Evet gercekten biriciik dert ortaklarimsiniz...cok sagolun o güzel dilekleriniz icin..Allah insallah haftaya kesenin icinde minnacik da embyro görmeyi nasip eder.......inanirmisiniz hala tam tamina sevinemiyoruz...ama insallah o günlerde gelicek..bebeklerime ben güveniyourm, basta Allah a güveniyorum. insallah benim icin hayirliysa saglikliysa kismet eder........
her sükür ettigimde rabbime sizlere de dua ediyorum..
ama biliyormusunuz, migdem maalesef artik bulanmiyor, gecen hafta daha coktu..böyle bulanmadigi zaman korku giriyor icime..sürekli vücudumu dinliyorum, biliyorum yanlis..bazi gebelerde migde bulantisi hic olmaz diyorlar..
gebe olan arkadaslar: sizde nasildi ilk haftalari?
dr. firdevs hanimda tedavi görmek isteyen arkadaslar: gercekten tavsiye edebilirim, kendisi basta cok nazik ve cok tatli bir bayan..eli ugurlu geliyor diyorlarmis onun hakkinda.....insallah hepimize ugurlu gelecek arkadaslar....
Lucrini vuruldum ama sen misin vurulan tik tak işleyen saatim sekteye uğradı menepoza mı girdim ne? Biletler alındı yerler ayarlandı benden tık çıkmıyor.Eh ne yapalım bari tatil yapayım.
hanımlar yarın tedaviye başlıyorum inşallah.batuma başlayan yolculuğun rotası kıbrısa döndü.doğuşta deneyecez tekrar. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. batumdan vazgeçme nedenimiz sadece bizim yaşadığımız yere çok uzak ve aktarma yapmamız gerekiyor kıbrıs ise sadece yarım saat:) yani daha az uçuş
canım ya ne güzel keseyi görmüşsün. senin doktor roman mahallesinden sanırım 1. 5 demiş.:)
2. kese ancak gelişiyor demekki. Haftaya içinde embriyoları görmek nasip olsun allahımın izniyle.
hem ben inanıyorum her şey yolunda gidecek
sen sanırım kıbrıstayken seni rüya görmüştüm. kucağında iki güzel bebek vardı ikimizde seviniyorduk.
insanın yüzünü bilmediği birini rüyasında görmeside hissiyat meselesi olsa gerek.:)
hiç kuruntu yapma mide bulantısı bende hiç olmamıştı herkesete olacak diye birşey yok
Allaha emanet kal bebişlerle birlikte ..
bilginisa canim benim
sagol canim...insallah..darisi tüm herkese burda...
ya demek rüyanda görmüstün...ne güzel..aynen dedigin gibi sanirim cok hisleri kuvvetli bir bayansin...esim zaten cok emin ikiz diye, hala diyorki kibrisdayken transferden bir gün sonra balkona iki kus geldi kisa durup uctular - onlar bebislerimizin haberini getirdi diyor..yani iki kus iki bebek :))
sen nasilsin bu ara??
Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah
bende aralık da denedim negatifi görmüştüm
allah kısmet ederse tekrar denemeye karar verdik allah sizinde bizimde yardımcımız olsun inşallah.
Hepiniz hoşgeldiniz ve kucağınız dolu gidersiniz inşallah.
ben de burada öğrendim trombofili paneli denilen kan pıhtılaşması testini. aslında benden de hiç bir doktor istemedi bunu. genetik profesörü bir arkadaşım var. o da bana bir kaç düşük yada başarısız tüp bebek tedavisi sonrası doktorların istediğini söyledi.
ve istiyorsan gel yapalım dedi üniversitede.. hatta ben nezle olmayayım diye o günlerde suda eriyen aspirin içmiştim birkaç kere. arkadaşım gel kan ver dedi. aç tok sabah akşam adetli adetsiz hiç fark etmiyor gidip kan veriyorsun. sonuç önümzdeki hafta çıkacak ben yaptırdım. hazır bu olurken kromozom analizi de yaptırdık eşim ve benim için ama sonuç ocak sonu dediler.
ne çıkacak ve nasıl bir tedavi olacak eğer varsa onu bilmiyorum. öğrenince bilgi veririm yine buradan.
ben halen tuhaf enteresan bir haldeyim. bir gün iyi bir gün berbat. geceleri uyuyamıyorum. dün gece sabaha kadar ağladım durdum.
kanamam hala leke geliyor. mubarek bir kerede adet şeklinde gelmedi. kanamayı geçmeden kendimi toparlayamayacağım sanırım. 4 hafta oldu. daha da zaman gerek.
burdaki her iyi haber bana iyi geliyor umudum çoğalıyor.
diyorum ki;
GÜN GELSİN BUGÜNLER İÇİN "VAY BE NE GÜNLERDİ NEYSE Kİ GELDİ GEÇTİ" DİYEREK GÜLÜMSEYEBİLEYİM
ben buradan okuyup beni hazırlayan doktora söylemiştim. ısrarla bu testi yapmak istedim.
o da yazdı ve yaptırdım. sonucu hem ona hem de firdevs hanıma gönderdim ve firdevs hanım clexane verdi. sorun olmasına rağmen doktorun önemsememesi enteresan.
Bilgilerin cok degerli olacak ver tabiki bekliyoruz. sagol iyi aksamlar .
benim gittiğim ünv hastanesindeki bölüm genetik di ama her yerde değişik mi bilmiyorum. sen testi söyleyince bence onlar yönlendirir.
yani alırken içhastalıklardan mı dahiliden mi?
birde bunu eşlerde yaptırıyormu acaba?
umarım senide rahatsız etmedim inşallah ateşsenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?