Merhaba Tress

Ben de bir ay onceden prof a histereskopi oldum . Rahim filimi herseyi gostermez dedi prof. Cok kolay bir operasyon. Uyandigimda hersey bitmisti 20 dk surdu. Benim ilk denemem tutmadigi icin 2. de bilinmeyen bir sey kalmasin diye oldum. Prof. polip aldim dedi. Sonra tahlile gonderdiler. Ayrica cizikler atildi. ve kokulu bolumleri temizledigini soyledi. 10 gune kadar ciziklerden gittikce azalan kanamam devam etti. Sonra adet olunca 2. tedaviye basladim. Cok sukur pozitif olunca prof u aradim. Bana telefonda bak beni dinledin rahimi temizlettin tutunmayi arttirdin dedi.2.500 TL odemistim. Basariyi hitereskopiye mal etti.

Ben de klinige basarili gecmisi olan saglikli yumi verebilecek donur istedigimde cok israr etmistim. 1. de tutmamasinin nedenini sadece "iyi"denen embiryo ile denemistim. 2. de sordugumda "mukemmel embiryolar" tanimini aldim. Klinik 2. de kesine yakin guvence ile konustu. Transferde sen artik bebek alisverisi yapmaya yarindan basla dediler. Basari prof un dedigi gibi histereskopi de mi yoksa saglikli embiryoda mi (bence embiryoda) bilmiyorum. Esimde basariyi histereskopiye bagladi.Kisaca Allah nasil takdir ettiyse oyle oluyor.

Selam arkadaşlar uzun zamandır yoktum...neler yapıyorsunuz...
Beni tanımayanlara özet kendimi tanıtayım..Ben 30 yaşında 9 senelik evliyim..1999 yılında yumurtalık kanserine yakalandım.Ameliyatta bir tüpüm, bir yumurtam vede diğer yumurtanın yarısını almışlardı ama kemoterapi kalan yumurtalığıda mahfetti..yıllardır menopozdayım...En son kıbrıs da donasyon denedik dört tane emriyo konuldu..ama bir buçuk aylık hamileyken hepsini kaybettim..Sizden bir ricam var ne olur benim gibi yapmayın deneme kararı almadan bütün testlerinizi yaptırın...bende insilün direnci var o yüzden kaybetmişim bebeklerimi...Stres yapmayın...
FSH 40 lardaydı, E2 de tam tersine çok düşüktü.İşlerim çok yoğun du bir kere daha donasyon denemek için fırsatım olmadı. İşten başka bir şey düşünemiyordum..sadece insilümü düşürmek için her sabah çubuk tarcın içtim ve her öğlen şu karışımı içtim (civan perçemi,aslan pencesi, hayıt otu,nane, papatya çayı ) karıştırıp süzüp içtim...onkoloji kontrol zamanım gelmişti her kontrolde meme ultrosonu, batın ultrosonu ve guatır bakılıyordu.. Batın unltrosununda doktorum bişey gördü beni hemen kadın doğuma yönlerdirdi..Çok korkmuştum tümör yenidenmi canlanmıştı dedim kendi kendime...ertesi gün kadın doğumdan randevu aldım...banyoya girecektim hazırlık yapıyorudum eşim bundan bir ay önce ayağını kırmıştı ameliyat olmuştu ama yarası iyileşmemişti hala bandajlıydı yerde kan gördüm eşim paniye kapılmasın diye onu yanına çağırdım ayağı kanıyor sandım ayağını göstermesini istedim ondan ama ayağında bir şey yoktu bu yerdeki kan ne dedim ona kendine bak senden geliyor dedi çok şaşırdım bu neydi şimdi adetmi olmuştum kendi kendime ....daha çok endişe kapıldım...ertesi gün doktoruma gittim ve söyledim o zaman bugun ikinci günün git fsh testini yaptır dedi testi yaptırdım fsh 6 dı çok şaşırdım nasıl yani dedim....kadın doğum muayenemde doktorun gözlerinin içine bakıyor azından çıkan kelimeleri çok merak ediyordum...muane bittikten sonra eline bir kağıt kalem aldı ve benim hemen tüp bebek doktoruna yönlerdirdi ...evet kızlar kendi kendime yumurtlamışım...evet kaliteli bir yumurta değil ama herşey kendi kendine olmuştu....ve geri kalan yumurtalığımın doktorum tekrar canlandığını söyledi...mutluluktan uçuyorum havalara.....
Lütfen arkadaşlar kafanızdan bebek olayını silin...stres yapmayın....dediğim çayı yapın için lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
insülin, guatır çok önemli onları kontrol altına alın.....HERKES İÇİN BİR MUCİZE İSTİYORUM....

merhaba arkadasim azmine sabrina gercekten hayran kaldim insallah bu azinle bebeginide kucagina alirsin.

tress histereskopiyi neye dayanarak cektiriyorsun bir sorun var demislermiydi? yaa bende ikinci denememi yapicam martda ne yapacagimi sasiriyorum

bebekcim ben hangi testleri yaptircaktim yazdim bir yere koydum bulamiyorum,sayfayida bulamadim.yarin terminim var troid bezlerine baktircam carsambada linogologumda terminim var

uzun zamandır yazamadım ben de perşembe döndüm kıbrıstan ama yazamıyorum eşim nete girince konuşmaya başlıyor...merak eden arkadaşlara teşekkür ederim.bilginisa ve bebek merak etmişsiniz..
3.gün embriyosu 4 tane a kalite transfer oldu. ama transferde tam bir çiş faciası yaşadım. pek umudumyok bu sebpten de şimdiye kadar pek yazmak istemedim.durugen aynı zamanlarda kıbrıstaymışız sanırım. ben doğuşta firdevs hanıma gittim biliyorsunuz. aynı gün 8 transfer yapıldı. 2 küçük şişe su içtim ama fena sıkıştım transferden önce tutamadım bir kısmını yap dediler hepsini yaptım tutamadım heyecandan da.kendime çok kızıyorum bu sebepten. öyle yapınca bu sefer hızlı hızlı 2 küçük şişe daha içtim ve beni götürmeye geldiler. transfer günü pek ilgilenen olmadı merkezde, irem hanım filan yoktu.ne zaman transfer olacak hiç bilgilendirmediler.beni götürmeye geldiler söyledim ben yaptım diye sonra firdevs hanıma da söyledim kızdı bana transfer masasında. ultrasonla baktılar idrar var dediler ve transferi yaptılar. ama ben kendimi pek sıkışık hissetmiyordum.transfer sonrası da tam bir felaketti.10 dakika dayanabildim ve sürgü istedim, dayan dediler ama kastım kendimi ve daha önce tüp bebeklerde böyle bekletmediklerini bildiğim ve böyle tutan çok olduğunu bildiğim için yapıcam dedim ama kendime çok kızıyorum böyle davrandığım için.sonra da her 20 dakikada bir yaptım yani tam bir çiş faciası yaşadım. tüm bunlara rağmen olurmu bilmiyorum umutlu değilim ve kendime çok kzııyorum.eşim ise çok umutlu inşallah olur çünkü eşim çok umutlu ve onun için çok üzülüyorum kendim böyle çiş sorunu oluşturduğumdan o kadar çok baba olmayı hakediyor ki canım benim.Allah bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah.sonra da firdevs hanım ile konuştuk o beni rahatlattı, transferden sonra da irem hanım geldi neyseki odamıza. firdevs hanım tutacağı varsa her türlü tutuyor dedi uzun uzun konuştuk rahatladım biraz.

cnm gerçekten ses çıkmayınca merak ettik.rabbim ol dedimi olur merak etme umarım ahyırlısı ile pozitif sonuç alırsın güzel haberlerini bekliyoruzztransferden sonra nekadar tutman gerekio idrarını cnm.sen sıkma canını olumlu düşün gene cnm

Transferin hayırlı olsun zeytin. Bence de idrar işine çok takılma, inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda.

Donasyon olmuş bizden önceki orada telefonlarımızı aldığımız gruplardan haberler iyi değil. Onlar da kendileri öncesi otelde tanıdıkları kişilerden telefon almışlar topladık 13 kişi negatif sonuç almış. Ama yeni arayışa bile girmişler peki sonuç neden böyle tamam kaderci de olsak yine de yaşı büyüklere 2 den fazla yumi konulmalı mıydı? ya da embriyo kaliteli değil miydi ki hiçbirimize kalitesi konusunda bilgi verilmedi sadece iyi dendi. Şimdi burada mükemmel kaliteden bahsediliyor. Veya çişlerini tutamadıkları için mi olmadı ki bunu da hemşire embriyonun rahimde tutunması ile idrarı tutmanın bir alakası yok demişti. Ay ne bileyim daha sonucumu almadan ben de acaba yeniden başka bir yerde dener miyim diye düşündüm. Şimdi anlıyorum neden biraraya gelip konuşmamızı istemedilerini. Fazla olumsuz sonuç insanı aynı kliniğe gitmekten caydırır. Neyse ne yapalım vardır bunda da bir hayır:))

Zeytinciğim valla ne yalan söleyeyim bu çiş vakası yüzünden ben de kendime kızdım ama ben zor tuttuğum halde sondayla idrar torbamı doldurdular. Daha komik bişey söyleyeyim mi çişimi tutamayıp tuvalete gittikten sonra idrarımla suyu çekip vedalaşmadan önce bebişlerimi aradım aaaaa bu transfer insanı tamamıyla savunmasız bir duruma sokuyor. Allahım hepimizin aklını koru! :)))

Yazini okuyunca dayanamadim

Taze anne adayisin umitli olmalisin

Yakin arkadasim trans 10 dak. sonrasi heyecandanmi bilinmez

Bagirsaklari bozuluyor dayanamiyor ve tuvalete zor atiyor kendisini

Sonuc ikiz kuzulari krese basladi bu sene

Yani olacaksa olur tuvalet olayina takilma

İyi haberlerini aliriz insallah

Allah isteyen herkese tezz zamanda versin

durugencim benim bulunduğum ildei en iyi tüp bebek merkezinde başarısı çok yüksek transferden sonra transfer masasından kalkınca ayaklarınla tıpış tıpış yürüyerek tuvalete götürüyorlar çişini yapmanı istiyorlar sonra da zaten topu topu yarım saat yatırıp yolluyorlar ve bu merkezin başarısı çok yüksek herkes bu şekilde hamile kalıyor.bu olay merkezlere doktorlara göre değişiyor.ve ben bu merkzein doktoruna sorduğumda bana şöyle demişti idrarınla embriyo aynı yerde değil böyle birşey düşünme zaten bizözel bir tutkal ile embriyoları veriyoruz demişti ama tabi bilmiyorum doğuşta da bu tutkal kullanılıyor mu..hakkımızda hayırlısı Allah ol dedikten sonra gerisi boş. ama ben yine de kendime kızmaktan kendimi alamıyorum çok heyecanlandım nedense bu sefer
firdevs hanım çok tatlı hoş içten bir doktor,irem hanım da çok sıcak insanı çok rahatlatıyor ama benim transferime girmedi:)

amin beyazbegonvil. burası insana çok destek veriyor sağolun.

aykızım tenarr teşekkürler güzel dilekleriniz için.aykızım transferden sonra en az yarım saat tutmamı söylediler.

transferin tekrar hayırlı olsun arkadaşım sıkma sern canını rabbim inşallah pozitif görmeyi nasip eder,,,inşallah bebişlerde sana sıkıca tutunurda annesini bırakmazlar

merhaba arkaaşlar ben de geçen hafta kıbrıstaydım.Cumartesi transferim gerçekleşti.Firdevs hanımda.Artık beklemedeyiz :) Hiç belirti falan da olmuyor ((
Bu benim 3. denemem dua edin ne olur..Olsun artık :)))Tuvalet olayına gelince inanın etkisinin olduğunu düşünmüyorum..Gönlünüzü ferah tutun...
Allah'ım herkesin gönlüne göre versin.

anisha hemen kalkıp tuvalete gitmiş giyinmiş ve otele dönmüşler ve biliyorsun hamile.
bu sorun olmaz umarım bebişler büyüyordur. iyi düşün iyi olur.

insallah pozitif sonuc alirsin zeytin dualarimiz sen ve sonuc bekleyen tum kaderdaslarimiza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…