• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar birde bazi kullanıcılar, burda direk merkezler tarafından ayarlanip, merkezlerin reklamını da yapabiliyor, dikkatli olmamız gerek, bir iki olumlu msj yazıyor merkezle ilgili sonra ses seda çıkmıyor...onlar kendini bilir mutlaka zaten...biz dikkatli olalım ve herseyi yazılı talep edelim, benim genel geçer anladığım bu su anda, hangi merkez olursa olsun...

Çok geçmiş olsun.. Vita hakkında çok iyi şeyler yazılmıyo genelde tabi iyi yorumlar da var ama mimli gibi olan klinikler arasında sanırım. Şu an nereyi düşünüyorsunuz?
2 gündür araştıyorum.Bu sayfadan da öğrendiklerim var.Bütün merkezleein sosyal medya paylaşımlarına baktık.Galiba gebelik odaklı çalışan Clavis gibi görünüyor. Kendi doktorumuza da danıştık.Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz dedi.

2 gündür araştıyorum.Bu sayfadan da öğrendiklerim var.Bütün merkezleein sosyal medya paylaşımlarına baktık.Galiba gebelik odaklı çalışan Clavis gibi görünüyor. Kendi doktorumuza da danıştık.Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz dedi.
Öyle mi gerçekten sevindim doktorun onaylamasına. Ben de oraya karar verdim çünkü. Henüz başlamadık detayları bilmiyorum ama

Arkadaşlar bende Yakın doğu üniversitesinde tedavi olmayı düşünüyorum hatta donör ayarlanıcak nasipse ama gel gör ki herkes gibi benimde endişelerim var burada tedavi görüp olumlu yada olumsuz sonuç alan fikir edinen hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canim üniversite hastanesi oldugu icin bir ara bende düşündüm ama görüşmedim, giden bilen varsa, bilgi paylaşırsa bende sevinirim....

Çok teşekkür ederim ben de o dokturu düşünüyorum ama kıbrısa gidemicez telefondan konusucaz bakalm. İzmir de kadın doğumcu arıyorum sadece yumurtayı takip edicek
Merhaba ben vita alterada işlemlerim devam ediyor doktorumuzda da çok memnunuz
gebe kaldınız mı ? Ben kalamadım da Vita’ta.Sorunu eşime attılar .

Back
X