uzun zamandır yazamadım ben de perşembe döndüm kıbrıstan ama yazamıyorum eşim nete girince konuşmaya başlıyor...merak eden arkadaşlara teşekkür ederim.bilginisa ve bebek merak etmişsiniz..
3.gün embriyosu 4 tane a kalite transfer oldu. ama transferde tam bir çiş faciası yaşadım. pek umudumyok bu sebpten de şimdiye kadar pek yazmak istemedim.durugen aynı zamanlarda kıbrıstaymışız sanırım. ben doğuşta firdevs hanıma gittim biliyorsunuz. aynı gün 8 transfer yapıldı. 2 küçük şişe su içtim ama fena sıkıştım transferden önce tutamadım bir kısmını yap dediler hepsini yaptım tutamadım heyecandan da.kendime çok kızıyorum bu sebepten. öyle yapınca bu sefer hızlı hızlı 2 küçük şişe daha içtim ve beni götürmeye geldiler. transfer günü pek ilgilenen olmadı merkezde, irem hanım filan yoktu.ne zaman transfer olacak hiç bilgilendirmediler.beni götürmeye geldiler söyledim ben yaptım diye sonra firdevs hanıma da söyledim kızdı bana transfer masasında. ultrasonla baktılar idrar var dediler ve transferi yaptılar. ama ben kendimi pek sıkışık hissetmiyordum.transfer sonrası da tam bir felaketti.10 dakika dayanabildim ve sürgü istedim, dayan dediler ama kastım kendimi ve daha önce tüp bebeklerde böyle bekletmediklerini bildiğim ve böyle tutan çok olduğunu bildiğim için yapıcam dedim ama kendime çok kızıyorum böyle davrandığım için.sonra da her 20 dakikada bir yaptım yani tam bir çiş faciası yaşadım. tüm bunlara rağmen olurmu bilmiyorum umutlu değilim ve kendime çok kzııyorum.eşim ise çok umutlu inşallah olur çünkü eşim çok umutlu ve onun için çok üzülüyorum kendim böyle çiş sorunu oluşturduğumdan o kadar çok baba olmayı hakediyor ki canım benim.Allah bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah.sonra da firdevs hanım ile konuştuk o beni rahatlattı, transferden sonra da irem hanım geldi neyseki odamıza. firdevs hanım tutacağı varsa her türlü tutuyor dedi uzun uzun konuştuk rahatladım biraz.
merhaba arkaaşlar ben de geçen hafta kıbrıstaydım.Cumartesi transferim gerçekleşti.Firdevs hanımda.Artık beklemedeyiz :) Hiç belirti falan da olmuyor((
Bu benim 3. denemem dua edin ne olur..Olsun artık :)))Tuvalet olayına gelince inanın etkisinin olduğunu düşünmüyorum..Gönlünüzü ferah tutun...
Allah'ım herkesin gönlüne göre versin.
tress histereskopiyi neye dayanarak cektiriyorsun bir sorun var demislermiydi? yaa bende ikinci denememi yapicam martda ne yapacagimi sasiriyorum
Canım bir sorun görmedi doktorum rahim filminde var.doktorumun dediği bazen görünmeyen şeyleri rahimde histereskopi Ileggörebiliyorlarmış.hemde başarıyı artırdığını söyledi.yaptımadığım bi bu kalmıştı.gitmeden yaptırıyım diyorum...
bende yaptirsammi ? bazi arkadaslarda rahime zarar verdigini gerekmedikce yapilmamasini tafsiye etmisler iklemde kaldim ..
Arkdaşlar belki abartıyorum gibinize gelicek ama Ben histereskopiden çok korkuyorum.sanki bayıltılınca bir daha kalkamıycam ssanıyorum.yada uyanınca rahminizi deldik diyorlarmış... Bir Panik atağımız eksikti o da oldu...
Neyse bitsin şu histeresokopi Adak adadım.şimdi diyceksiniz kiii O zaman mağdem korkuyosun tress rahim filmini nasıl çektirdin..o esnadaki çıkardığım rezillikleri hiç anlatmayayım.bi de benim derdim sanırım acı çekmek deyil..anastesi Beni ürkütüyor.heralde bu korku yüzünden Ben hamile kalsam sezeryan falan yapamam.tabiri caizse çatır çatır doğururumm...
Herkese merhaba aranıza bugün katıldım.Belkide acım biraz hafiflesin diye ne bilim işte paylaşmak istedim.29 ocakta istanbulda ismi lazım değil bir tüp bebek kliniğinde yumurta donasyonu yaptırdım.Sonucu bugün kan testi ile öğrendim malasef (hcg 0.01)negatif.Öğrendiğimden beri ağlıyorum inanın gözümde yaş kalmadı.yaşım 31, 3 yıllık evliyim hiç yumurtam olmadığı için bu yola başvurduk.Eşim benden de perişan şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum aileden kimsenin durumdan haberide yok birilerine anlatıp içini dökememek çok kötü anlayacağınız.Enkaza döndük resmen şimdi maddi olarakta çok zorda kaldık zaten kredi çekmiştik.Yarın testi tekrarlayacam ama zannetmiyorum birşeyin değişeceğini...İşte bu kadar. umarım kimse bu durumu yaşamaz.
Rahim filmin varmıydı canım.Bende korkuyorum biraz hatta çok... ama deneyimli ve iyi bir doktor yaparsa sanıım bişey olmaz hem bu tip rixler çok azmış.rahim filmindede var bu rixler canım.bi daha başarısız olsak.doktorlar iki veya üçünćüden sonra mutlaka istiyorlar.demekki gerekli bir sorun varsa o kadar para ve emek boşa gitmesin.Ben yakın zamanda yaptırıcam mutlaka sonuçları fikirlerimi paylaşıcam.ama sen en oönce tum eksik tahlilerini yaptır.sonra güveneceğin ve takibi ni yapacakk iyi bir doktor bul canım aklınatakılan tüm testlerini yaptır.
benim rahim filmimde yok tresscim sali gunu gidicem dr a rahim filmi testler vs yaptiricam buyuk ihtimal histereskopide yaptiricam drumla bir konusayim bakalim o ne diyecek canim ben mart sonu gibi gidicem kibrisa sen ne zaman gidiyorsun canim ?
merhaba bende yaptırmak istiyorum dr. ismini yazarmısın.
canım yada mail adresimi vereyim beni ekle ve ordan yazışırgebelikkürler
(( zubeydeustuner@hotmail.com ))çok sevinirim.
Canım Bende hjstereskopinin şansı artırdığını duymuştum.umarım bendede işe yarar.rahimi çizdiklerinde acıyormu daha sonra şelalecim.komik oldu biraz ama korkuyorum....birde sana verilen embriyoların kaliteli olduğunu nasıl anladın canım...ayrıca hamile olmana rağmen aynı yoldan geçen bizlerin her sorununa bilgi ve deneyimlerini altarmandan dolayı çok teşekkür ederim güzel Anne :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?