Ruzgar selin umarim tahliller iyi çikar çoğu gitti arkadaşım bilgiler ve yazdıklarim karışmış afedrsinn

iyi kaderdaşım.sen nasılsın.ben bu aralar sizin güzel sözlerinizle kabule geçtim.içten içe güzel haberleri duyunca bendemi acaba 1 kere denesemmi diyorun firdes hn da mesela bebeğe çok sevindim.ama eşim asla kabul etmez.birde sizler bazı testlerden bahsediyorsunuz mesela pıhtılaşma.benden berk bey 3 keresindede bunları istemedi.ANSU. aramıza hoş geldin iyi dileklerin için teşekkür ederim.inşallah burdaki herkez hayırlı tez elden bebek sahibi olur.

merhaba ansu burdayım canım pc arızalıydı format attırdım , yakında kendimede format attırcam:)

SOMTİK, senin gelişmelerini dikkatle izliyorum. keşke eşin yanaşsa sende bir kez daha denesen ama bu evlat edinme de olağanüstü kutsal bir duygu.
biz iki kez elden almayı denedik(ikiside kız bebekti ) çok paralar istediler miğdemiz bulandı.
hatta birinin adını koymuştum, nüfus kağıdı bile çıkmıştı.
gidip devletden almayı araştırdım bildiğin prosodürler. o zaman bana dedikleri sıraya alınırsım erkek bebek için 3-4 yıl. kız için 4-5 yıl bekleyebilirmişim kız bebek daha çok isteniyormuş. resmi başvurmayı düşünmüştüm daha müracat etmedim.
hukuki süreçleri lütfen burda paylaşki altarnetif olarak bilgimiz olsun.

YUSUFDENİZ, tekrar deneme fikrine sevindim. bende yakın zamanda tahlillerimi yaptırcam sanırım. inşallah herşey gönlünce olur.

ANİSHA, arada ses ver herşeyin yolunda gittiğini okumak bana iyi geliyor..

canım devletten almak o kadar zor değil bize söylenen sosyal hizmetlerden 2.3 yıl arası bunun altındada olur üstündede çünki onların elinde yok gelince veriyorlarmış.bizden bizim hakkımızda bilgi alla bilecekleri 5 ailenin tel ve adreslerini istediler.birde onların önerdiği çocuk gelişimiyle ilgili bolbolkitap okuyacağız .tanıdıklarımız var onlara 8 ay da erkek bebek cıkmış.birde ıspatlaman gereken enaz aylık 1500 2000tl gerekiyor 1 ay sonra eşimle sosyol hizmetlere gideceğiz bizimle tek tek mulakatta bulunacaklar.kızlar size her şeyi anlatacağım ben şu an 38 yaşındayım işte son anda yırtık eğer daha sonra baş vursaydım . bana daha büyük çocuk verirlerdi .

sanırım bulunduğun şehire görede bekleyiş değişebiliyor. büyük şehirde daha kısa zaman aralığında denk gelebiliyor.
öyle bir şey ki " hadi bir an önce bana bir bebek gelsin diyemiyorsun" duası dileği yok bunun.
sana kısa zamanda bir bebek gelmesi malum yani ....

bizde yaş olarak ve evlilik yaşı olarak hakediyoruz maaş aralığıda engel olmaz bize.
sanırım bir kaç kez gelip sizi evinizde inceleyip muhabbet ediyorlar. ve bebek denk geldiğinde önce size gösterip o anki iletişimi izliyorlar. bildiğim kadarıyla 1 yıl nufusuna alamıyorsun. sağlıklı ve iyi şekilde bakabildiğini ispat edip sonra nufusuna almak için mahkeme açıyorsun.

ilk başvuruda ne gibi belgeler istediler?

Bilginisa canim..kusura bakma daha yeni yazabiliyorum..misafir vardi, biraz evvel gittiler. seni cok iyi anliyorum..yeri gelicek daha agliycaksin tabii..ama inan bu günlerde gecicek...bende ayni yollardan gectim...haziran 1 bu sene kürtaj olmustum..Allah kimseye vermesin..insanin dünyasi yikliyor..hic düzelmiycekmis gibi oluyorsun..ama zaman gercekten herseyiin ilaci...zaten bak yeni umutlarin var bak...dedigin gibi bu günler geride kalicak...gülümsiyeceksin yine..umutlara girip planlar yapicaksin..hep olumlu düsün - -biliyorum demesi cok kolay...ama baska caren yok güzelim...acini da yasiycaksin, yasada tabii, ama kendini cok fazla yipratma...

bizler iyiyiz sen yoksun bu arlar umarım herşey yolundadır.arkadaşım sıranın bize bana gelmesini bi yanım çok istiyor bi yanımda çok korkuyor.ansu sen ne zaman gidiceksın sanırım herkez baharda kıbrıs çıkartması yapacak dolu dolu gelmek nasip olsunn

1 gelirimizin belgesi 2 resim vesikalık.3 renkli fotokopi eşimle beraber ve resimlerin altlarına hikayeleri 4 .5ailenin tel ve adresi 5 savcılıktan temiz kağıdı 6. hayat hikayemizi en az 2 sayfa yazmak.7diplomalarımız.bu kadardı sanırım.

canım gelişmelerini pür dikkat ilgiyle takip ediyorum.umarım çok kısa bir zamanda minicik bir yavruya kavuşursunuz.somtik evlat ednmenizi çok taktir ediyorum.olayın güzel tarafı en azından böyle bir altarnatifin var.donasyonda başarısızlıklarım olursa evlat edinmeyi çok istiyorum.ama eşimin zaten bir kzı var ve asla istemiyor.benim böyle bir altarnatifim bile yok maalesef BU bakımdan şanslı sayılırsın.tabii bir tarafımda diyorki somtik evlat edinmeyide istiyor AMAA bir kez daha donasyon denemek istiyor keşke eşi ona bir kez daha şans verse diyor...zamanla neler değişmiyor arkadaşım ya eşinde belki evlat edinince bir kardeşi olsun ister olmaz mı ?

trombofili paneli kan pıhtılaşma testi
cd56 bağışıklık testi

sen bunları yaptırdın mı ne çıktı sonuçları??

yeni gördüm atessn ben düzene gittim geçen hafta trombofili panelini yaptırdım ama cd56 faktorünü biz çalışmıyoruz bizde yok dediler pıhtılaşma henüz çıkmadı sonucu bildiririm canım peki sen cd56 yaptırdın mı sen başka hangi testler yaptırdın yazarsan eksiklerimizi tamamlarız canı sonuçlarını sende bildir arkadaşım

ağzından bal damlıyor arkadaşım offff keşke .benim eşim bir daha denersek başımıza bir felaket gelir diye inanıyor iyikide olmamış diyor donasyonla yani hiç sanmıyorum deneyeceğini inaç meselesi.bana bukonuda çok kızıyor.umarım bu form daki herkezin bebişi olur canım arkadaşlarım...

konuyu anlatayım bundan 5 ay önce rahimde yanma ve ilişki sonrası lekelenme şikayetıyle doktora gittim.doktor aldığım hormonların az geldiğini rahim ağzında damarlanma olmuş dedi .smer testi temiz çıktı.beklei geçmedi doktor yakalım zaten çok küçük dedi sonra ben başka bir doktora gittim doktor da kesinlikle yakmaya gerek yok çok önemsiz bişey dedi extrahormonlar vajinal fitil falan verdi ama geçmedi gene gittim doktor asla yakmaya gerek yok diyor çıkdırıcam.niye geçmiyor o zaman yani çok afedersiniz ilişkiye girmek işkence oldu adamdan köşe bucak kaçıyorum.bide donasyon olayı var bir zararı olursa endişeleniyorum doktor bi şey olmaz dedi kafam allak bullak başka bir doktora daha mı gitsem acaba ne dersiniz kızlar bana fikir verin pazartesi gidicem eğer yakma olayı yapılırsa iki ay düzelme süreci varmış

kızlar merhaba, benim doğum kontrol hapları bitti. 3-4 gün içinde hastalanıcam.dün akşamdan beri çok az lekelenmeler oluyor, peçeteye de her zaman birşey gelmiyor bazen çok açık renki çok az leke oluyor..şimdi ben hastalandım mı hastalanmadı mı anlayamadım.

Bendende bazen var yok arasi geliyor sonra bir kaç gün sonra yoğunlaşiyor.yoğunlaşmazsa doktorda ultrasonla rahim duvarıniın dökülüp dökülmediğine bakabilirsin canim.ona göre ilaç kullanırsın bence endişe etme daha 3-4 günün varmış belirtileri başlamış normal yani bazen stresten adet oluş şeklimiz değişebiliyor

Son düzenleme:
Bendende bazen var yok arasi geliyor sonra bir kaç gün sonra yoğunlaşiyor.yoğunlaşmazsa doktorda ultrasonla rahim duvarıniın dökülüp dökülmediğine bakabilirsin canim.ona göre ilaç kullanırsın

teşekkür ederim tress.hastalanınca kıbrısa gidiş tarihi belli olacak ondan şimdi doktorumu arayım mı ona karar veremedim..

Ayy çok sevindim lütfen stres yapma.lekelenmelerin adetinin belirtileri canim .çok sevindim senin adına hangi doktora gidiyosun.zeytin

zeytin doğum kontrol hapı veya cycloyu kullandıgımda bitdiğinin 4 veya 5. günü hastalanıyorum ben.öncesinde senin bahsetdiğin gibi lekelenmeler oluyo.1,2 gün içinde sendede kanama başlar.veee kıbrıs yolcusu olursun inşallahhh :))

Son düzenleme:
kızlar bazen neden ben dediğimiz dönemler,dibe çöktüğümüz dönemler oluyoya.bazende ben kendimi sanslı hissediyorum..sans bunun neresinde diyceksiniz..bizim sperm yada yumurta bağışıyla ya da evlatlık olarak, bi şekilde evlad sahibi olmak için umutlarimız çabalarımız var...çabalarımız var..bazen tepkilerine kızıp sinirlendiğimiz anlayış beklediğimiz,anlayşsız hissetdiğimiz eşlerimiz var...ve hiç olmazsa destek olduklarını az hissetdirselerde destekler...geçen bahsetmiştim akrabamdan bi ablam yumurta bağışıyla anne oldu diye..başka bi çoooook uzak bi akrabam ise 18 yıldır çocuğu olmuyo diye eşi gidip başka bi kadın alıp getirdi ve şuan o kadın 2. bebeğine hamile ve bu ablayla aynı evde yaşıyolar hemde 8 yıldır...şimdi biçogumuz ben asla kabul etmezdim terk ederdim o yaşantıyı...bana böyle yapan adamla 1 dakka yanyana kalmazdım diyceksiniz...bende aynısını düşünüyorum..ama bazen öyle şartlar vardırki gidecek yeriniz yada sahip çıkanınız olmaz... o hiç istemediğiniz ortamda;eşinizle başka bi kadının yan odada sevişerek yaptıgı bi çocuğu her zaman görmek zorunda kalırsınız.. hamileliği ve anneliği hiç tadmadan buda benim çocuğum dersiniz...kızlar bu yazdıklarımı kimse üstüne almasın..yalnış anlamasın...öyle zor hayatlar varki...ben halime hamd senalar olsun diyorum ve Allahım böyle şeyleri bundan sonra kimselere yaşatmasın.... bunu sizlerle paylaşmak istedim....

merhaba canim Hayirli pazarlar,
tsk ederim dileklerin icin.Dogru tespi t etmissin cnm.yönetici oldugum iicn ve anne oldugum icin olaya yaklasimim hep pozitiftir ve sakin hallederim.kirilmam-alingan dgeilim-darilmam- öfkem yoktur sitem ederim ve en fazla 5 dk hemen gecer.. fakat cabuk sogurum cogu seyden.. arkama dönüp bakmam bile..
Mikrolarda da hep hayal kiriligine ugramama ragmen cbauk toparlanyiorum .Ah la vahla kendimi mahvetmiyorum.Allahin takdiri diyorum veren da yüce rbabim-alanda diyorum boynum kildan ince..Insallah güc veriyorumdur böyle cok arkadsimi felaklerden kurtardim cnaim uzakta olsamda yanlarinda oldum hep dualri yeter..kimisi bebegini ladi kucagina kimide tedavisi basarili - kimiside beklemede..
Hayir rotami Kibris yapmadim cnm .kararim keskindir...dönüp bakmam kesinlikle..
Kismetse Prag daki bir klinikle yazismaktayim . Bize yakin burdan ..araba ile 500 km felan .
subat sonu randevum var .evim esimin isi ,kendimi evdeki hayvanalrimizi ayarlarsam gizlice kimse bilmeden gidecegiz bakalim..
Ayrica doktorum bana eger baslarsan ilacini al gel tedavyie devam ederiz dedi onun icin adet olmayi beklyiorum.
Evet dogru cnaim bu hafta kendi doktoruma söyleyecegim.Yurtdisidna yasadigim icin sunu ypain derken doktorum bana bir bakis atiyor..demek istiyor ödeyeceksin.. diyorum tamam..öde asamsini geciyoruz birde doktorumun kendisi ok demesi kaliyor..yani burada isler cook farkli..yinede düsündügün icin tsk ederim.elimdne geleni yapiyorum.
insallah 100 mesaji bitirisem hemen msn den sana ulasacagim birebir görüsmede fayda var tabiki..
sevgiler
görüsmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…