Gözün aydın Aykızım,allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin çok çok sevindim arkadaşım:) allahım hepimize nasip etsin bu sıralar güzel haberlerle geliyorsunuz inşallah hep böyle devam etsin:) sağlıkla kal arkadaşım

atessn süpersin ve çok hızlısın valla:) kızları tabloyu hemen nasıl yapıştırdın:) ellerine sağlık...

kızlar benide nisan kıbrıs yolcularından sayın..yasminin bitmesini ve adet olmayı bekliyorum..Allah nasip ederse nisan sonlarına doğru bende orada olacam..
gidiş tarihi heralde adet olunca netleşir değil mi??

Gözünaydın hayırlı olsun canım içime doğmuştu senin pozitif olacağı,yazmıştımda zaten.Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun ikizlerini....

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]yaş aralığı
[/TD]
[TD]20'li
[/TD]
[TD]30'lu
[/TD]
[TD]40'lı
[/TD]
[TD]toplam
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaç kişi var
[/TD]
[TD] 5
[/TD]
[TD] 24
[/TD]
[TD] 16
[/TD]
[TD] 45
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaç kişi denedi
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 18
[/TD]
[TD] 9
[/TD]
[TD] 29
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaç kişi hamile
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 10
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[TD] 15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr.berk bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 3
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr şevket bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr firdevs hnm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr savaş bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr h.i.t. Bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr verda hanım
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr ramon
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

atessn kesin senin ruhunda istatistikci ruhu var...hemen verileri yeniliyosun..sonuçluyosun..süper..
ya ben nefret ederdim üniversite yıllarında istatitistikten..hoş hocasıda gıcıktı yaa..

harika olmuş ellerine beynine sağlık atessn,çok zor biliyorum ama yapabilirsen vaktin varsa eğer kaç kişi hangi merkezde denemiş ve kaçı pozitif kaçı negatif sonuçlanmış,yani tabloya bu verileride eklersek daha güzel bir gösterge olur,şu sıra diş hekimliğiden bunaldım canım bişey yapmak istemiyor ama azcık eserleyim ben de sana yardım etmeye çalışayım, kıskandım illa el atacağım:)

hep beraber düşünüp yapalım. ne eklemek hepimizin işine yararsa düşünüp hep beraber yapalım geliştirelim.
istatistik işine gelince aslında hiç sevmem. sevmezdim.

hem eşimle yatınca oldu (körle yatınca şaşı kalktım galiba):))))
hemde çok çok hareketli sürekli seyahat sürekli görüşme olan bir işim vardı. ama bir yıldır sadece masa başındayım. ve bilgisayarda sadece keyfimce geziniyorum. başka yapmam gereken hiç bişi yok. bu yüzden uğraşmak hoşuma gidiyor. bir işe yaramamak gibi geliyor şu an ki işim (çok da seviyorum ama işimi) bu yüzden kendimi araştırmaya geliştirmeye istatistiksel çalışmalara verdim.:))))

Irem Hanim donasyon oncesi kullanmam gereken ilaclarin listesini bana da gonderdi ama bahsetttiginiz vajinal jel yoktu aralarinda.
Bu ilac herkesin mutlaka kullanmasi gereken bir jel mi???

Canım benim ilk denemem farklı bir merkezde olmuştu o zaman kullanmıştım.benim söylediğim pregesteron içeren bir jel merkezler farklı markalar kullanabilir.

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]YAŞ ARALIĞI
[/TD]
[TD]20'li
[/TD]
[TD]30'lu
[/TD]
[TD]40'lı
[/TD]
[TD]toplam
[/TD]
[TD]negatif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaç kişi var
[/TD]
[TD] 5
[/TD]
[TD] 24
[/TD]
[TD] 16
[/TD]
[TD] 45
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaç kişi denedi
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 18
[/TD]
[TD] 9
[/TD]
[TD] 29
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaç kişi hamile
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 10
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[TD] 15
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DOKTORLAR[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr.berk bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 3
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[TD] 7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr şevket bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr firdevs hnm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[TD] 2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr savaş bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr h.i.t. Bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr verda hanım
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr ramon
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atina[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD] 3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşlar negatif sonuçlarını da yazdım doktorların... örneğin somtik üç kez berk b eye gitmiş 3 negatif ekledim berk bey için.
bizim listedeki verilere göre yazdım yanlışlık varsa düzeltiriz.

Ayyy çok mutlu oldum tebrik ederim.ohhh hamileler çoğalınca enerjim tavan yaptı.darısı nisan yolcularına inşallah

oleyyyy oleyyyy oleyyyy.....yaşasın gelsin bebişler....inşallah hayırlısıyka kucağına almak nasip etsin allahım...bizlerede umut oldun...darısı nisanda gidecek arkadaşların ve hepimizin başına...

ay sok oldum :))) gözün aydin!!!! cok sevindim adina!!!!!!!! Allah tamamina erdirsin arkadasim.......875 müthis.....kacinci gün döllendikten sonra?? vallahi 3üz olmasin birde? :)))

Arkadaşım theo 42 yaşında onu saymamışsın jadexte 45 sanırım 40 değil biliyorum.eskileri yazmamışsın 46-48 yaşında anne olanlar var 11.sayfada ama okadar geri gitmedin sanırım.

Arkadaşım tebrik ederim, sağlıkla kucağına aldığını da görürsün inşallah.. Darısı tüm isteyenlerin başına.....

arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına hepimizin kucakları bebişlerle dolsun bir sürü forum yeğenliği olsun inşallah

ay sok oldum :))) gözün aydin!!!! cok sevindim adina!!!!!!!! Allah tamamina erdirsin arkadasim.......875 müthis.....kacinci gün döllendikten sonra?? vallahi 3üz olmasin birde? :)))

cnm çok saol hepimizin inşallah arkadaşımmmm....bugün transferden sonra 12 gün arkadaşım bakalım nasıl olcak ilerde değerler valla arkadaşım bilmem nasıl olur 3üz sağlıklı olsunda bakalım ilerde kaç tane görüncek

cnm çok saol dansözleri görünce pek mutlu oldumamin arkadaşım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…