Dualarimiz kabul olsun insallah.Herkeste bulanmyior cnaim.Senin ilk basta bulanmasi tuttuguna dair isarettir.Kimisinde devam ediyor.tatli bir sürecte osla bazen insnai mahvediyor ama belirli aydan sonra 3-4 gibi geciyor ..allahim tamamina erdirsin..
sevgiler.

Lucrini vuruldum ama sen misin vurulan tik tak işleyen saatim sekteye uğradı menepoza mı girdim ne? Biletler alındı yerler ayarlandı benden tık çıkmıyor.Eh ne yapalım bari tatil yapayım.

merhaba canim ;

Hic yazismadik ama okuyorum yazini.Yurtdisindan katilyiorum.bende tedavim icin beklemedeyim.
önceki tedavimde Atinada Lucrin ile tedavyie basladigimda 3-5 ay adet olmam gecikiyor.menepoza girmiyoruz doktorum söyledi.Dogal haline gelmesini bekliyorum. Bende Cook arastirdim Lucrin ile tedavilerde basari sansi daha yüksek.Rahmi bastan yenilyior ve rahim yeniden kalinlasiyor..eski rahim üzerine kan birikmedigi icin kadinin rahmini yapilandiriyor.Uzun protokol.. adetten sonra 21 günde igneleri var..Bende lucrin ile baska bir ülkede yaptirmistim ..memnun kaldim..yine denersem kendim lucrin ile tedavimi yapacagim..
Bende aynen tatil gibi dönemdeyim..beklemedeyim.
sanada bol sanslar diliyorum.sevgiler. selamlar

Aykizim Aramiza Hosgeldin. Yeni gelen arkadaslarinda burdan evimize hosgediniz diyorum.Tebrik ediyorum,bol sans diliyorum.
Dogal rutun is hayatimin akisinda döndüm ondan bazen kaciriyorum yazdiklarinizi.Cevaplayamadiklarimda oluyor ,gerci cok aktif bir yazici degilim ama yinede bildireyim.uygun oldukca burdayim .
Iyi hafta sonlari diliyorum.

Aramiza hosgeldin ,tedavin hayirli olsun insallah sende basaracaksin insallah .hayirli olsun.Kendi secimin insallah iyi sonuc olacaktir.Amin insallah emeklerimiz bosa cikarmasin diyorum bende.
sevgiler.

ben de burada öğrendim trombofili paneli denilen kan pıhtılaşması testini. aslında benden de hiç bir doktor istemedi bunu. genetik profesörü bir arkadaşım var. o da bana bir kaç düşük yada başarısız tüp bebek tedavisi sonrası doktorların istediğini söyledi.

ve istiyorsan gel yapalım dedi üniversitede.. hatta ben nezle olmayayım diye o günlerde suda eriyen aspirin içmiştim birkaç kere. arkadaşım gel kan ver dedi. aç tok sabah akşam adetli adetsiz hiç fark etmiyor gidip kan veriyorsun. sonuç önümzdeki hafta çıkacak ben yaptırdım. hazır bu olurken kromozom analizi de yaptırdık eşim ve benim için ama sonuç ocak sonu dediler.
ne çıkacak ve nasıl bir tedavi olacak eğer varsa onu bilmiyorum. öğrenince bilgi veririm yine buradan.

canım ya ne güzel keseyi görmüşsün. senin doktor roman mahallesinden sanırım 1. 5 demiş.:)
2. kese ancak gelişiyor demekki. Haftaya içinde embriyoları görmek nasip olsun allahımın izniyle.
hem ben inanıyorum her şey yolunda gidecek
sen sanırım kıbrıstayken seni rüya görmüştüm. kucağında iki güzel bebek vardı ikimizde seviniyorduk.
insanın yüzünü bilmediği birini rüyasında görmeside hissiyat meselesi olsa gerek.:)

hiç kuruntu yapma mide bulantısı bende hiç olmamıştı herkesete olacak diye birşey yok
Allaha emanet kal bebişlerle birlikte ..

bilginisa canim benim

sagol canim...insallah..darisi tüm herkese burda...
ya demek rüyanda görmüstün...ne güzel..aynen dedigin gibi sanirim cok hisleri kuvvetli bir bayansin...esim zaten cok emin ikiz diye, hala diyorki kibrisdayken transferden bir gün sonra balkona iki kus geldi kisa durup uctular - onlar bebislerimizin haberini getirdi diyor..yani iki kus iki bebek :))

sen nasilsin bu ara??

ben halen tuhaf enteresan bir haldeyim. bir gün iyi bir gün berbat. geceleri uyuyamıyorum. dün gece sabaha kadar ağladım durdum.
kanamam hala leke geliyor. mubarek bir kerede adet şeklinde gelmedi. kanamayı geçmeden kendimi toparlayamayacağım sanırım. 4 hafta oldu. daha da zaman gerek.
burdaki her iyi haber bana iyi geliyor umudum çoğalıyor.

diyorum ki;
GÜN GELSİN BUGÜNLER İÇİN "VAY BE NE GÜNLERDİ NEYSE Kİ GELDİ GEÇTİ" DİYEREK GÜLÜMSEYEBİLEYİM

Son düzenleme:

inan sende benim hep aklımdasın hep düşünüyor dua ediyorum güç toplaman için... yeniden ve hemen denemeye karar vermene çok sevindim.bizde martta kısmetse kıbrısta olucaz..çok korku ve heycan var tahlillerimi tamamlamakla meşgulüm.sende aklına takılan tüm tahlilleri yaptır ve öyle git arkadaşım kendine iyi bak..dostun dostuna yaptığı dua geri çevrilmezmiş dualarım seninle ve tüm anne olmakla mücadele edenlerle...

Bilgilerin cok degerli olacak ver tabiki bekliyoruz. sagol iyi aksamlar .

kanamanın tamamen bitmemesi normal canım.benimde ilk donasyon denememde çok kanamam olmuştu ve çok uzun sürmüştü.kanamanın devam ettiği dönem çok yoğun stres bendede olmuştu sonuçta bayağı ilaç alıyoruz vücut onları atmayaya çalışıyor.bol bol su iç arkadaşım..gün gelicek bu günlerde tabiki geçicek ve sen yeniden pozitifi görüceksin

ruzgarselin sen clexaneı kaçlık kullanıyordun?

Bilgilerin cok degerli olacak ver tabiki bekliyoruz. sagol iyi aksamlar .

seni online gördüm çok mutlu oldum nedenini bilmiyorum ama senden çooook enerji alıyorum .belkide donasyonu çok kez denemesine rağmen yılmamaış sakin kararlı relax birini görmek bana da güç veriyor.rotayı geri kıbrısa mı çevirdin canım .trombofili panelini bağışıklık testini cd56 yaptırmamışsan gitmeden her ihtimale karşı yaptırmanı tavsiye ederim.rixsleri minumuma indirmek lazım.hala kara aşamasındasın galiba

trombofili paneli kan pıhtılaşma testi
cd56 bağışıklık testi

sen bunları yaptırdın mı ne çıktı sonuçları??

bana yardımcı olurmusunuz

randevu alıcam hangi bölüme alıcamda
trombofoli paneli testi yaptırsın
şimdiden teşekkürler?

benim gittiğim ünv hastanesindeki bölüm genetik di ama her yerde değişik mi bilmiyorum. sen testi söyleyince bence onlar yönlendirir.

benim gittiğim ünv hastanesindeki bölüm genetik di ama her yerde değişik mi bilmiyorum. sen testi söyleyince bence onlar yönlendirir.

yani alırken içhastalıklardan mı dahiliden mi?

birde bunu eşlerde yaptırıyormu acaba?

umarım senide rahatsız etmedim inşallah ateşsenn

yani alırken içhastalıklardan mı dahiliden mi?

birde bunu eşlerde yaptırıyormu acaba?

umarım senide rahatsız etmedim inşallah ateşsenn

merhaba kızlar..

yusufdeniz trombofili paneli sadece kadına yapılıyor..embriyonun beslenmesinde sorun olmasın diye...mesela bende sorun çıktı ve her üç tüp bebek denememdede aspirin ve clexane verdiler..
sanırım devlet hastanelerinde yapılmıyor..ben araştırdığımda yapmıyorlardı..belki eğitim-araştırma hastanelerinde yapıyorlardır...eğer istanbulda yaşıyorsan belki yardımcı olur: ben nişantaşında nesiller genetik diye bir yerde yaptırmıştım..

Canlarım merhaba birkaç gündür foruma giremedim.Neler oldu kaç gündür kimlerden güzel haberler var?geriye dönük okudum kısaca yazayım.

Aykızım hoşgeldin,
Bebek;hamilelik sürecinin her geçen gün daha güzel geçmesine çok seviniyorum.
Somtik;yaşadığın bu durum belki de seni önümüzdeki günlerde çok mutlu edecektir.Duygusal bağın arttıkça birebir sen doğurmuş gibi olacaksın.
Bilginisa;ne durumdasın?ses ver canım :)
Tunanehir;İlaçların gelmiş umarım herşey gönlünce olur.
delikedi;hayırlı olsun.inşallah güzel haberlerini alırız yakında.
Tress06;sıra sana,bana ve diğer tüm arkadaşlara gelecek İnşallah,
Atessn;arkadaşım bence de arkadaşın sen üzülme diye söylememiştir.Senin olduğunda bence söyle
Rüzgarselin;canım kendine daha doğal bak,her şeyin en doğalını al ve ye.buna çok ihtiyacın var
Anishaaaaaaaa nerelerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…