canım tekrar gözün aydın olsun...benim sunu sormak istiyodumda..senin kaçıncı gün transferi oldu,kaç tane embriyo yerleştirildi? bende mayısta firdevs hanıma gitcemya kacıncı gün olacağı ve kaç embriyo olacagı hala netleşmedide..
aykızım rabbim sağlıkla sıhhatle sağlıklı bebeğini (bebeklerini) kucağına almayı nasip edip bir avazda kurtarır inşallah:) ne güzel heyecen ve şu an şaşkınlık vardır üzerinde. henüz bir belirti olmadığı içinde merak edersin ben hamile kaldığımı öğrendiğimde günde üç kez test yapardım bebeğim duruyormu diye saçmalık ama sanki o sonuç beni teselli ediyordu....
Selam Somtik,
Ben yeniyim formda, yumurta donasyonu dusunuyoruz ve ilk denememiz olacak.
Bir merkezden ve Berk beyden bahsetmissin.
Hangi merkez oldugunu sorabilir miyim?
Yeni oldugum icin ozelden mesaj gonderemiyorum:)
Canım heycanın çok yeni ama birşey sormak istiyorum eşinin sperm durumu nasıldı merak ettim
Eki Görüntüle 666334 işte bunlarda benden 4ekim ve aykızım sizler için....
cnm çok saol hepimizin inşallah arkadaşımmmm....bugün transferden sonra 12 gün arkadaşım bakalım nasıl olcak ilerde değerler valla arkadaşım bilmem nasıl olur 3üz sağlıklı olsundabakalım ilerde kaç tane görüncek
arkadaşlar yine aksilikler yaşamamıza rahmen sonuç pozitif ::))) sabah devlet hastanesine gittik. demedilermi sonuç pazartesiye çıkar. koşturduk hemen özel hasteneye şükür ki arkadaşlar sonuç pozitif ve değerim 875 çıktı. şuan şaşkın ve mutluyuz umarım bundan sonrasıda iyi olur hepimiz için dua ediyorum herkes bebişlerini kuçağını alır. :)))))
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]yaş aralığı
[/TD]
[TD]20'li
[/TD]
[TD]30'lu
[/TD]
[TD]40'lı
[/TD]
[TD]toplam
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaç kişi var
[/TD]
[TD] 5
[/TD]
[TD] 24
[/TD]
[TD] 16
[/TD]
[TD] 45
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaç kişi denedi
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 18
[/TD]
[TD] 9
[/TD]
[TD] 29
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kaç kişi hamile
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 10
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[TD] 15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr.berk bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 3
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr şevket bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr firdevs hnm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr savaş bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr h.i.t. Bey
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr verda hanım
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dr ramon
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 1
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım aramıza hoşgeldin,bende erken menepozdayım 29 yaşında menepoz teşhisi kondu yaş 32 ve son 3 yıldır ilaçsız adet göremiyorum,bende yumurta donasyonunu yapcam mayısta Allah nasip ederse,irem hanımla bende görüşme içindeyim,benden hsg yada ofis yaptır dediler.aslında biçok doktor ofis daha mantıklı zaten sende embriyo rahme yerleştirilecek tüplerinin tıkalı olması sorun değil dediler.bende ofis yaptırdım.bide kan testlerinde kendin trambofili paneli yaptır,yani pıhtılaşma bozukluğu varmı ona baktır.bu hastanelerde hematoloji bölümünde doktora söyleyince yapıyor.tamam canım...hepimizin kucagı dolcak inşallahhh
kızlar bende irem hanıma mail atmıştım,bu tarnsfer öncesi ve sonrası kulalncagım ilaçları liste olarak göndersinde bende ona göre hangi doktora yazdıracağımı vede ne kadara alcagımı öğrenmek istiyodum,hala cvp gelmedi.ben yurt dışında değilim ama tr.de belki çok tutmaycak ama zaten onca masraf yapıyoruz,bari bişeyleri daha az ödemeyi istiyorum,ne kadar tutarki acaba bu ilaçlar
Canim ilaclari sigorta oduyor mu Turkiyede bilmiyorum, ben yurtdisindayim ve benim sigortam ilaclari odemiyor. Formda arkadaslardan duyduguma gore 1000-1500 tl arasi tutuyormus ilaclar..
bıraz once ikinci kez "hala" oldum.
Erkek kardesımın bır erkek bebegı oldu. Ve bırazdan hastaneye gıdecegım. Ama oradakı tum bakıslar emınım bak kardesı ıkıncıyı yaptı sende tık yok bakısı olacak(
karmasık bır duygu ıcersındeyım ılk yegenım dogdugunda bekardım sorun yoktu ama sımdı 3 yıllık evlıyım ve maalesef mucadelem hala surmekte...ve anne olup olmayacagım ıse mechul..
sevgıler
telefonda söyledi canım ayrıyetten pırtılaşma testi yaptırabilirsin dedi.ben herşey dahil paket proğram istedim ilaçlar para tutmuyor dedi bana.yol bilmiyoz iz bilmiyoz ondan istedim paketi.ayarladıkları otel nasıl acaba bilen varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?