Ben yandım siz yanmayınBende Vita altera da sürece basladim donor seçtik şimdi adet olmasını bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yandım siz yanmayınBende Vita altera da sürece basladim donor seçtik şimdi adet olmasını bekliyoruz
2 gündür araştıyorum.Bu sayfadan da öğrendiklerim var.Bütün merkezleein sosyal medya paylaşımlarına baktık.Galiba gebelik odaklı çalışan Clavis gibi görünüyor. Kendi doktorumuza da danıştık.Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz dedi.Çok geçmiş olsun.. Vita hakkında çok iyi şeyler yazılmıyo genelde tabi iyi yorumlar da var ama mimli gibi olan klinikler arasında sanırım. Şu an nereyi düşünüyorsunuz?
sürecinizi paylaşabilir misiniz ? ÖzeldenClavis tüp bebeği araştırın.Dün transfer oldum.çok memnun kaldım
Akşam müsait olunca detaylı yazarım size.sürecinizi paylaşabilir misiniz ? Özelden![]()
Öyle mi gerçekten sevindim doktorun onaylamasına. Ben de oraya karar verdim çünkü. Henüz başlamadık detayları bilmiyorum ama2 gündür araştıyorum.Bu sayfadan da öğrendiklerim var.Bütün merkezleein sosyal medya paylaşımlarına baktık.Galiba gebelik odaklı çalışan Clavis gibi görünüyor. Kendi doktorumuza da danıştık.Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz dedi.
Çok teşekkür ederim ben de o dokturu düşünüyorum ama kıbrısa gidemicez telefondan konusucaz bakalm. İzmir de kadın doğumcu arıyorum sadece yumurtayı takip edicek
gebe kaldınız mı ? Ben kalamadım da Vita’ta.Sorunu eşime attılar .Merhaba ben vita alterada işlemlerim devam ediyor doktorumuzda da çok memnunuz
Sanırım müsait olamadınızsürecinizi paylaşabilir misiniz ? Özelden![]()
Size özelden mesaj yazdım.Bugün Clavis ile görüştük.Bana dönüş yapar mısınızkesinlikle Clavis tüp bebek ve dr.Selen Ecemiş.Dün transferimi oldum.Sonucumu bekliyorum .daha sonucu almadan söyleyebilirimki iyi ki burayı tercih etmişim.iyi araştırın.ticari merkezlerden uzak durun
Çok geçmiş olsun.Nedense hiç şaşırmadım.Biz de Vita mağduruyuz.Bizim gebe kalıp kalmamamız umurlarında değil.Biz size iyi donorden kaliteli yumurta verdik,kötü olsa 5.güne gitmez dediler ama verilen embriyo 2,3 derecesinde.Ama sonuca bakmıyorlar.Hakkımı helal etmiyorum.Sonuc negatif gelince aramadılae biz onlara ulaşmaya çalışıyoruz.böyle de kuyrukları dik !!Anlaşmalarda fiyatlar hepsi konuşulmuştu. Ödemeler bitmişti. Transfer yapıltı geriye kalan embriyolar dondurulmuştu Almanyaya geri döndüm 10 gün sonra sonuç negatif çıktı. Haliyle hayal kırıklığı. Üstünden 4 ay geçti. Oranın embriyologu ve benimle ilgelenen Nevin hanım kendi kiliniklerini açtıkları için donmuş embriyolarımı oraya taşımaya karar verdim ve benden sırf kiliniği değiştiriyorum diye ( tabi fesatlıkta var oranın çalışanlarına karşı gıcıklık olsun diye benden tekrardan dondurma ücreti 750€ talepte bulundular.Sadece ben değilim mağdur olan tam 3 kişiyede aynı muameleyi görmüşler
Sağlık bakanlığına suç duyurusunda bulunduk
Kısacası dertleri para helal etmiyorum Rabbim büyük. Ve böyle insanların başarıları kesinlikle devam etmez.
Akşam müsait değildim.Kusura bakmayın.Sabah cevap yazdım sorularınıza.Bi mesaj kutunuzu kontrol edin.Bir de Clavis’in paylaşımlarını da takip edin..instagram ve tiktokta aktifler.Göreceksiniz ne demek istediğimi.Hayırlısu olsun şimdidenSize özelden mesaj yazdım.Bugün Clavis ile görüştük.Bana dönüş yapar mısınız
Çok teşekkür ederimAkşam müsait değildim.Kusura bakmayın.Sabah cevap yazdım sorularınıza.Bi mesaj kutunuzu kontrol edin.Bir de Clavis’in paylaşımlarını da takip edin..instagram ve tiktokta aktifler.Göreceksiniz ne demek istediğimi.Hayırlısu olsun şimdiden![]()
Çıkmazsa üzülme ama cunki kan testi değil kan testi olsa %20de olsa çıkarİdrar testi yapsam çıkar mı ? 6.gün . Zaman geçmiyor
Bana sorsan ben yapardım ama uzulmezdim cunki 10gun sonra net belli oluyorİdrar testi yapsam çıkar mı ? 6.gün . Zaman geçmiyor
Yaptinmi test canimBana sorsan ben yapardım ama uzulmezdim cunki 10gun sonra net belli oluyor