Bu ceki
cekirdek nakli yaptiran ve tutan varmi lütfen acil bana yardim edin allah rizasi icin
Bu çekirdek, yani mitekontri nakli işini bende kibris ve yurt disi merkezlerde arastirdim, çekirdek nakli yaptırmak isteyen kadının en fazla 40 yaşinda olması gerekliymiş, konu ile ilgili çok fazla veri ve sonuç yok gibi birsey, hatta kibrisda bunu yapan birkaç yer var, sayfalarında rastlamiştim, görüştüm de, fakat pek olumlu cevaplar alamadım, keşke olsa, çünkü o zaman bebeğimiz genetiği bizden, sadece yumutamizin genclestirilmesi kısmı mitekontriyi donorden almakta, yani %99 bizim genimizi taşıyor olmakta...fakat yok bu konuda sağlıklı bir cevap verecek yada netice alan kimse bende bulamadım...

Canım bende tam bir merkeze karar veriyorum sonra akabinde soğutacak birşeye denk geliyorum çok sıkıldım artık kendimden kararsız ve çok ince düşünmekten, bazı arkadaşların yazdıklarını okuyorum tek bir merkeze karar verip hopp gidiyorlar ve olumlu da oluyor biz neden böyleyiz anlamadım 😂
Aynı sekilde bende ya çok arasturmak iyi mi kötümü bende anlayamıyorum bakıyorum yeni üye olmuş hop hemen hamile o kadar ince eleyip sık dokuyorumki inşallah hüsrana ugramayiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin

Canim Sevda1979 arkadasim, zlh4690 a boşuna cvp yazma kendisi, kibrisdan bizlere yazan sahte hesap cikti...hatta pardon iki ayrı hesap açıp tek yerden yazıp bizlerin duygulari ile oynayan yalan yanlış yorumlar yazan, sıfat bulamadım kendilerini tanımlamaya bir an
..neyse...
Ne gibi yorumlarda bulunuyor bu şahıs??? Fazla takip etmediğim için anlamadım?

Ne gibi yorumlarda bulunuyor bu şahıs??? Fazla takip etmediğim için anlamadım?
İlgili kişilerin isimlerinin üstüne tıkladığında, bugüne kadar yazdıkları tüm mesajlara, pardon sahte paylasimlara, ulaşabilirsin canim...

Aynı sekilde bende ya çok arasturmak iyi mi kötümü bende anlayamıyorum bakıyorum yeni üye olmuş hop hemen hamile o kadar ince eleyip sık dokuyorumki inşallah hüsrana ugramayiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin
Amin arkadaşım hepimizi için hayırlısı olsun 💕

Bugün Clavis ile görüştük.İnstagram sayfalarındaki numarayı aradık.Pınar hanım diye biriyle görüştük.Pazartesi ya da salı günü Dr.Selen Hanım ile görüştürecekler.Ben daha karar vermedim gerek yok
Çok teşekkür ederim🙏 Kafamızda oluştu birşeyler ama yine de incelemeye devam ediyorum.Acele etmicez.
Vita alterada ilk donasyonunuzda kaç yumurta çıktı beşinci güne kaç yumurta kalmıştı
dedim.Bana “ Sizin durumunuz özel değerlendirilmeli,bizde tüp bebek yaptırmanız şart değil,en azından sorunun ne olabileceğini,nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini öğrenin “ dediler. Çok hoşuma gitti bu yaklaşım.Önemsenmek iyi hissettirdi.

Arkadaşlar bende Yakın doğu üniversitesinde tedavi olmayı düşünüyorum hatta donör ayarlanıcak nasipse ama gel gör ki herkes gibi benimde endişelerim var burada tedavi görüp olumlu yada olumsuz sonuç alan fikir edinen hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben yakın doğu üniversitesi donasyon transferi oldum 2 defa sonuç sıfır. Kimyasal gebelik bile yok. Sanki hiç transfer olmamış gibi değer sıfır. Sanıyorum dolandırıldım. 3. Transfer hazırlanıyorum ama ümidim yok. Yine siz bilirsiniz.

Ben yakın doğu üniversitesi donasyon transferi oldum 2 defa sonuç sıfır. Kimyasal gebelik bile yok. Sanki hiç transfer olmamış gibi değer sıfır. Sanıyorum dolandırıldım. 3. Transfer hazırlanıyorum ama ümidim yok. Yine siz bilirsiniz.
Doktorunuz kimdi acaba matra hanim

Burada yazan herkes reklam yapma derdinde. Kıbrıs a gidince öğrendim. Rahim hazırlığı için gittiğim dr güldü 100/ 78 şans verdi dedim. Olamaz öyle şans oranı donasyon tutma olasılığı sadece 100/ 5 dedi. Yani kızlar biz 5 lik bir oran peşindeyiz o yüzden işimiz zor. Ve umut tacirlerine inanmayın. Donasyon o kadar yüksek değer de tutma olasılığı yok.

Burada yazan herkes reklam yapma derdinde. Kıbrıs a gidince öğrendim. Rahim hazırlığı için gittiğim dr güldü 100/ 78 şans verdi dedim. Olamaz öyle şans oranı donasyon tutma olasılığı sadece 100/ 5 dedi. Yani kızlar biz 5 lik bir oran peşindeyiz o yüzden işimiz zor. Ve umut tacirlerine inanmayın. Donasyon o kadar yüksek değer de tutma olasılığı yok.
Hem iki defa yaptırıyorum tutmuyor tekrar yaptırma hazırlığı içindesin şimdide /5, tutma olasılığı diyorsun dolandirici bu hastaneler diyorsun o zaman neden tekrar tekrar tekrar donasyon düşünüyorsun ve özellikle kibrista

en yakın doğu üniversitesi donasyon transferi oldum 2 defa sonuç sıfır. Kimyasal gebelik bile yok. Sanki hiç transfer olmamış gibi değer sıfır. Sanıyorum dolandırıldım. 3. Transfer hazırlanıyorum ama ümidim yok. Yine siz bilirsiniz.
Canım bende kararsızdım zaten ama yakın doğuyu eledim zaten başka bir merkeze nasipse gidicem.

Hem iki defa yaptırıyorum tutmuyor tekrar yaptırma hazırlığı içindesin şimdide /5, tutma olasılığı diyorsun dolandirici bu hastaneler diyorsun o zaman neden tekrar tekrar tekrar donasyon düşünüyorsun ve özellikle kibrista
Son yumurtalarım var onları de koydurayım bitiyor artık. Bu konuyu kapatıyorum

Son yumurtalarım var onları de koydurayım bitiyor artık. Bu konuyu kapatıyorum
Canım yakın doğuda ki doktorun kimdi? Birde kaç embriyo oluştu? Tutmama sebebi ve en önemlisi sizdeki problem neydi? Donasyonu düşündüren. Birde donasyon dediniz ama sperm, yumurta embriyo hangisi oldunuz 😇biraz fazla soru işaretli oldu ama bende kıbrısa gitmek istediğim için herşeyi sorguluyorum. Dilerim bu son tedaviniz olumlu olur da sizde evlat sahibi olursunuz 🥰

Kızlar merhaba, normalde hesabımı donduracağım ama son kez yazmak istedim sizlere umut olmak için. Şu an bebeğimi emziriyorum, Allahım sizlerede nasip etsin. Donasyon ile anne olan çok ben dahil girmeme nedenimiz tabii ki öncelik bebekle ilgilenmemiz ama benim asıl nedenim bu konuyu kapamış olmam. Kucağınıza aldığınız an Donasyon kelimesini duymak anmak istemiyorsunuz benim bebeğim canım diyerek kapanıyor konu. Ben tek seferde hamile kaldım aklında bir sıralama vardı gittim ön görğlme yaptım içime sindi sonrası kafamı karıştırmak istemedim. Hit ile anne oldum ama başka merkezkezlerde hamile kalanlar da çoktu bence nasip ksmet işi. Ben memnun kaldım. Tavsiyem güncel rahim filminiz olsun ve enerjinizin tuttuğu yer ile ilerleyin birde vazgeçmeyin. Sevgiler

Canım yakın doğuda ki doktorun kimdi? Birde kaç embriyo oluştu? Tutmama sebebi ve en önemlisi sizdeki problem neydi? Donasyonu düşündüren. Birde donasyon dediniz ama sperm, yumurta embriyo hangisi oldunuz 😇biraz fazla soru işaretli oldu ama bende kıbrısa gitmek istediğim için herşeyi sorguluyorum. Dilerim bu son tedaviniz olumlu olur da sizde evlat sahibi olursunuz 🥰
Dr ismet Gün. Benim yaşım 44 olduğu için donasyon karar verdik daha öncesinde tüp bebek denemelerim oldu fakat yumurta boş çıktı. Eşim de sorun yok. Eşim 45 yaşında ileri hız sperm vs normal. Hatta sperm sayısı 78 milyon du. Ona rağmen Dr mikro çip yöntemi yapalım dedi ona da tamam dedik hiç gereği yokken çünkü inatlaşma olmasın kırmayalım olsun diye 500 ero ekstra ödedik. Ayrı kaplar da saklayalım dedi ona da tamam dedik. Her kap 250 ero sürekli ekstra òdedik. Benim yaşım hariç hiç bir sorunum yoktu genetik tahliller olsun kan değerlerim olsun hepsi iyidi. Eşimin de keza aynı herşey iyi 6 embriyo elimizde var denildi. Hepsi 5. Gün mükemmel dendi. Donörün yaşı 22 dendi. Kısaca bu kadar mükemmellikle ilk demenede tutar umudu oluştu eşim ve bende. Başarı oranı % 78 denildi oran daha fazla da ben alçak tutuyorum esprisi bile yapıldı. Rahim içi hazırlığını Türkiye de yaptırdım ve transfer için gittim çok iyi geçti denildi. 1 embriyo transfer edelim hemen tutar hersey mükemmel denildi. Bende sevinçliyim tabiki olur dedim kalan 5 embriyo dondurduk 500 ero onun için ödedik. Sürekli erolar havada uçuyor. Neyse sonuç tabi ki hüsran. Moral bozmak yok 2. Transferde tamam denildi 2 embriyo koyuldu. Yine bir şey yok. Bu arada embriyo resimleri falan gösteriyorlar muhteşem. Türkiye de ki doktorum rahim içi iyi 3 çizgi var 3. Gün embriyosu transfer etseler inanın tutar dedi. Kıbrıs doktorumla konuştum nedeni bazen biz de bilmiyoruz dedi. Saçma cevap ama maalesef öyle ded. O zaman siz bana embriyo transferi yapmadınız dedim . Sinirlerim bozuldu iyice. Son kalan yumurtaları transfer yaptırıp bitiriyorum

Dr ismet Gün. Benim yaşım 44 olduğu için donasyon karar verdik daha öncesinde tüp bebek denemelerim oldu fakat yumurta boş çıktı. Eşim de sorun yok. Eşim 45 yaşında ileri hız sperm vs normal. Hatta sperm sayısı 78 milyon du. Ona rağmen Dr mikro çip yöntemi yapalım dedi ona da tamam dedik hiç gereği yokken çünkü inatlaşma olmasın kırmayalım olsun diye 500 ero ekstra ödedik. Ayrı kaplar da saklayalım dedi ona da tamam dedik. Her kap 250 ero sürekli ekstra òdedik. Benim yaşım hariç hiç bir sorunum yoktu genetik tahliller olsun kan değerlerim olsun hepsi iyidi. Eşimin de keza aynı herşey iyi 6 embriyo elimizde var denildi. Hepsi 5. Gün mükemmel dendi. Donörün yaşı 22 dendi. Kısaca bu kadar mükemmellikle ilk demenede tutar umudu oluştu eşim ve bende. Başarı oranı % 78 denildi oran daha fazla da ben alçak tutuyorum esprisi bile yapıldı. Rahim içi hazırlığını Türkiye de yaptırdım ve transfer için gittim çok iyi geçti denildi. 1 embriyo transfer edelim hemen tutar hersey mükemmel denildi. Bende sevinçliyim tabiki olur dedim kalan 5 embriyo dondurduk 500 ero onun için ödedik. Sürekli erolar havada uçuyor. Neyse sonuç tabi ki hüsran. Moral bozmak yok 2. Transferde tamam denildi 2 embriyo koyuldu. Yine bir şey yok. Bu arada embriyo resimleri falan gösteriyorlar muhteşem. Türkiye de ki doktorum rahim içi iyi 3 çizgi var 3. Gün embriyosu transfer etseler inanın tutar dedi. Kıbrıs doktorumla konuştum nedeni bazen biz de bilmiyoruz dedi. Saçma cevap ama maalesef öyle ded. O zaman siz bana embriyo transferi yapmadınız dedim . Sinirlerim bozuldu iyice. Son kalan yumurtaları transfer yaptırıp bitiriyorum
Çok üzüldüm canım yaşadığın olumsuzluklara işte güvenemiyor insan heryere bende en başta orayı düşündüm ismet hoca ile görüştük ama içime sinmedi hâlâ karar vermiş değilim tam anlamıyla ama tek çarem donasyon genetik sorunum var ve kendi yumurtam ile sağlikli çıkmıyor ve amh değerim de düştü 😔inşallah bu son denemeniz pozitif olurda kavuşursunuz evladınıza🙏

Arkadaşım yeni üye olmuşsun 4 yorum yazmışsın hepsi aynı.
Ve bu yorum ne alaka yani? Tutma olasılığı yüzde 5 diyorsun. Arkadaşımın da dediği gibi neden devam o zaman? Ayrıca böyle bi şey yok. Diğer dediklerinde haklısın kimseye inanmamak gerek evet ama yanlış bilgilerle de demorelize etmeye gerek yok

Ben 45 yaşında kızımı doğurdum. Ve bir çok kişinin hamile kalıp anne olduğunu biliyorum.Aynen dediğiniz gibi çoğu kişi anne olduktan sonra girmiyor artık. Ki bende sizin gibi doldurmayı düşünenlerdenim. ℅5 neye göre söylenmiş. Bu yola girmek isteyen insanları umutsuzluğa düşürmenin ne anlamı var. Aynı merkezlerden olumlu sonuçla dönende var olumsuz sonuçla dönende. Sadece merkez konusunda ince eleyip sık dokumak, iyi araştırma yapmak gerekiyor. Hatta gerekirse tek tek aranıp görüşülmesi gerekiyor. Çünkü girdiğimiz yol hem pahalı hem de yorucu. Umarım bu yola giren herkes mucizesini de kucağına alır🙏🙏🙏umutsuz olmayın lütfen
Kızlar merhaba, normalde hesabımı donduracağım ama son kez yazmak istedim sizlere umut olmak için. Şu an bebeğimi emziriyorum, Allahım sizlerede nasip etsin. Donasyon ile anne olan çok ben dahil girmeme nedenimiz tabii ki öncelik bebekle ilgilenmemiz ama benim asıl nedenim bu konuyu kapamış olmam. Kucağınıza aldığınız an Donasyon kelimesini duymak anmak istemiyorsunuz benim bebeğim canım diyerek kapanıyor konu. Ben tek seferde hamile kaldım aklında bir sıralama vardı gittim ön görğlme yaptım içime sindi sonrası kafamı karıştırmak istemedim. Hit ile anne oldum ama başka merkezkezlerde hamile kalanlar da çoktu bence nasip ksmet işi. Ben memnun kaldım. Tavsiyem güncel rahim filminiz olsun ve enerjinizin tuttuğu yer ile ilerleyin birde vazgeçmeyin. Sevgiler

Back
X