.allah senin kucağını boş bırakmasın. sana sonsuz saadetler dilerim.inşallah donasyonla olur senin bebişin olmaz ise evlatlık alırsın.bu duygularla sen yanlız kalamazsın bu yolun sonu sana evlat getirsin...

ben okudum ama hiçbişey anlamadım. biraz daha açabilir misin nasıl yararlanabiliriz ??

bende iğnelere başlıcam. doğuştan doktorun kim?ilaçların nelerdi?heyecanlıyım bende:))

ben okudum ama hiçbişey anlamadım. biraz daha açabilir misin nasıl yararlanabiliriz ??

Sevgili atessn daha önceki yazılarımda da değindiğim gibi BİLİNÇ DIŞI SENARYO çok önemli..
Ailenin kaderini ve aileden gelen borçların ihanetlerin kötülüklerin bedelini ödemek için bilinçaltında bir sistem çalışır. Onu ortayaaa çıkarıyor..
Bizlerin ne kadar klinik olarak çocuğu olmuyorsada.. Fiziğimizi etkileyen bilinç altımızın bundan sorumlu olduğunu biliyorum..
O seneryada sen ben ailede büyürken anlatılan onca aileye ait yaşanmışlık ve travmalardan imbiklenir..
Sonuçta kendi soyunu devam ettirmeyerek bedel ödersin..

Sayfanın diğer başlıklarına bak derim.. Çok sarih ve detaylı anlatıyor..

Son düzenleme:
bugün yine tüm günüm doktorlarda gecti tahlilde kontroldu falan derken nihayet evime gelebildim..sonuç ne mi 5 gün ilaç kullandım fakat 1 tane olan yumurtamda hiçbr şekilde ona tepki vermedi yani mini tüp bebek hikayesi yalan oldu donasyonla yolumuza devam edeceğiz hem şanlı olduğumu hemde en küçük bile bir umut olmaması ile sarsıldım çok dua ettim eğer olumsuz sonuçlanacaksa yumurtalıklarım hiçbirşekilde tepki vermesin ve boşu boşuna bu işlem olmasın diye allah dualarımı kabul etti galiba...

Bence AMH testi yapılmalı donöre. Sadece yumurta rezervini değil kalitesini de gösteriyor olmalı. Tabiki sonuçta allah vermeyecekse vermeyecek.

Bize o kadar farklı yorumlar yapıyorlarki AMH'ın çok önemli olduğuna kanaat getiriyorum. Bu durumda da donöre yapılması gerektiğini düşünüyorum mantıken.

Genetik test yapalım, kaliteli embriyo verelim diyorlar. Milyarlarca para ödüyoruz. Sonra tutmuyor yine. Bu sefer de embriyo kaliteli idi ama şekli bozuktu, o yüzden tutunmamış olabilir diyorlar. Şekli bozuksa ve tutunmayacaksa kaliteli embriyoyo niye arıyoruz bilmiyorum. Tıp okumak gerekiyor herhalde, durumumuzu anlamak için

arkadaşım donörde amh değerine gerek yok amh değeri kalan yumurta sayısını belirliyor yani yumurtanın kalitesi hakkında bilgi vermiyor yumurtanın kalitesini belirleyenler fsh e2 ve lh o yuzden donore amh yaptırmanın hiçbir anlamı yok..

Biz artık eşimle dün konuşup martta kıbrısa gitme kararımızı verdik.heycandan miğdem bulanıyor.arkadaşlar Ben erken menepozum ya gitmeden önceki ay bir kez adet olmam yeterlimi.offf şimdiden heycanlandım umarım hava şartlarıda iyi gider....erken menepozda olupta giden arkadaşlar bir iki ay düzenli adet mi olmak iyi yoksa gitmeden önceki ay adet olmak yeterlimi atessn ,yusufzilan,nilllll,anisha,bebek,efsune bana bu konuda bir yardımcı olun

DELİKEDİ sürece başlamışsın. inşallah herşey rast gider arkadaşım. hangi doktoru seçtin. gidişatı paylaş bizimle.

ŞELALE; bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah.

TUNANEHİR senide dikkatle takip ediyorum hayırlısı olsun.
senden bir ricam var neden rahmin yok. alındımı? doğuştanmı yoktu?. peki nasıl adet görüyorsun bu konuda bilgi verebilirmisin.

NİL, olsun bak donasyon denemeden önce yumilerinle ilgili aklında şüphe kalmamış oldu. bende öyle yapmıştım son bir kez yumurtalık kontrolü yaptırdım ki acabayı sildim aklımdan. içim daha rahat deneyebildim.

TRESS, ben ciglo prognovayla adet olabiliyordum, tedaviye başlamadan bir süre önce bırakmıştım rahim incelmiş. bu sebepten donasyon öncesi 2 ay doğum kontrol hapıyla adet görmem sağlandı. ki rahim kalınlaşması daha iyi seviyeye geldi.
doktoruna sor rahime bakılsın. 1 ay yeterlimi görülsün.

EFSUNE , linke ve açıklamalarına teşekkürler. şimdi bakacağım.
dediklerine katılıyorum. sanıyorum o bahsettiğin konular benim biliçaltımada işlendi. temizlemeye çalışıyorum bilincimi..

kızlar canım çok sıkkın..sanırım tam anlamıyla menapoza girdim..10 aralıkdı sonadet tarihim.ve halen adet olamadım..daha öncedende düzensizdi ama bu kadar uzamamıştı...
donasyon için adet görmek gerekiyor mu?normal tüp bebek gibimi o da ..adet görmeden yapılabiliyor mu?

benim dogustan rahmim yok.hic adet olmadim.26 yasindayim.yumurtaliklarim var sadece.iyi durumdalarmis.insallah hersey iyi guzel olacak hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…