Testini ne zaman yapacaksın ?güzel haberle gel inşallah.senin için dua ediyorum hep.amin.

bugün güzel haberler gelsin inşallah.

Son düzenleme:

ekimcim demekki tedaviye göre ilaç fiyatı değişiyor.benimkide transferden önce ve sonra kullancagım şeyler oldugundan çok tutmaycak:))sagol canım kalbim ferahladıı:)))

günaydın canım nasılsın,seni görünce bebişini sorayım dedim,saglıkla sıhhatle dünyaya gelir inşallah:))
bende bi kızımın olmasını çok istiyorum:)))

canım benimki yumurta donasyonu,zaten ona 5100 yuro ücret vercem.ben birde ayrıca kendi transferden sonra kullanacagım ilaçlara 1000tl gibi bişey ödiycem sanıyodumm:)))

transfer sonrası türkiyeden aldım ilaçları,30 tl ödedim.şu an yine ilaç ödemedi yapıyorum ama küçük paralar(10-15 tl)senin de öyle olur sanırım.
inşallah güzel haber olsun da ...neler neler ödedik,10-20 tl yıkmaz bizi:))

hem de çok keyif bile alıyorum ilaç parası öderken,evde bekleyen evlatlarıma süt,et,ekmek alıyormuş gibi hissediyorum eczanede ödeme yaparken:)))

ayyy öyle güzel söylemişsinki:)))) haklısın canım neler neler ödedik...sonucu güzel olsunda...inşallah seninde o günlerin gelcek evde bekleyen bebişlerine ekmek süt kinder süpriz yumurta alcagın günler gelecekk:))

günaydın canım nasılsın,seni görünce bebişini sorayım dedim,saglıkla sıhhatle dünyaya gelir inşallah:))
bende bi kızımın olmasını çok istiyorum:)))

baharım merhaba :)
ben iyiyim. bebiş de iyi. inşallah sağlıkla dünyaya gelecek.
facebook da bir ilim sahibi şöyle yazmış dün;
pencereni açarken 'açtım ama içeriye temiz hava dolar mı acaba?' diye tereddüt ediyor musun? Etmiyorsun değil mi?... Peki dua ederken niye tereddütlüsün?!...
Bilseydin duanın da pencere açmak olduğunu!
AH bilseydin

bu yazıdan çok etkilendim. duan kabul olsun, sağlıklı,hayırlı bir kızın olsun.Amin.

buna yorumum şudur efsune :

:))))))))))))))))

çok güzel bir yazı,beni de çok etkiledi.senin de az kalmış,ağrı,sızı,sancı var mı?neler hissediyorsun ?
bizimle paylaşırmısın ?

sağlıklı doğum ,sağlıklı kızımız inşallah .amiiin.

çok etkilendim bu sözden...çok doğru..biz dualarımızı edelim Allahım büyük...aminnn aminnn hayırlı bi kızım Elifim olsunn:)) çok mutlu etdin beni canımsınn:)))

alpilknur seni çoook iyi anlıyorum. aynısını yaşadım ve şimdi de benzerlerini yaşıyorum.
ama bu kesinlikle o insanların suçu değil. bizim yaşadıklarımız karşısında hissettiklerimiz ve onlar bu yüzden suçlu olamaz.

facebook da bebeklerinin doğum anından, pırt yapışına kadar herşeyini gösterenlere ben de gıcık oluyordum ama artık eskisi kadar rahatsız olmuyorum. gözüme batmıyor. neden? çünkü o eksiklik duygusundan şükür ki sıyrıldım.(ben yapmam o ayrı) sonra ne oldu biliyor musun? yediği içtiği herşeyin fotoğrafını çekip paylaşanlara sinir olmaya başladım. canım çekiyordu. eskiden kokmuştur belki diye yapılan yemek tüm apartmana dağıtılırken, şimdi uzaktan uzağa fotoğraf paylaşılıyor. bana göre ayıp. neyse, sonra şekerim çıktı. diyete girdim. bu sefer de tatlılar, tv deki çikolata reklamları vs ye sinir oldum.

insan içinde bulunduğu durumu anlayabiliyor sadece. herşey için empati yapamaz ki. ama bu demek değil ki onların dertleri yok. bizim derdimizi facebook dan kim biliyor? kimse! dolayısıyla biz de onlarınkini bilmiyoruz. ve belki de aynı şeyi farketmeden biz onlara yapıyoruz. sadece konu farklı.
mesela evlendiğimde eşimle nikah fotoğraflarından bir-iki tane eklemiştim. çok mutluydum ve paylaşmak istedim. herkes mutluluğumu görüp benle mutlu olsun istedim. şimdi düşünüyorum da, o sırada evlenmek isteyenlerin ama nasip olmayanların, evliliği kötü gidenlerin, sevgilisinden ayrılan ya da sevgilisi vefat edenlerin vs yarasına dokundum. ama akıl edemedim ve herşeyi akıl edemeyebiliriz. sadece yaşadıklarımızdan yola çıkarak birşeylere dikkat edebiliyoruz ama daha neler var.
para, eş, evlilik, çocuk, kariyer, fiziki özelliklerimiz, güzellik, özgüven, sağlık vs konu o kadar çok ki!

kendimize bakmalıyız ve biz hoşgörü beklerken hoşgörüsüz davranmamalıyız. yapabildiğimiz kadar.

4 ekim tam da seni tebrik etmek için yazıma başlamıştım :)

hayırlı olsun ve tamamına ersin. ikiz olup olmadığı belli oldu mu?
çook sevindim. sperm donasyonuna örneksin. hem de karma sperm. bu harika.
lütfen bizi bırakma. yazabildiğin kadar yaz, paylaş.

artık biraz ağrılarım oluyor. bel, sırt ağrısı vs. ama çok rahatsız edici boyutta değil. kızımız çok değişken. 3 gün aşırı hareketli ise sonra aşırı sakin olup beni korkutuyor. ama sancım yok.
hazırlıklara başladık ve bu gerçekten hayatımın en güzel dönemi.
sırayla hepimiz yaşayacağız inşallah.

potakal eminim senin ve seninle olan bebeğinin hayrına olan gerçekleşti.
umarım şimdi daha iyisindir.

Canım bahsettiğin ilaçlar yumurta geliştirmek için, yani YUMURTA DONASYONUNDA KULLANILMIYOR ! Daha doğrusu biz kullanmıyoruz, donör kullanıyor... Yumurta geliştirici ilaçlar pahalı.. Zaten donasyon ücreti normal tüp bebek tedavisinin 2 katı... yani donörün ilaç parasını biz ödüyoruz zaten! Transfer sonrası ve öncesinde başlayan ilaçlar da pahalı ilaçlar değil...

arkadaşlar son günlerde farkettiğim birşey var.
birkaç kişi aralarda Allah utandırmasın yazmış.
Allah neden utandırmasın anlayamadım. deneyip negatif sonuç almaksa konu, bunda utanılacak birşey yok ki.
çocuksuzluksa, bunda da utanılacak hiçbirşey yok.

bence bir insan oruçlu birinin karşısında döner yerse mesela, bu utanılacak birşeydir.(aklım fikrim yemekte sanırım :)) ya da hırsızlık yaparsa.
ya da isteyerek birine zarar verirse. yani buradaki kullanımını anlayamadım.

hıı bir de sen çok uğraştın hakettin diye bir tabir var.
bebek sahibi olmayı haketmek için uğraşmamız gerekiyor gibi bir sonuç çıkıyor.
bilinçaltı daha yeterince uğraşmadım o yüzden haketmedim bebeğim olmaz mantığında mı acaba?
bu düşüncede olan arkadaşlarım; içsel olarak kendilerini sorgulasınlar ve bu düşünceden sıyrılsınlar istiyorum.
benzer birşey bende de vardı ama farkedip düzeltmeye başladım. inşallah tamamen düzeltebilirim.
nacizane dikkatimi çekenler. umarım kızmamışsınızdır.

Arkadaşım seninle olan bebeğine ve sana sağlık diliyorum... Güzel bir hamilelik geçir ve sağlıkla bebğini kucağına al inşallah...

mormenekşe fbli nin eşinin spermleri ne kadar artmış.
hazirana kadar eşine uygulayabilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…