inan sende benim hep aklımdasın hep düşünüyor dua ediyorum güç toplaman için... yeniden ve hemen denemeye karar vermene çok sevindim.bizde martta kısmetse kıbrısta olucaz..çok korku ve heycan var tahlillerimi tamamlamakla meşgulüm.sende aklına takılan tüm tahlilleri yaptır ve öyle git arkadaşım kendine iyi bak..dostun dostuna yaptığı dua geri çevrilmezmiş dualarım seninle ve tüm anne olmakla mücadele edenlerle...
canım devletten almak o kadar zor değil bize söylenen sosyal hizmetlerden 2.3 yıl arası bunun altındada olur üstündede çünki onların elinde yok gelince veriyorlarmış.bizden bizim hakkımızda bilgi alla bilecekleri 5 ailenin tel ve adreslerini istediler.birde onların önerdiği çocuk gelişimiyle ilgili bolbolkitap okuyacağız .tanıdıklarımız var onlara 8 ay da erkek bebek cıkmış.birde ıspatlaman gereken enaz aylık 1500 2000tl gerekiyor 1 ay sonra eşimle sosyol hizmetlere gideceğiz bizimle tek tek mulakatta bulunacaklar.kızlar size her şeyi anlatacağım ben şu an 38 yaşındayım işte son anda yırtık eğer daha sonra baş vursaydım . bana daha büyük çocuk verirlerdi .
ben halen tuhaf enteresan bir haldeyim. bir gün iyi bir gün berbat. geceleri uyuyamıyorum. dün gece sabaha kadar ağladım durdum.
kanamam hala leke geliyor. mubarek bir kerede adet şeklinde gelmedi. kanamayı geçmeden kendimi toparlayamayacağım sanırım. 4 hafta oldu. daha da zaman gerek.
burdaki her iyi haber bana iyi geliyor umudum çoğalıyor.
diyorum ki;
GÜN GELSİN BUGÜNLER İÇİN "VAY BE NE GÜNLERDİ NEYSE Kİ GELDİ GEÇTİ" DİYEREK GÜLÜMSEYEBİLEYİM
Canlarım merhaba birkaç gündür foruma giremedim.Neler oldu kaç gündür kimlerden güzel haberler var?geriye dönük okudum kısaca yazayım.
Aykızım hoşgeldin,
Bebek;hamilelik sürecinin her geçen gün daha güzel geçmesine çok seviniyorum.
Somtik;yaşadığın bu durum belki de seni önümüzdeki günlerde çok mutlu edecektir.Duygusal bağın arttıkça birebir sen doğurmuş gibi olacaksın.
Bilginisa;ne durumdasın?ses ver canım :)
Tunanehir;İlaçların gelmiş umarım herşey gönlünce olur.
delikedi;hayırlı olsun.inşallah güzel haberlerini alırız yakında.
Tress06;sıra sana,bana ve diğer tüm arkadaşlara gelecek İnşallah,
Atessn;arkadaşım bence de arkadaşın sen üzülme diye söylememiştir.Senin olduğunda bence söyle
Rüzgarselin;canım kendine daha doğal bak,her şeyin en doğalını al ve ye.buna çok ihtiyacın var
Anishaaaaaaaa nerelerdesin?
trombofili paneli kan pıhtılaşma testi
cd56 bağışıklık testi
sen bunları yaptırdın mı ne çıktı sonuçları??
Bendende bazen var yok arasi geliyor sonra bir kaç gün sonra yoğunlaşiyor.yoğunlaşmazsa doktorda ultrasonla rahim duvarıniın dökülüp dökülmediğine bakabilirsin canim.ona göre ilaç kullanırsın
Ayy çok sevindim lütfen stres yapma.lekelenmelerin adetinin belirtileri canim .çok sevindim senin adına hangi doktora gidiyosun.zeytin
kızlar merhaba, benim doğum kontrol hapları bitti. 3-4 gün içinde hastalanıcam.dün akşamdan beri çok az lekelenmeler oluyor, peçeteye de her zaman birşey gelmiyor bazen çok açık renki çok az leke oluyor..şimdi ben hastalandım mı hastalanmadı mı anlayamadım.
seni online gördüm çok mutlu oldum nedenini bilmiyorum ama senden çooook enerji alıyorum .belkide donasyonu çok kez denemesine rağmen yılmamaış sakin kararlı relax birini görmek bana da güç veriyor.rotayı geri kıbrısa mı çevirdin canım .trombofili panelini bağışıklık testini cd56 yaptırmamışsan gitmeden her ihtimale karşı yaptırmanı tavsiye ederim.rixsleri minumuma indirmek lazım.hala kara aşamasındasın galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?