Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende doktor bir arkadaşımın önerisi ile Erdal hocaya ulaştım kendisi brıtısh'de çalışıyormuş ile görüştük eşimde gidip gördü ve olumlu bizim açımızdan. eşim dikkatli ve titiz biridir. İlgi olarak'ta her soruma cevaplar aldım. Umarım herşey gönlümüzce olur.
merhaba transfer oldum..ne yazık ki kimyasal gebelik oluştu. doktor ile iletişim halindeyiz. bakalım.. Evlat sahibi olmayı dileyen herkese RABBİM nasip etsin. sağlıklı evlatlar.
merhaba transfer oldum..ne yazık ki kimyasal gebelik oluştu. doktor ile iletişim halindeyiz. bakalım.. Evlat sahibi olmayı dileyen herkese RABBİM nasip etsin. sağlıklı evlatlar.
Sağolasın. Bir sürü kurum var insanın kafası allak bullak oluyor değil mi? Bende yaşadım o süreci yorucu birçok yer ile görüşmüştüm .. herkes bambaşka şeyler söylüyor. destek olabileceğim bir konu olursa elimden geleni yapmaya çalışırım. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..