Nasılsın Neler yapıyorsun arkadaşım ..pek girmiyorsun forma.yeni planlar yokmu.Tekrar deneme be zaman.Ben bu aralar phistereskopi.kabusuyla uğaşıyorum.

Sevgili Tressciğim iyiyim, çok yoğunum bu aralar iş konusunda. 1O gün tetildeydim ama pek tatile benzemedi işverenlerim pek yakamı bırakmadı... Aslında iş seyahatlerim çok oluyor ama 1-2 günlük. O yüzden fırsatım oldukça foruma girebiliyorum. Ama uzun seyahat ve iş yoğunluğunda pek fırsat bulamıyorum,bir de öyle ulu orta her yerde bu foruma girmiyorum... Deneme mart idi ancak mart sonuna kadar yoğunum. Sanırım martta tedaviye başlayıp nisanda transfer olur.... -hayırlısı ile inşallah-

Sana arasıra yazmak içimden geçiyordu ama kafa karıştırmayım deyip vazgeçiyordum. Madem bana yazdın, fikrimi söyleyeyim; senin bu inanılmaz telaş ve paniğin taaaa buralarda beni yordu arkadaşım :))) Önce eşinin spermlerini didikledin-adamın her şeyi normal gözüküyordu zaten- Şimdi kendini didikliyorsun, tamam haklısın araştır ama çok yersiz telaş yapma ne olur... Hepimiz yaptık ya da yapıyoruz buna benzer araştırmaları ama bazı tetkikler elzem değilse zarar verebilir. Senin rahimde bir sorun var mı arkadaşım? Ayrıca küçük bir yerde normal bir kadın doğumcuya yaptırmak istediğini söylüyorsun histereskopiyi.Bu acele ne? Gerekirse 1 ay ertele. Eğer yaptırmak istiyorsan lütfen bu işte uzman olan bir yere yaptır ki bence gerek yok. Onun yerine kan testlerini eksiksiz yaptır ve duruma göre önlem al... Ama elbette karar senin.... Ha bir de aklıma gelen başka bir şey,geçenlerde seni donasyon için hazırlayacak doktorun 1500 tl. istediğinden bahsetmişsin.Kıbrıstaki doktorunun önerdiği doktor yok mu bulunduğun yerde takibini yapacak? Donasyon ya, Türkiyede yasal değil ya, istediğim parayı alırım diye düşünmüştür.....
BAK ARKADAŞIM, DONASYONDA YUMURTA TAKİBİN YOK,YUMURTAYI DIŞARDAN ALACAKSIN,-BU ÇOK ÖNEMLİ- SADECE RAHİM BELLİ KALINLIĞA ULAŞSIN DİYE İLAÇ KULLANACAKSIN! BUNU NEREDEYSE HER KADIN DOĞUMCU YAPAR VE BİR MUAYENE ÜCRETİDİR EN FAZLA.-Biliyoruz ki konuşuyoruz- BU NE REZİLLİK YAA??? SIRF BUNUN İÇİN Mİ O PARA İSTENİYOR? AMAAA HİSTERESKOPİYİ HERKES YAPAMAZ! Eli çok iyiymiş doktorun;bunun açıklaması nedir? İyi muayene mi eder? İyi çocuk mu doğurtur? Yoksa doğum dışı operasyonlarda iyi midir? Arkadaşım o hayalini kurduğun bebeği o kurcalatacağın rahminde taşıman gerektiğini unutma lütfen... Sanırım seni heyecan ve telaş bastı ki bu aralar,takibini gereksiz rant elde etmek isteyen bir doktora ama çok önemli operasyonunu öylesine bir kadın doğumcuya bırakıyorsun gibi geldi bana... Rahim filminde sorun yoksa yaptırma derim. Kıbrıs doktorun kim? Onun anlaşmalı doktoru vardır sana söylemiştir,sen Ankaradaydın değil mi?

Canım böyle uzun yazdım ama çocuk isteği ve geçirilen süreç her şekilde canımızı yakıyor zaten. Bu yüzden gereksiz detaylarla zarar görelim istemiyorum... Bazen yalan yanlış şeyler okuyorum forumda sonra diyorum ki tut çeneni kafa karıştırma elbette herkes araştırır bulur doğruyu.... Lütfen kafanı ve bedenini gerksiz detaylarla yorma.
Mutlu kall...

Son düzenleme:
o kadar doğru şeyler yazmışsın ki sana milyon kere katılıyorum. lütfen yaz ki birbirimize ışık tutalım. çünkü hepimiz umut arıyor o yaptırdı bende yaptırayım diye gereksiz paralar ve telaşlar yaşıyoruz.
takip denilen şey rahim kalınlığına bakmak devlet hastanesinde hiç ücretsiz yapılan bişey.
takip edecek bişey yok
tamamen fırsatçı doktorların uydurması bu.
kıbrısda zaten orada takip eden birini bulun falan demiyor.

anishacım nasılsın canım hiç görünmüyorsun merak ettim seni hamileliğin nasıl gidiyor iyimi bebek nasıl cinsiyeti belli oldumu?kendine çok iyi bak canım...

merhaba culii,
maalesef pek internetle haşır neşir olamıyorum eşim bebeğe zarar vermesin diye istemiyor ama ara sıra telefondan bağlanıp yazmasamda forumu takip etmeye çalışıyorum . canım hamileliğim şuanda çok şükür sorunsuz ilerliyor , bu hafta 16. haftamızı dolduruyoruz. cinsiyeti önümüzdeki cumartesi belli olacak bebeğimin . forumda baya yeni arkadaşlar var , inşallah herkes en en kısa zamanda bebeklerine kavuşur .

ikinci denemede hüsranla sonuçlandı.bugün bel ve kıarın ağrım vardı dayanamadım test yaptırdım sonucu aramak için aradım 0.51 dedi 10. gün bugün. çok umutluydum ama olmadı işte sanırım ben bu defteri kapatıcam demekki hayırlı değil hakkımda zorlamanın manası yok herşey mükemmel ama nedense 12. günü bile bekleyemeden kanamam oluyor.para konusu zaten sıfırlandı allah hepinize tez vakitte bebekler nasip etsin

Tresscim

ben histeroskopiyi üniversite hastanesinde bir asistana BEDAVA yaptırmıştım ama ofis histereskopisi sanıyorum Seninki detaylı olandan ise hani şu ucu kameralı olandan bilemem ama okadar paraya ne gerek var arkadaşım. Çizdirme işlemini transfer öncesi yapıyorlar ama her dr yapar mı bilmem Aymoş Bülent Urman a yaptırmıştı

sevgili zeytin2013,
lütfen umutsuz olma ve bu sıkışık olma durumuna takılma , inan bunun hiç bir etkisi yok . evet transfer sırsında sıkışık olmak isteniyor ama sonrası inanki hiç önemli değil . kıbrıstaki doktorlar bu konuda neden bu kadar katılar anlamış değilim. biliyor musun bilmem ama ben ispanyada donasyon işlemi yaptırdım ve transfer masasından kalktığım gibi doktorum hemen tuvalete gidebilirsin dedi ve hemen gittim . ayrıca hastanede hiç yatmamı istemedi doktorum oteline git bugün dinlen sonra hayatına dön demişti , bende gittim yemek yedim sonrada odamda dinlenmiştim ve ertesi sabah 6 uçağıyla dönmüştüm ve şuanda çok şükür 4 aylık hamileyim . üstelik bana sadece 2 adet embriyo transfer edilmişti. o yüzden lütfen bebeğinin seninle olduğunu düşün pozitif ol ve ona inana .

benim sana önerim herşeyi bir kenara bırak kendinle uğraşma boşu boşuna para harcama hiç bişey yaptırma artık.
psikolojik destek al bence en önemlisi bu kendi kendine başaramıyorsan destek al ve sakin ol. telaşını yenmeyi kaygılarından kurtulmayı öğren. inan en önemlisi bu.
stressiz ve sakin olanların bebeği oluyor dikkat et geriye dönük bak sakin ve iyi düşünenler inananlar bebek sahibi oluyor.

fb linin dediği gibi senin telaşın taaaaa bizlere geçiyor farkediliyor. kimbilir yakınların neler hissediyor.
önce bi sakin ol ne olur. acele etme rahat ol ve dediğim gibi olamıyorsan destek al bu anlamda.

evet biliyo canim zaten amaliyatimida o yapmisti yumurtaligimi ve bebegimi almisti,yarin gidicem bakalim insallah ayni zamanda gideriz bir sorun olmazsa..senin dr un kimdi canim `?

arkadasim yapma daha 10. gununmus adette olmamisin adet zamani adet olmasanda agri olabilirmis bende negatif sonuc aldim ilk denememde 2 gun agladim bir daha yapmiycam dedim ama yine bebk istegim hortladi yuregimde isin maddi boyutu inan bir cogumuz icin ayni ben ne kadar takim varsa bozdurmustum simdi yine para toparlamaya calisiyorum ne zorluklarla ama bu yola ciktik mesala benim dr.um 2.denemede 1000 euro daha az alacak 3.denemede yine ayni ve ondan sonra olana kadar bedava ucret yok demisti

bir haftadır ankaradaydım ve bilg. a giremedim şu an evdeyim.
ben de 1000 tl ödedim.toplu ödeme gibi birşeybir de aracılık payı gibi. rahim kalınlığı -ultrasonlar için ilaçlar kullanırken dr. a sürekli gidiyorsun en az 4-5 kere.her seferinde muayene ücreti ödemiyorsun. 4500 euro da kıbrıs için veriyorsun.tüp bebek merkezindeki kadına.gizli yapılıyor bu işler bi de biliyorsun.herşey elden.o da kıbrısa havale ediyor.1000 tl yi de ank.daki dr a gönderiyor.

bana savaş bey i önermişlerdi. düğerleriyle bağlantısı varmı yok mu bilmiyorum. sen başka dr a gitmek istersen kıbrıstan telle görüş.alacağın ilaçları sana söylerler. 4500 euroyu kendin transfer edersin veya elinle götürür teslim edersin.

bu arada changir bey e söylersin belki ozaman normal takibini yapar normal muayene ücretleriyle..

bir sürü hap verdiler .15 gün falan yuttum sanırım .bu arada adet oldum. ilaçlara devam ettim.dr rahim kalınlığını ank.kontrol etti kıbrısa bildirdi .transferden üç gün önce kıbrıs a gittim.yumurta toplandı spermle döllendi.adetin 14 günü transfer oldu.iki gün daha kalmıştık biz.sonra döndük. ertesi günde dönülebilir tabii. bu ilaç gidip gelme olaylarına takılma seni yönlendiriyorlar. sen kafanı boşalt eşinle iyi hazırlan
kıbrısta da transferi beklerken gez dollaş kendini yormadan.
ben hep donasyonları yaz başı ve sonu yaptırmıştım.araç kiralamıştık .transferden önce deniz güneş kollu makinalar kültür turizmi üç gün gezdik ikisinde de. transfer e moralli girdik ama üzgünüm ki gene başaramadık.
umarım sen de öyle olmaz. en azından deniyoruz. ALLAH görüyor yaşadıklarımızı inş. bir gün bizim de yüzümüz güler mutlu haberleri biz de verebiliriz.

kendine iyi bak.

messenger ı olan arkadaşlar ilknuralp_@hotmail.com .msn den daha rahat görüşebiliriz .

canım ben firdevs hanıma gidicem.ama cihangir beyin hazırlamasınıda istiyorum.ankarad cihangir beyin hemşiresi var beni başka kliniğe yönlendirmek için çok ısrar etti.vee hazırlık için 2000 tl vericeksiniz dedi.yani ben sadece tahlillerime baksın doktor sorun varsa hangi ilacı ne dozajda kullanmam gerekiyorsa onu söylesin istiyorum.zaten donasyon için 4500 tl vericem kıbrısa 2000 tl de hazırlık için bana çok fazla geliyor.histereskopimi cihangir hoca yapacak.peki alpiknurcum cihangir bey senin donasyonunun olmamasına nasıl bir yorum yaptı.yani mutlaka bir sebebi vardır demi canım..

canım peki sen ankarada doktorun çalıştığı tüp bebek merkezine mi gidiyorsun yoksa özel muayenehanesine mi.ben ankalife de göeüştüm.sen bir kez mi denedin savaş beyde öyle hatırladım.

endişelenme bazen piskolojik strese bağlı gecikmeler yaşayabiliyoruz .lekelenme adetinin başlıyacağına işaret ediyor.erken menepoz olsan zaten ultrasonda hemen anlıyor doktorlar bir kere rahim duvarı asla ilaçsız kalınlaşmaz rahat ol adetin gelicektir

Arkadaslar,
gecenlerde yine yazmistim, fbli nin ve atessn in dedigi gibi, takip falan gerekmiyor. ben kibirsa gitmeden hic bir kadin doktoruna gidip rahim kalinligini ölctürmedim. cünkü donasyonda zaten hepsi günü güne hesaplaniyor.....yani zyklusumun 10. günü oraya gittim ve herseyi kibrisda ayarladilar. bosuna baska doktorlara gitmeniz gerek yok illaki - hadi belki bir kez gidip rahim kalinliginizi ölctürebilirsiniz ama inanin illaki gerek yok...

tress rahatlatici bilgi icin sagol. lekelenme ancak birkac damlaydi pazar sabahi (iliskiden sonra :26:). oh adet basliyor dedim ama devami yok. Allahtan hayirlisi artik.

sevgilerle,
Z.

tresscigim allah askina ne demek hazirlik icin 2000 tl - yazik parana - sakin gitme oraya!!!!
firdevs hanimla görüs, aslinda takip e gerek bile yok, firdevs hanimin dedigi gibi sen adetin basladigi an haber veriyorsun ve ilaclarini onlarin verdigi programa göre aliyorsun - HEPSI BU KADAR

YA LÜTFEN NASIL 2000 TL BI DOKTOR BI TAKIP ICIN ISTER

inanin kafam almiyor...hepsi para koparmak baska bisey degil!!!

sevgili arkadaşlarım size kızmam mümkün deyil.sadece yeniden deneyip başarısız olurumm korkusuyla sanırım fazla heycanlı ve gerginim.annemin yanında olmak bir aya yakındır eşimi fazla görememek beni biraz yıprattı.sizlerin düşünceleri benim için çok önemli bazen dostların tatlı sert uyarıları insanı kendine getirirmiş.çocuk özlemiyle kliniğe gittim doktor histereskopi yapsak tutunmasına faydalı olur deyince allak bullak oldum.burada kaygılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz bende durumumu paylaşmak istedim.fazla telaşlı görünmüş olabilirim.

bebek çok haklı
takip için 2000 tl tamamen suistimal sakın verme bu parayı.
ayrıca kıbrısla görüş histereskopi sonrası 2 yada 3 ay tüp bebek denemek önerilmeyen bişeymiş.
ayrıca bir şikayetin yokken histeroskopi yapılması doğru değilmiş.
tüm bunları firdevs hanıma sor bence. rahim filminde herhangi birşey görülürse üstüste düşüklerin varsa kanaman kesilmiyorsa yapılan birşeymiş.
boşu boşuna fbli çok güzel söylemiş cebine ve bedenine zarar verme arkadaşım.

Haklısınız canım Bende firdevs hanımla görüşmeyi düşünüyorum.zaten donasyon pahalı bir işlem ...gereksiz ise histereskopiyide yaptırmak istemiyorum.doktor önerince gerekiyorsa yaptırayım dedim.tabi neye göre kime göre gerekli Buda tartışılır.rahim filminde bir sorun görmedi.ama herşeyi rahim filminde göremeyiz dedi.benimde öyle çok doktor hastane serüvenim yok.erken menepoz dediler.hap ve bant tedavisiyle adet oluyorum.sender bir kontrol o kadar.yani bu konularda çok bilgim yoktu...takiiii donasyona kadar...

canım peki sen ankarada doktorun çalıştığı tüp bebek merkezine mi gidiyorsun yoksa özel muayenehanesine mi.ben ankalife de göeüştüm.sen bir kez mi denedin savaş beyde öyle hatırladım.

ben de donasyon görüşmlerini ankalife la yaptım. cihangir hoca oranın ortağı zaten. ama muayeneleri kendi kliniğinde yapıyor.ilk denememi şevket bey yapmıştı ikincisisini savaş bey. bence savaş bey daha iyi gibi .şevket bey in kliniği daha çok ilgileniyor insanla ama. firdevs hanım ı tercih etmen mantıklı . ben de bir sonraki denemem ne zaman olur bilmiyorum yaza kadar inş.FİRDEVS HANIM VEYA HIT düşünüyorum. ama gene cihangir hocayla görüşmeden muayene olmadan asla gitmem.

bu arada arkadaşlar msn si olanlar beni ekleyebilir. ilknuralp_@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…