Nasılsın Neler yapıyorsun arkadaşım ..pek girmiyorsun forma.yeni planlar yokmu.Tekrar deneme be zaman.Ben bu aralar phistereskopi.kabusuyla uğaşıyorum.
anishacım nasılsın canım hiç görünmüyorsun merak ettim seni hamileliğin nasıl gidiyor iyimi bebek nasıl cinsiyeti belli oldumu?kendine çok iyi bak canım...
teşekkür ederim papatyacım.bende ikincide hüsrana uğramaktan korktuğum için galiba ne yapıcağımı şaştım.zaten donasyona parayı zor toparladım.histereskopiyede 2000 tl istiyor prof.şaştım herşey dünya para olmuş arkadaşım ya bu işe giren bir pişman girmeyen bin pişman.peki rahimi transferden öncemi yoksa transfer anında mı çiziyorlar..
uzun zamandır yazamadım ben de perşembe döndüm kıbrıstan ama yazamıyorum eşim nete girince konuşmaya başlıyor...merak eden arkadaşlara teşekkür ederim.bilginisa ve bebek merak etmişsiniz..
3.gün embriyosu 4 tane a kalite transfer oldu. ama transferde tam bir çiş faciası yaşadım. pek umudumyok bu sebpten de şimdiye kadar pek yazmak istemedim.durugen aynı zamanlarda kıbrıstaymışız sanırım. ben doğuşta firdevs hanıma gittim biliyorsunuz. aynı gün 8 transfer yapıldı. 2 küçük şişe su içtim ama fena sıkıştım transferden önce tutamadım bir kısmını yap dediler hepsini yaptım tutamadım heyecandan da.kendime çok kızıyorum bu sebepten. öyle yapınca bu sefer hızlı hızlı 2 küçük şişe daha içtim ve beni götürmeye geldiler. transfer günü pek ilgilenen olmadı merkezde, irem hanım filan yoktu.ne zaman transfer olacak hiç bilgilendirmediler.beni götürmeye geldiler söyledim ben yaptım diye sonra firdevs hanıma da söyledim kızdı bana transfer masasında. ultrasonla baktılar idrar var dediler ve transferi yaptılar. ama ben kendimi pek sıkışık hissetmiyordum.transfer sonrası da tam bir felaketti.10 dakika dayanabildim ve sürgü istedim, dayan dediler ama kastım kendimi ve daha önce tüp bebeklerde böyle bekletmediklerini bildiğim ve böyle tutan çok olduğunu bildiğim için yapıcam dedim ama kendime çok kızıyorum böyle davrandığım için.sonra da her 20 dakikada bir yaptım yani tam bir çiş faciası yaşadım. tüm bunlara rağmen olurmu bilmiyorum umutlu değilim ve kendime çok kzııyorum.eşim ise çok umutlu inşallah olur çünkü eşim çok umutlu ve onun için çok üzülüyorum kendim böyle çiş sorunu oluşturduğumdan o kadar çok baba olmayı hakediyor ki canım benim.Allah bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah.sonra da firdevs hanım ile konuştuk o beni rahatlattı, transferden sonra da irem hanım geldi neyseki odamıza. firdevs hanım tutacağı varsa her türlü tutuyor dedi uzun uzun konuştuk rahatladım biraz.
Bende mart gibi planlıyorum.tabi histereskopide bir sorun çıkmazsainşallah aynı zamanlarda alıp geliriz bebişlerimizi.eğer doktorun durumunu biliyorsa çıkan tahlillerine göre sana gitmeden kullanıcağın ilaçların dozajını ayarlasın.şevket beyede onaylatirsin canim...
ikinci denemede hüsranla sonuçlandı.bugün bel ve kıarın ağrım vardı dayanamadım test yaptırdım sonucu aramak için aradım 0.51 dedi 10. gün bugün. çok umutluydum ama olmadı işte sanırım ben bu defteri kapatıcam demekki hayırlı değil hakkımda zorlamanın manası yok herşey mükemmel ama nedense 12. günü bile bekleyemeden kanamam oluyor.para konusu zaten sıfırlandı allah hepinize tez vakitte bebekler nasip etsin
canım senin hazırlanma sürecinde cihangir bey her gidişinde normal muayene ücretimi ödedin nasıl oldu anlat lütfen .hangi merkezde denedin kıbrısta..şimdi ben cihangir beyin muayenehanesine gitmeddim çalıştığı bir tüp bebek merkezi varmış oraya gittim.hemşire sizi cihangir bey hazırlarsa bin lira civarında para ödüyceksiniz dedi anlamadım ben bu işten bana seni nasıl hazırladı lütfen yaz canım .
bir haftadır ankaradaydım ve bilg. a giremedim şu an evdeyim.
ben de 1000 tl ödedim.toplu ödeme gibi birşeybir de aracılık payı gibi. rahim kalınlığı -ultrasonlar için ilaçlar kullanırken dr. a sürekli gidiyorsun en az 4-5 kere.her seferinde muayene ücreti ödemiyorsun. 4500 euro da kıbrıs için veriyorsun.tüp bebek merkezindeki kadına.gizli yapılıyor bu işler bi de biliyorsun.herşey elden.o da kıbrısa havale ediyor.1000 tl yi de ank.daki dr a gönderiyor.
bana savaş bey i önermişlerdi. düğerleriyle bağlantısı varmı yok mu bilmiyorum. sen başka dr a gitmek istersen kıbrıstan telle görüş.alacağın ilaçları sana söylerler. 4500 euroyu kendin transfer edersin veya elinle götürür teslim edersin.
bu arada changir bey e söylersin belki ozaman normal takibini yapar normal muayene ücretleriyle..
bir sürü hap verdiler .15 gün falan yuttum sanırım .bu arada adet oldum. ilaçlara devam ettim.dr rahim kalınlığını ank.kontrol etti kıbrısa bildirdi .transferden üç gün önce kıbrıs a gittim.yumurta toplandı spermle döllendi.adetin 14 günü transfer oldu.iki gün daha kalmıştık biz.sonra döndük. ertesi günde dönülebilir tabii. bu ilaç gidip gelme olaylarına takılma seni yönlendiriyorlar. sen kafanı boşalt eşinle iyi hazırlan
kıbrısta da transferi beklerken gez dollaş kendini yormadan.
ben hep donasyonları yaz başı ve sonu yaptırmıştım.araç kiralamıştık .transferden önce deniz güneş kollu makinalar kültür turizmi üç gün gezdik ikisinde de. transfer e moralli girdik ama üzgünüm ki gene başaramadık.
umarım sen de öyle olmaz. en azından deniyoruz. ALLAH görüyor yaşadıklarımızı inş. bir gün bizim de yüzümüz güler mutlu haberleri biz de verebiliriz.
kendine iyi bak.
messenger ı olan arkadaşlar ilknuralp_@hotmail.com .msn den daha rahat görüşebiliriz .
Kizlar merhaba,
hepinize güzel ve hayirli bir hafta dilerim. benim icin biraz zor basladi hafta. gerci gecen haftadan beri ayni sikayet. diger foruma da yazdim umarim sizden de yorumlar gelir. en son 5 Ocak'ta adet gördüm ve 28 günlük mükemmel bir adet döngüm var normalde. tabii adetin gecikmesi bizim gibi cocuk yapma konusunda azimli bayanlar icin önemli bir sonuc dogurmakta. 5 gün dayandim ve adetin gecikmesinden 5 gün sonra idrar testi yaptim. tam anlamiyla negatif. birak ikinci cizgiden bir iz kar gibi bembeyaz. neyse dedim gelir herhalde. sonra alt kisimda bir siskinlik vardi. el sürülmüyordu. persembe günü (gecikmenin 6.günü) doktora gittim. her iki problemi de görüsmek üzere. 1. problem kil dönmesi. arkadas bir kesik atti, iltihabi bosaltti. ikinci problemde ise ultrasonla bakti rahim duvari cok güzel kalinlasmis ve güzel östrojen birikimi olmus felan dedi. kese yok zaten de cok erken dedi. sonra kan testi yaptilar. ertesi gün aradilar beni kan degerleri düsük dedi. persembeye kadar bekleyelim dedi. ben bu alman doktorlari artik anlamaz oldum. ne demek istedi bekleyelim derken. neden müdahale etmiyor ki. menapoza mi giriyorum ben simdi. Allahim valla delirecem. bu arada 2 haftadir kasiklarda hafif cekme var bel agrisi azicik ama adet kanamasindan zerre kadar belirti yok. he bir de bu arada pazar sabahi iki damla lekelenme oldu.
ay sisirdim kafanizi ama kafam cok karisik. var mi benzer deneyimleri olan.
sevgilerle,
Z.
o kadar doğru şeyler yazmışsın ki sana milyon kere katılıyorum. lütfen yaz ki birbirimize ışık tutalım. çünkü hepimiz umut arıyor o yaptırdı bende yaptırayım diye gereksiz paralar ve telaşlar yaşıyoruz.
takip denilen şey rahim kalınlığına bakmak devlet hastanesinde hiç ücretsiz yapılan bişey.
takip edecek bişey yok
tamamen fırsatçı doktorların uydurması bu.
kıbrısda zaten orada takip eden birini bulun falan demiyor.
endişelenme bazen piskolojik strese bağlı gecikmeler yaşayabiliyoruz .lekelenme adetinin başlıyacağına işaret ediyor.erken menepoz olsan zaten ultrasonda hemen anlıyor doktorlar bir kere rahim duvarı asla ilaçsız kalınlaşmaz rahat ol adetin gelicektir
canım ben firdevs hanıma gidicem.ama cihangir beyin hazırlamasınıda istiyorum.ankarad cihangir beyin hemşiresi var beni başka kliniğe yönlendirmek için çok ısrar etti.vee hazırlık için 2000 tl vericeksiniz dedi.yani ben sadece tahlillerime baksın doktor sorun varsa hangi ilacı ne dozajda kullanmam gerekiyorsa onu söylesin istiyorum.zaten donasyon için 4500 tl vericem kıbrısa 2000 tl de hazırlık için bana çok fazla geliyor.histereskopimi cihangir hoca yapacak.peki alpiknurcum cihangir bey senin donasyonunun olmamasına nasıl bir yorum yaptı.yani mutlaka bir sebebi vardır demi canım..
canım peki sen ankarada doktorun çalıştığı tüp bebek merkezine mi gidiyorsun yoksa özel muayenehanesine mi.ben ankalife de göeüştüm.sen bir kez mi denedin savaş beyde öyle hatırladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?