Akşam yaptım tek çizgiydi .Bugün 13.00 gibi yaptığımda 2.çizgi hafif çizgi görünüyordu .Elim ayağım titredi, yarın tekrar yapıcam 🙏
Hayırlı olsun , hamile olabilirsiniz .Darısu başıma inşallah

Merhaba bende doktor bir arkadaşımın önerisi ile Erdal hocaya ulaştım kendisi brıtısh'de çalışıyormuş ile görüştük eşimde gidip gördü ve olumlu bizim açımızdan. eşim dikkatli ve titiz biridir. İlgi olarak'ta her soruma cevaplar aldım. Umarım herşey gönlümüzce olur.
Transfer oldunuz mu ? tedaviniz nasıl Sonuçlandı ?

merhaba transfer oldum..ne yazık ki kimyasal gebelik oluştu. :KK43: doktor ile iletişim halindeyiz. bakalım.. Evlat sahibi olmayı dileyen herkese RABBİM nasip etsin. sağlıklı evlatlar.
çok geçmiş olsun.Ben de araştırma sürecindeyim.kafam çok karışık.inşallah Rabbim bize de nasip eder

çok geçmiş olsun.Ben de araştırma sürecindeyim.kafam çok karışık.inşallah Rabbim bize de nasip eder
Sağolasın. Bir sürü kurum var insanın kafası allak bullak oluyor değil mi? Bende yaşadım o süreci yorucu birçok yer ile görüşmüştüm .. herkes bambaşka şeyler söylüyor. destek olabileceğim bir konu olursa elimden geleni yapmaya çalışırım. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Arkadaşlar hangi merkezler şu an size en yakı. geliyo?
Ben anladım ki en iyisi yok.

Canim artik bende aynı düşünüyorum, bu merkez işi şans mı, kader mi artık ne dersek diyelim sanki biz ne kadar araştırsak da en iyisini bulmaya calişsak da, surec ve sonuç yüce allahimin takdiri...ben hepten erteledim şu anda, zaten yaz yada yaz sonu diye düşünüyordum, bakalım hayırlısı hepimiz için insallah....

Canım bende tam bir merkeze karar veriyorum sonra akabinde soğutacak birşeye denk geliyorum çok sıkıldım artık kendimden kararsız ve çok ince düşünmekten, bazı arkadaşların yazdıklarını okuyorum tek bir merkeze karar verip hopp gidiyorlar ve olumlu da oluyor biz neden böyleyiz anlamadım 😂

Canım bende tam bir merkeze karar veriyorum sonra akabinde soğutacak birşeye denk geliyorum çok sıkıldım artık kendimden kararsız ve çok ince düşünmekten, bazı arkadaşların yazdıklarını okuyorum tek bir merkeze karar verip hopp gidiyorlar ve olumlu da oluyor biz neden böyleyiz anlamadım 😂
Ben Clavise gideceğim çok yüksek ihtimalle.
Ama bu sahte hesap muhabbeti beni iyice dibe çekti. Ama başka merkez de yok aklımda olan Britishe sıcak bakıyordum kötü yorum okudum. Hitle ilgili de çok kötü yorumlar var ve taze transfer yapıyor. Yani her merkez hakkında kötü yorum var

Ben Clavise gideceğim çok yüksek ihtimalle.
Ama bu sahte hesap muhabbeti beni iyice dibe çekti. Ama başka merkez de yok aklımda olan Britishe sıcak bakıyordum kötü yorum okudum. Hitle ilgili de çok kötü yorumlar var ve taze transfer yapıyor. Yani her merkez hakkında kötü yorum var
Evet ya o sahte iki ayrı hesabın tek bir kişiye ait olması da çok ilginç. Bence arkadaşım sen onları baz alma içine Clavis sindiyse kalbinin sesini dinle, dilerim herşey gönlünce olur 💕🙏

Çok geçmiş olsun zordur bunları yaşamak her şeyin üstüne.. nevin hanımla Embriyolog vitada mıydı Taşıdığınız merkez Clavis mi ben oraya karar verdim iyi olduklarını düşünüyorum inşallah öyledir
Merhaba, evet önceden Vitadaydılar şimdi Clavisdeler. Evet Clavise taşıdık kısmetse bu ayın sonunda transferim gerçekleşecek. Kararına sevindim herşey gönlümüzce olur Allahın izniyle inşallah 🤲

Back
X