Eşim düngece tüm olaylar bittikten sonra döndü hayatım.
Kavgamızda şiddetli oldu. Ona tam ihtiyacım olduğunda yok.. Suçlanınca çıldırdı tabiikii..
Sonrada neden 29luğu kabul etmemişim diye sorguladı.
Anlayacağın bizim bu konuda iki yakamız bir araya naıl gelir bilmiyorum..
Öalesef beim reglin 3. Gününde ilaç almam gerekliydi . Zamanı kaçırdık.. Galiba
Bu arada dün olayın şoku ile hemen çözüm üretme ihtiyacından öte bunca aydır beklentinin boşa gitmesinin üzüntüsünden mahvoldum.
Eşim kıbrısı istemiyor ve artık ben yokum dedi.
Embryo donasyonu yap istersen..
Her zorlukta herşey silbaştan..
Bu hafta herşey çok fena oldu ..
Offffff ki ne ooooooooofff
Yinede kıbrısı düşünmek istiyorum.
bugun yine kontrolum vardi.yumoslarin en buyugu 19mm olmus.en kucugu de 12mm.pazara kadar devam ediyoruz ignelere.pazartesi gunu catlatma ignesini yapiyoruz.ve sali gunu kibrisa ucuyoruzsanki hersey yolunda gibi gorunuyo kizlar yaaa..ay cok heycanliyim bennn.konaklama icin oscar oteli ayarlicaz.ucak bileti falan hersey paket fiyatmis.insallah mutlu sonla biter bu masal....
Donör hakkında bilgi vermeleri rahatlatıyor insanı ve ben doğru olduğuna inanmak istiyorum. Aslında bu merkezin de başarısını arttırır. Öğrenci, sekreter, ev hanımı, ne farkeder yeterki sağlıklı ve benzer olsun. Herkes Angelina Jolie beklemesin ama hayal etmemizin de bir sakıncası olmaz sanırım :) Benim donörüm de Jennifer Ariston benzeri olsun bari :)))
Kizlar bügün banada dönör bıgılerı geldı , benımkı embriyo donasyonu ,
Kız 22 yasındaymıs unıverste ögrencısıymıs sperm donasyonuda mımar mış ( ama ben ınanmıyorum ) ya düşünsenız ya hangı mımar gıdıp ...... Para ıcın bunu yapar????? Sızce neyse fazlada takmak ıstemıyorum , ama cok güldüm bugün ....
Bu arada dün olayın şoku ile hemen çözüm üretme ihtiyacından öte bunca aydır beklentinin boşa gitmesinin üzüntüsünden mahvoldum.
efsune ben seni sperm donasyonu yaptırcak sanıyodum,çünkü hep okudugumda eşin hep bir geri adımdaydı,yada benim aldığım izlenim tüm sorumluluğu sana bırakmasıyla,sperm donasyonunu istemiyo sanıyodum...
oysa durum çok farklıymış,zaten sen en zor kararı veriyosun,karşındaki adamdanda destek bekliyosun....ve haliyle destek bekliyo insan..benim eşimde öyleydi ilk ve son tüp denememizde diyim senin şu durumunu yaşadım inan...adama ulaşılamıyor uçakta...doktor bi taraftan sıkıştırıyo...kendim zaten iyce bunalmışım...bi karar vercem ama tabiri belki abest olcak ama iki ucu....misali kalakalmıştım...kararı verdim (iyikide vermişim olmaycaksa zaten olmuyomuş)yine suçlu ben oldum...BENİM İZLENİMİM ARKADAŞIM SENİN EŞİNİN TAVRI SENİ YIPRATIYOR..O ANDA İÇ SESİNLE VERDİĞİN KARAR EN DOĞRU OLANDIR...ALLAH YARDIMCIN OLSUN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?