Biz artık eşimle dün konuşup martta kıbrısa gitme kararımızı verdik.heycandan miğdem bulanıyor.arkadaşlar Ben erken menepozum ya gitmeden önceki ay bir kez adet olmam yeterlimi.offf şimdiden heycanlandım umarım hava şartlarıda iyi gider....erken menepozda olupta giden arkadaşlar bir iki ay düzenli adet mi olmak iyi yoksa gitmeden önceki ay adet olmak yeterlimi atessn ,yusufzilan,nilllll,anisha,bebek,efsune bana bu konuda bir yardımcı olun
bugün yine tüm günüm doktorlarda gecti tahlilde kontroldu falan derken nihayet evime gelebildim..sonuç ne mi 5 gün ilaç kullandım fakat 1 tane olan yumurtamda hiçbr şekilde ona tepki vermedi yani mini tüp bebek hikayesi yalan oldu donasyonla yolumuza devam edeceğiz hem şanlı olduğumu hemde en küçük bile bir umut olmaması ile sarsıldım çok dua ettim eğer olumsuz sonuçlanacaksa yumurtalıklarım hiçbirşekilde tepki vermesin ve boşu boşuna bu işlem olmasın diye allah dualarımı kabul etti galiba...
kızlar canım çok sıkkın..sanırım tam anlamıyla menapoza girdim..10 aralıkdı sonadet tarihim.ve halen adet olamadım..daha öncedende düzensizdi ama bu kadar uzamamıştı...
donasyon için adet görmek gerekiyor mu?normal tüp bebek gibimi o da ..adet görmeden yapılabiliyor mu?
pardon ya tres sana bilginisa yazmışım kusurfa bakma bugün kafam gidik durumda
DELİKEDİ sürece başlamışsın. inşallah herşey rast gider arkadaşım. hangi doktoru seçtin. gidişatı paylaş bizimle.
ŞELALE; bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah.
TUNANEHİR senide dikkatle takip ediyorum hayırlısı olsun.
senden bir ricam var neden rahmin yok. alındımı? doğuştanmı yoktu?. peki nasıl adet görüyorsun bu konuda bilgi verebilirmisin.
NİL, olsun bak donasyon denemeden önce yumilerinle ilgili aklında şüphe kalmamış oldu. bende öyle yapmıştım son bir kez yumurtalık kontrolü yaptırdım ki acabayı sildim aklımdan. içim daha rahat deneyebildim.
TRESS, ben ciglo prognovayla adet olabiliyordum, tedaviye başlamadan bir süre önce bırakmıştım rahim incelmiş. bu sebepten donasyon öncesi 2 ay doğum kontrol hapıyla adet görmem sağlandı. ki rahim kalınlaşması daha iyi seviyeye geldi.
doktoruna sor rahime bakılsın. 1 ay yeterlimi görülsün.
EFSUNE , linke ve açıklamalarına teşekkürler. şimdi bakacağım.
dediklerine katılıyorum. sanıyorum o bahsettiğin konular benim biliçaltımada işlendi. temizlemeye çalışıyorum bilincimi..
Bilginisa canım nasılsın ? Ne zamandır foruma giremedim bir sürü yeni arkadaslar gelmiş aramıza . Ben ve bebeğim çok şükür iyiyiz 13. Haftadayız bugün kontrolüm vardı , ufaklığı gördük çok hızlı büyüyor ellerini yüzünde gezdiriyordu ultrason sırasında ikili testini yapacak doktorum kan aldı inşallah sorun çıkmaz . Darısı en en kısa zamanda sen ve diğer arkadaşların başına ...
şu trambofili paneli ve genetik danışma ile ilgili tahliller var ya onları bize yakın şehirdeki tıp fakültesinde yaptırmak istiyorum.
fakat kadın doğum polikiliğine mi Tıbbi genetik polikiliğine mi başvuracağım.?
randevu alınarak gidiliyor.
Atesn sen tup fakultesnde yaptırdım sanırım hangi bölüme başvurarak istemiştin.
Bugün doktorumun olduğu öz!l polikliğinin laboratuvarına sordum düzene gönderiyormuşlar yaklaşık 1000 tl tutacak. fakültede o meblağı ödemem bari..
kaybedeceğim vakit yok ki be trescim. ben o tahlilleri yaptırcam ama tekrar donasyon denemeye şuan için maddi gücümüz yok
Buarada bugün kalimeromun gidiş günü . tam bir ay oldu
bir an bir dakika bile çıkmadı aklımdan
*Yokluğunun doğum günü....
Gittin, bitkinim yaralıyım, noksanım, yoksulum
ellerinden öpecek bir senim bile yok
_____________________can/sızım...
0,4 lük kullanıyorum canım.
Biz artık eşimle dün konuşup martta kıbrısa gitme kararımızı verdik.heycandan miğdem bulanıyor.arkadaşlar Ben erken menepozum ya gitmeden önceki ay bir kez adet olmam yeterlimi.offf şimdiden heycanlandım umarım hava şartlarıda iyi gider....erken menepozda olupta giden arkadaşlar bir iki ay düzenli adet mi olmak iyi yoksa gitmeden önceki ay adet olmak yeterlimi atessn ,yusufzilan,nilllll,anisha,bebek,efsune bana bu konuda bir yardımcı olun
bugün yine tüm günüm doktorlarda gecti tahlilde kontroldu falan derken nihayet evime gelebildim..sonuç ne mi 5 gün ilaç kullandım fakat 1 tane olan yumurtamda hiçbr şekilde ona tepki vermedi yani mini tüp bebek hikayesi yalan oldu donasyonla yolumuza devam edeceğiz hem şanlı olduğumu hemde en küçük bile bir umut olmaması ile sarsıldım çok dua ettim eğer olumsuz sonuçlanacaksa yumurtalıklarım hiçbirşekilde tepki vermesin ve boşu boşuna bu işlem olmasın diye allah dualarımı kabul etti galiba...
merhaba ben de kasımda mini tüp bebeğe başladım fakat yumurtalar gelişmediği için iptal ettik tedaviyi.doktorum denemeye devam dedi ama biz tamam artık dedik donasyona karar verdik.doktor bizi tekrar tüp denemek için bekliyor..ben de aynısını yaşadım
hepimizin sorunu aynı işte allahtan doktorum soğuk sert bir adam ama yinede aç gözlü paracı br insan değil ilk gittiğim merkezde normal tüp bebek yapmaya kalktılar bana tedavinin devam ettiği yere kadar ücretlendiririz dediler falan filan en azından artık olmayacağından iyice emin oldum
ama zor ve stresli bbir durum gecirdim ne olacak ne yapmalıyım derken birde eşimin ailesi ile uğraşıyorum pislikler kendi derdim kendime inan sıkıntıdan dilimde aft gibi birşey cıktıacayip acıyor
merhaba ben de kasımda mini tüp bebeğe başladım fakat yumurtalar gelişmediği için iptal ettik tedaviyi.doktorum denemeye devam dedi ama biz tamam artık dedik donasyona karar verdik.doktor bizi tekrar tüp denemek için bekliyor..ben de aynısını yaşadım
hepimizin sorunu aynı işte allahtan doktorum soğuk sert bir adam ama yinede aç gözlü paracı br insan değil ilk gittiğim merkezde normal tüp bebek yapmaya kalktılar bana tedavinin devam ettiği yere kadar ücretlendiririz dediler falan filan en azından artık olmayacağından iyice emin oldum
ama zor ve stresli bbir durum gecirdim ne olacak ne yapmalıyım derken birde eşimin ailesi ile uğraşıyorum pislikler kendi derdim kendime inan sıkıntıdan dilimde aft gibi birşey cıktıacayip acıyor
benim doktorum da soğuk sert bir adam yoksa aynı doktor mu:)benimki donasyon yapacağımı bilmiyor aslında söylesem mi diye düşündüm ama sonra vazgeçtim. bana mini tüp bebek tedavisi cevap vermeyince normal tüp bebek deneyelim yine bir dahakine dedi. o da olsun diye uğraşıyor yoksa açgözlü olduğundan değil aslında.
eşinin ailesini takmamaya çalış diycem ama tabi çeken biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?