Ok yaydan çıkmış şansınız bol olsun gönlünüzdeki hayırlısıyla gerçekleşsin inşallah…kendinizi sorgulamayın hiç.. bundan sonrası kader kısmet
Aynen öyle. Bundan sonrasında da olumlu düşünüyorum güzel sonuçlar alacağız. Elimiz boş dönmeyeceğiz

Merhaba canım, bence bu sayfaya yazmayida aciklama yapmayida birak çünkü belliki canlari çok yanmış yani sıkılmış onlarda haklı çok ama çok sıkıntı bir süreç maddi manevi hemde. Ben 4yillik uyuyeyim ve çok kez yazdım 4kendiliginden düşük 2 tup bebek biri acibadem biri başkent en iyi doktorlar olmadı kimi sucliim degilmi olmayabilir. Sonra istanbul Bülent trasa gitmek istedim bir ogrencimin annesi kibrista selen hanimi onerdi mart ayindan temmuz ayina kadar tedavi edildim onca gun her hafta arandim çok şükür 25temmuzda transferim gerçekleşti şimdi 6.gunum ve pozitif inşallah pazartesi kan verme günüm moral olsun diye yazdım sana kibrista 10yillik arkadaşım dr hit e gitti ilki olumsuz sonra ayni doktoruyla devam etti ve çocuğu suanda 2yasina girecek rabbim herkese nasip etsin lütfen arkadaşlar 43yasimdayim ve 4yildir uğraşıyorum bu sitede onca insanla yazistim kirici olmak yada birilerini baskasinin sucunu ustlenmesini istemek hiç hoş değil sağlıcakla kalın iyi araştırın ama lütfen her kliniği arayın icinizin sindigine gidin rabbim kucagimizi boş bırakmasın dualarinizda olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…