bilginisacım hatta bugün.. benim doktorum rahimin florasının bozulmaması ve kalınlaşma sorunu yaşamamak için gidesiye kadar düzenli her ay adet görücrksin öncesindede gitmeden 2 ay önce geleceksin tedavi için seni hazırlıycaz demişti bende erken menepozum bilgim bu kadar

sevgili nill bendede amh düşük yumurta olsada kalitesiz oluyor ve birsürü zaman,para,umut kaybı oluyor..bizzati tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum..o yumurtalar bir işe yaramıyor artık..

benimde 2 donasyon yaptırdığımda iki yumurta gözüküyordu.ısrarla dr.burdaki bunlarla denememi istedi.bende denedim ve kktc den gelene kadar ağladım oluşmadı.yumurta 2 ci günde yok olmuştu sen şanslısın burda öğrendin gelişmiyeceğini...

canim ben su an tup bebek ignelerine baslamak uzereyim.tasiyici anne ile olabilecek bebegim insallah.yani daha belli bisiy yok.insallah olurda sizi haberdar ederim..

bu süreçte psikolojik galiba herkesin gecikiyor.
bu hormanları beyin yönetiyor ya galiba endişeleniyoruz geriliyoruz bu süreçte benimde hep gecikmişti. aşılama ve tüp denedim ikisinde de hiç gec,ikmeyen adetim bir hafta gecikmişti.

bu yüzden bende korkuyorum. eğer karar verdiğimde de olursa diye ..
çünkü bu defa muhtelif tarihe göre donör hazırlanacak eee gecikirse ne olacak acaba???

şu trambofili paneli ve genetik danışma ile ilgili tahliller var ya onları bize yakın şehirdeki tıp fakültesinde yaptırmak istiyorum.
fakat kadın doğum polikiliğine mi Tıbbi genetik polikiliğine mi başvuracağım.?
randevu alınarak gidiliyor.
Atesn sen tup fakultesnde yaptırdım sanırım hangi bölüme başvurarak istemiştin.

Bugün doktorumun olduğu özel polikliğinin laboratuvarına sordum düzene gönderiyormuşlar yaklaşık 1000 tl tutacak. fakültede o meblağı ödemem bari..

Bilginisa canım nasılsın ? Ne zamandır foruma giremedim bir sürü yeni arkadaslar gelmiş aramıza . Ben ve bebeğim çok şükür iyiyiz 13. Haftadayız bugün kontrolüm vardı , ufaklığı gördük çok hızlı büyüyor ellerini yüzünde gezdiriyordu ultrason sırasında ikili testini yapacak doktorum kan aldı inşallah sorun çıkmaz . Darısı en en kısa zamanda sen ve diğer arkadaşların başına ...

anisha ay çok sevindim iyi olduğunuza. maşallah bizim yeğenimize
allah nazarlardan korusun..
arada gir iyi haberlerini bırak.. sevgilerimle..

Canım çok duygulandım ellerini yüzünü görmek çok güzel...... bir mucize yaşıyosun.anishacim sen Donasyon öncesi düzenli adet görüyormuydun canım.hatırladığım kadarıyla adet olmadann gitmiştin.doktoruna göre bu bir rixmiydi .yoksa çok da önemli deyilmiymiş.Bende bazen ilaç kullanmama rağmen adet olamıyorum.Donasyon öncesi adet olamzsam başarıyı etkiler diye endişeleniyorum sende böyle bir şey. Yaşadin diye soruyorum kendine ve yigenimize iyi bakkk:)

Son düzenleme:

Canım Biz geçen haftaa düzende pıhtılaşma ve spermogram yaptırdık .özel klinikler genelde düzenle anlaşmalı Ben Direk düzene gittim.ama senin yerinde olsam fakülte hastanesinde yaptırırım..düzende bayağı pahalı 700 tl de biz ödedik.gen tahlili yoktu içinde.ben eşimi ikna edemediğim için düzende yaptırdım..henüz pıhtılaşma çikmadı canım biraz geç çıkıyormuş haberin olsun!!!ona göre vakit kaybetmeden bir an önce yaptır canımm

kaybedeceğim vakit yok ki be trescim. ben o tahlilleri yaptırcam ama tekrar donasyon denemeye şuan için maddi gücümüz yok

Buarada bugün kalimeromun gidiş günü . tam bir ay oldu
bir an bir dakika bile çıkmadı aklımdan

*Yokluğunun doğum günü....
Gittin, bitkinim yaralıyım, noksanım, yoksulum
ellerinden öpecek bir senim bile yok
_____________________can/sızım...

Canim bilginisa.......kalimeron yildizlara gitti..Allah in yanina gitti...orda seni hep izliyordur...o sana güc vericek uzaklardan..emin ol bundan...ve tekrar yüzünde gülücükler acicak insalllah yakinda..............

0,4 lük kullanıyorum canım.

Rüzgarselin canim..bir sorum var..su clexane igenelerinden cok aci cekiyorum ben..sen ne zamana kadar kullanicaksin ve kan pihtilasmasi ciktmi sende? bende kan pihtilismasi yok ama bir kez düsük yaptigim icin doktor önerdi...cok agri yapiyor bana..acaba biraksammi diyorum...

Tresscigim hadi hayirlisi cok sevindim adina canim..ne kaldi surda mart a :)

benim bildigim menopoz da olsan bile illaki adet görmeni beklemene gerek yok..yani donasyonda doktorlar istedigi gibi ayarliyorlar...düsün mesela bazen 60 yasindakilerine bile donasyon yapiyorlar..yani merak etme..doktorunla konusu onlar sana güzel bir plan yaparlar..nerde yaptircaksin tresscigim karar verdinizmi??

merhaba ben de kasımda mini tüp bebeğe başladım fakat yumurtalar gelişmediği için iptal ettik tedaviyi.doktorum denemeye devam dedi ama biz tamam artık dedik donasyona karar verdik.doktor bizi tekrar tüp denemek için bekliyor..ben de aynısını yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…