Ablasın demekki. Annen sana bakmaktan sen gebe kalmışken bile bunalmışsa sana bebekkende bakmamıştır. Hatta kardeşlerine bile seni kullanarak bakmıştır. İşte u noktada senin kendini çocuksuz bıraktığın BİLİNÇ DIŞI SENERYO devreye giriyor...
Ablalık ciddi sömürülür bu ülkede.
Annen birde erken çocuk sahibi olduysa hele ilk çocuk gerçek çocuğu değilde arkadaşı gibidir. Kocasıyla dertlerini ilk çocuğa anlatır . İlk çocuğun Ve babasıyla olan ilişkisiide mahveder..
Annne demek türkiye de koşullu sevgi demek. İstediğin
Yaparsan seni sever sevgi cennetine alır istediğini yapmaz isen enerijisini keser ve seni cehhenneme terk eder. Bunu sen taa kundaktaykende yapmıştır. Hiç değişmezler..
Yardım almalısın. Profesyoneller / psikoterapistler yardımcı oluyor bu konuda..
size bir şey danışmak istiyorum.bana evlatlık bebek geldiğinde bizim helalimiz olması için ağladığında emzirip susturunca benim ve eşimin helali olacakmış.bu gün bir akrabamın söylediği.hormon ılacı alıp sütümün gelmesini sağlamakmış.benim sütüm gelirmi ben emzirebilirmiyim hiç duymadım böyle bir şey bana yardımcı olurmusunuz...
işte bu..! temelimdeki bu sorunu bir süre önce çözdüm. bak sende aynı noktayı işaretledin.
herkes farkına varsın diye burdan anlatayım neler çözdüğümü.
ben daha ilkokuldayken annem kardeşlerimi üstüme yıktı (ki hiç kıskanmadım hep sahiplendim kardeşlerimi) daha ilkokuldayken yemek yapmayı öğrendim ben ve çocuk bakmayı daha 8 yaşındaydım en küçük kardeşimin altını almaya başladığımda.
kardeşlerimi okul derslerine çalıştıranda bendim sınıfta kaldıklarında dayak yiyende ben.
biliyomusunuz 2 kardeşim beni yıllarca anneleri sandılar kendileri söylediler bunu.
babam başka bir kadına çekip gittiğinde annemi toplayıp ona bakmaktta bana düştü.
yurtdışına çekip giden kimseye hayrı olmayan abim annemin en kıymetli evladıır biliyomusunuz.
ben henüz çocuk iken bir anne edasıyla yaşıyorum. evdeki çocukların sorumluluğu, ev işi vs.
eee beyin yıllarca kadınlığı yaşadıktan sonra elbette menopoza girecek. henüz 17 yaşındaydım.
sonuç itibariyle bilincim daha çocuklukta çocuk bakmaktan bıkıyor, bitkin yorgun düşüyor.
beyin bu bedenin bir çocuk daha taşıyamayacığını düşünüp kendini menapoza alıyor..
işte bu sevgili ailemin bana yükledikleri ve ödediğim bedel kendi bedenimin zamansızlığı..
arkadaşlar formda erken menepozda olan çok kişi yok sanırım .donasyonda erken menepoz olanlar düzenli adet olanlara göre biraz daha mı dez avantajlı.yani düzenli adet göremediğimiz için rahimde bazı dejenerasyonlar meydana geliyor.hormon ddesteği alıyorum ben .erken menepoz yumurtalıkların tükenmesinden kaynaklı meydana geliyor.
Anisha,
Senin için o kadar mutluyumki anlatamam. Sanki kendim olumlu sonuç almışım gibi. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Elinizi üzerimizden çekmeyin ne olur. İyi düşüncelere, pozitif inançlara o kadar ihtiyacımız varki. Sabah karar verip akşam vazgeçiyorum herşeyden. Düşün düşün çıldırıcam. Belki benim için yazılan yazı budur, doğru olan budur diye düşünmek istiyorum. Sonra anneciğimin resmine bakıyorum çok üzülüyorum. Gerçi aile geçmişim de parlak değil. Göğüş kanseri, kalp. Belki benden olacak bir gen iyi değildir diye düşünüyorum. Allah belki böylesini nasip edecek. İçimi döktüm akşam akşam
o sesler bizimde evimizden gelicek yeter ki azmedelim.yusuf deniz canım sen düzenli adet oluyor muydun hatırlayamadım geçmişe baktım bulamadım.ağlama sesleri geliyo içim sızladı
ALLAH bizede hayırlı evlatlar nasip etsin
gidip göremedim henüz
işte bu..! temelimdeki bu sorunu bir süre önce çözdüm. bak sende aynı noktayı işaretledin.
herkes farkına varsın diye burdan anlatayım neler çözdüğümü.
ben daha ilkokuldayken annem kardeşlerimi üstüme yıktı (ki hiç kıskanmadım hep sahiplendim kardeşlerimi) daha ilkokuldayken yemek yapmayı öğrendim ben ve çocuk bakmayı daha 8 yaşındaydım en küçük kardeşimin altını almaya başladığımda.
kardeşlerimi okul derslerine çalıştıranda bendim sınıfta kaldıklarında dayak yiyende ben.
biliyomusunuz 2 kardeşim beni yıllarca anneleri sandılar kendileri söylediler bunu.
babam başka bir kadına çekip gittiğinde annemi toplayıp ona bakmaktta bana düştü.
yurtdışına çekip giden kimseye hayrı olmayan abim annemin en kıymetli evladıır biliyomusunuz.
ben henüz çocuk iken bir anne edasıyla yaşıyorum. evdeki çocukların sorumluluğu, ev işi vs.
eee beyin yıllarca kadınlığı yaşadıktan sonra elbette menopoza girecek. henüz 17 yaşındaydım.
sonuç itibariyle bilincim daha çocuklukta çocuk bakmaktan bıkıyor, bitkin yorgun düşüyor.
beyin bu bedenin bir çocuk daha taşıyamayacığını düşünüp kendini menapoza alıyor..
işte bu sevgili ailemin bana yükledikleri ve ödediğim bedel kendi bedenimin zamansızlığı..
o sesler bizimde evimizden gelicek yeter ki azmedelim.yusuf deniz canım sen düzenli adet oluyor muydun hatırlayamadım geçmişe baktım bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?