Selam Runya
Yumurta donasyonu icin gidecegiz Firdevs Hanim a, ilk deneme olacak bakalim.
Evet ucak Ist-Kibris icin. 5 gece 6 gun orda kalmamiz yeterliymis Irem Hanim oyle soylemisti..
Selam Canim kac günlük gidiceksiniz? Ucak Istanbul - kibris Icin mi ? Embryo donasyonu tedaviydi seninkide demi? Dr Firdevs de ?

Sagol canim benim, insallah iyilerdir... Ultrasonu 4 gozle bekliyoz, cuma gunu. Insan 2-3 hafta ultrasona girmeyince merak ediyor. Benim migde bulantilar azaldi ama hala var, istahim acilmaya basladi, surekli acikiyom ve tuhaf olan evde buzdolabinda bisey kalmiycak diye korku giriyor inan :) esime dedim lutfen hep su dolap dolu olsun )

Insallah darisi tum evlat isteyenlere!!! Hep dualarimda forumdaki arkadaslarim da var. Sen nasilsin bu ara?

teşekkür ederim.evet canım bende aynıısını düşündüm bunu yapan doktor daha neler yapar ve zaten aşırı paragöz bi doktordu.simir testini 150 tlye yapıyodu.bende doktoru ve gideceğim merkezide değiştirdim zaten.firdevs hanımda başladım.inşallah bundan sonra işler yolunda gider.

Son düzenleme:

inşallah eminim iyilerdir cnm o güzel annelerini hiç bırakmıcaklar artıkinsan sürekli acıkıo galiba hamilelikte benimde kuxenin öyleydiye cnm boşver yerine gelir onlar ye ki bebişlerde beslensinamin cnm rabbim herkese bu güzel günleri göstersin..

bende gün sayıyorum cnm bakalım verda hanımdan hebr bekliorum burada kontrole gidiorum doktor rahim kalınlığına bakıo dün gittim 9 olmuş gayet iyi dedi çrş bida gidicem cumaya gidersiniz muntemelen dio bakalım

1.60 boyundayım 60 kiloyum mavi gözlü beyaz tenliyim açık kumral saçlıyım anasınıfı öğretmeniyim çocuk ruhluyum şımarığım birazcık tipik balık burcuyum lisede lakabım kedi üniversitede kedicik yani deli dolu bir kediciğim işte

kızlar haklısınız vallahi benim aklıma çantada prezervatif taşımak gelmedi...bundan sonra öyle yapacam.zaten yarın histeroskopiye gitcem,bide tekrar muayene olcam...ne olur ne olmaz demi yanımda bulunsun...
bide kızlar benim eş yanımda yok,anca aylar sonra gelcek,gelince çantamda prezervatif görse şaşırır:)))

aykızım şuan sende baya heyecan vardır.ben mayısta gitcem şimdiden titriyorumm:))
inşallah gidip bebişlerini alıp gelceksin...bol sanslar ....

aykızım şuan sende baya heyecan vardır.ben mayısta gitcem şimdiden titriyorumm:))
inşallah gidip bebişlerini alıp gelceksin...bol sanslar ....

sorma cnm ya anlatamam bir an önce gitsekte gelsek sonucu öğrensek rahatlasam ama işte bende birden çok şey istiyorumgerçekten faklı bi duygu oluo sabırsızlıkla bekliorum bakalım.saol cnm teşekkürler şimiden sanada bol şans cnm tam bende yazıcaktım geriye dönük bi bakayım demiştimde geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

Sevgili arkadaşlar artık burada birbirimizin acılarıyla beraber üzülen mutlulukları ile sevinen paylaşımlarda bulunan bir ailenin üyeleri olduk. Lütfen bu paylaşımlarımızı donasyon ve sonrasında da naklen yazmaya devam edelim. Bizden sonra ailemize katılacaklara da yardımcı olsun.

Sevgili arkadaşım bence sen rus kızlarını değil ama onların yanlış izlenime kapılmalarına neden olanları sevmiyorsun. Çünkü açık rengimizden dolayı bize de öyle mi bakılıyor diye sinirlenmişizdir. Doğrusunu söylemek gerekirse çok güzel bir ırk üstelik en fakiri bile yabancı dil bilir temizlik işlerini yapan bile oturur bir müzik aleti çalar. Yani kendilerini geliştirmişler.
Donörlerin hangi uyruğa sahip olduğunu bence dr söylemeli çünkü herkes finli ya da rus vb tercih etmeyebilir. Hatta bazı arkadaşlar dini tercihleri de olabilir bence onu da belirtsinler. Kimi için önemsiz olan bir diğeri için önemli olur transfere de rahat girebilmek açısından doğru olan da bu zaten. Kişi kendini bilir o yüzden transferden önce bu meseleler aydınlatılmalı. :)

Biz Oscar otelde kaldık kendimiz ayarladık ama klinik ulaşımımızı ayarladı Otelden memnun kaldık yemekleri iyiydi Onların ayarlaması ile sizin ayarlamanız arasında pek fiyat farkı yok Kesinlikle Girne de kalmanızı öneririm

Arkadaşlar bu gün saat9:00 için randevumuz vardı.erkenden gittik. Fakat gittiğimizde 10dk.geciktik diye doktor çıkmış.Ben çorumdan Ankaraya geçtim.eşimle kliniğe gittik.Neyse doktor geldi.bu seferde anastesi uzmanı gelmedi.vee ben anasstezi olmadan histereskopi oldum.çok şükür bir sorun yokmuş.amaa çok korktum.şunu söyleyebilirim tanısal amaçlı histeresopi rahim filminden zor deyil.şuan biraz kanamam var bu da normal sanırım...şimdilik böyle hepinize iyi pazarlar

Geçmiş olsun tress bundan sonraki aşama donasyon hazırlığı sanırım

cnm geçmiş olsun şükür atlattın bunuda inşallah darısı ve gerisi donasyona

Canim gecmis olsun , Peki narkozsus agrimadimi???

Benimde salı günü randevum var kdok. Bakalım. o ne diyecek , saten durumlari biliyordu önceden ama Embryo ıle yumurta donasyonu Icin düşünüyordum ozamanları , yarın ona hıstereskopı sorucam , ılacları ıstıyecegım ırem Hn ona emaıl atmıştı almısmı aceba ! Hepsını merak edıyorum !

Iyı pazarlar hanımlar burda güneş var çok güzel mart kendını gösterdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…