konuyu anlatayım bundan 5 ay önce rahimde yanma ve ilişki sonrası lekelenme şikayetıyle doktora gittim.doktor aldığım hormonların az geldiğini rahim ağzında damarlanma olmuş dedi .smer testi temiz çıktı.beklei geçmedi doktor yakalım zaten çok küçük dedi sonra ben başka bir doktora gittim doktor da kesinlikle yakmaya gerek yok çok önemsiz bişey dedi extrahormonlar vajinal fitil falan verdi ama geçmedi gene gittim doktor asla yakmaya gerek yok diyor çıkdırıcam.niye geçmiyor o zaman yani çok afedersiniz ilişkiye girmek işkence oldu adamdan köşe bucak kaçıyorum.bide donasyon olayı var bir zararı olursa endişeleniyorum doktor bi şey olmaz dedi kafam allak bullak başka bir doktora daha mı gitsem acaba ne dersiniz kızlar bana fikir verin pazartesi gidicem eğer yakma olayı yapılırsa iki ay düzelme süreci varmış
tedavimle ilgili iyi dileklerde bulunan arkadaşlar çok teşekkür ederim. 5. iğneyi yapacam bugün inşallah haftaya bugünlerde kıbrısta olucaz. iğne fobisi olan benim iğne yaparken halimi görmelisiniz bebeğim için diyorum saplıyorum eşim çok eğleniyo yüz ifadelerimden :)
ruzgarselin sen clexaneı kaçlık kullanıyordun?
tedavimle ilgili iyi dileklerde bulunan arkadaşlar çok teşekkür ederim. 5. iğneyi yapacam bugün inşallah haftaya bugünlerde kıbrısta olucaz. iğne fobisi olan benim iğne yaparken halimi görmelisiniz bebeğim için diyorum saplıyorum eşim çok eğleniyo yüz ifadelerimden :)
ben okudum ama hiçbişey anlamadım. biraz daha açabilir misin nasıl yararlanabiliriz ??
donöre amh yapılmıyor zaten gerek yok yapılmasına çünkü zaten çok folikül var ki ilaçla uyarılınca 16 /20 yumurta toplanıyor. onlar genellikle çok çok gençler
ama yumurta kalitelimi diye bir test yapılsa iyi olur o da kromozom testi mi acaba?? eğer hiç doğum yapmadıysa bunu yapsalar iyi olur. bir forumda okuyorum burada 15 20 yumurta toplanıyor pkolu bazıları ama hamilelik yıllardır olmuyor. onlara da bir test yapılmıyor nedense sürekli deneyip duruyorlar. yumurta kalitemi bunun testi var mı bilmiyorum. zira benim denememde doktora göre birinci kalite embriyo oluşmuştu ama olmadı. yumurtanın kalitesini anlamak galiba mümkün değil
Bence AMH testi yapılmalı donöre. Sadece yumurta rezervini değil kalitesini de gösteriyor olmalı. Tabiki sonuçta allah vermeyecekse vermeyecek.
Bize o kadar farklı yorumlar yapıyorlarki AMH'ın çok önemli olduğuna kanaat getiriyorum. Bu durumda da donöre yapılması gerektiğini düşünüyorum mantıken.
Genetik test yapalım, kaliteli embriyo verelim diyorlar. Milyarlarca para ödüyoruz. Sonra tutmuyor yine. Bu sefer de embriyo kaliteli idi ama şekli bozuktu, o yüzden tutunmamış olabilir diyorlar. Şekli bozuksa ve tutunmayacaksa kaliteli embriyoyo niye arıyoruz bilmiyorum. Tıp okumak gerekiyor herhalde, durumumuzu anlamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?