ben de Halil ibrahim Tekinde yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum.Nevin hemşireyle görüştüm rahim filmi çektirip gönderin dedi.benim de ön görüşme için gitmem çok zor acaba dr la ben de görüşebilir miyim.dr un telefonuna nerden ulaştınız hastanemi görüştürdü sizi?
canim ben bugun dra gittim ultraschalten cekildi normal adetmisim ara kanama degilmis lucrin depotuda bugun olacaktim gidis tarihim 18 nisandi ama henüz dönorumda hazir degilmis igneyide vuramadigimiz icin birdahaki adet zamanina ertelendi ucak biletleri yandi herseyde bir hayir vardir diyelim ....
canim ben bugun dra gittim ultraschalten cekildi normal adetmisim ara kanama degilmis lucrin depotuda bugun olacaktim gidis tarihim 18 nisandi ama henüz dönorumda hazir degilmis igneyide vuramadigimiz icin birdahaki adet zamanina ertelendi ucak biletleri yandi herseyde bir hayir vardir diyelim ....
Gelelim bana .embriyo transferi yapılacak..daha önce savaşa gitmiştim rastgele işlemler yaptı ve çok hırpalandım maddi ve manevi....onu tavsiye etmem...ancak berk beye gittim bir oğlum var dünya tatlısı allah onlardan razı olsun kat ve kat..........şimdi gene onlara gideceğim...yaşım 35
selam adam, biraz detaylandırman ricasıyla???
Savaş beye kaç yılında? Ve berk beye nezaman gittin?
Neden embryo transferi?
Ve oğlun kaç yaşında??bu arada allah bağışlasın..
Yusufzilan
Ne güzel haber.. Ne zaman tam olarak oarada olacaksın???
Lucrini kaçıncı gün vuruldun??
Sevgiler
cnm geçmiş olsun...dikkat et cnm
hastaneden çıkmana çok sevindim.burda seni görmek çok güzel.umarım herşey senin için dahada iyiye gidecek canım
ayyy canım çok sevindim çok güzel haber.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.10 gün sonra da kalp atışlarını dinlersiniz ,onun için çağırmıştır.benim de eşim görevli,evde yok 1-2 gün . 2 gün sonra dönünce gideceğiz doktora.
canım çok geçmiş olsun .acil şifalar dilerim.
TUNANEHİR sizin de transferiniz hayırlı olsun.sen bizim için çok büyük bir azim ve umut örneğisin.seni çok ama çok takdir ediyorum.bize güzel haberleri ver inşallah.
kızlar ben bu arada sürekli uyuyorum.yemek ye, uyu (arada da okula gidiyor ,geliyorum,aklım fikriim hep yatmakta:))))
ansu hastaneden çıktığına çook sevindim. peki son durum ne? daha iyiye gidiyor değil mi?
AYKIZIM çok sevindim...inşallah herşey yolunda gider...
ANSU geçmiş olsun...enkısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...allah yardımcın olsun...
TUNANEHİR inşallah herşey yolunda gider bebek ve ya bebeklerine sağlıkla kavuşursun....
NİSAN AYINDA DONASYONA GİDECEK ARKADAŞLAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...MUTLU HABERLERİNİZİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR OLACAĞIM...
Selam adam, biraz detaylandırman ricasıyla???
Savaş beye kaç yılında? ve berk beye nezaman gittin?
Neden embryo transferi?
Ve oğlun kaç yaşında??bu arada allah bağışlasın..
Tüm arkadaşlarım hastalık sürecinde yanımda olduğunuz ve yapmış olduğunuz dualar nedeniyle çok teşekkür ederim.Doktorlarım hareketsiz yatmamı istediği için hafta sonuna kadar sadece yatıyorum.Böbreklerim(SLE-Lupus hastalığı),hipofiz adenom,guatr,akdeniz anemisi,kemik erimesi gibi hastalıklarım iyi ama hepatit b sarılığa çevirip siroz şüphesi nedeniyle acilen hastaneye yatırıldım.bu arada hafta sonuna kadar dinlendikten sonra forumda olmadığım dönemde neler olmuş tek tek okumak sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi paylaşmak istiyorum can ve kaderdaşlarım.hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın.
Bu işte maneviyat ve iş ahlakı çok önemli ben bunun ikisini de berk beyde buldum..allah onun birini bin etsin..embriyo yumurta sperm hiç önemli değil..yani senin olup olmaması...o içinde büyürken artık tamamen senin oluyo...oğlumun tırnağı acısa benden yaş akıo....allah hiçbir kadını bu duygudan mahrum etmesin...gene de savaş beye de saygım var...çünkü bizim gibi bu duyguyu yaşayamayacak insanlara yardım ediyor....
ben de Halil ibrahim Tekinde yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum.Nevin hemşireyle görüştüm rahim filmi çektirip gönderin dedi.benim de ön görüşme için gitmem çok zor acaba dr la ben de görüşebilir miyim.dr un telefonuna nerden ulaştınız hastanemi görüştürdü sizi?
Tüm arkadaşlarım hastalık sürecinde yanımda olduğunuz ve yapmış olduğunuz dualar nedeniyle çok teşekkür ederim.Doktorlarım hareketsiz yatmamı istediği için hafta sonuna kadar sadece yatıyorum.Böbreklerim(SLE-Lupus hastalığı),hipofiz adenom,guatr,akdeniz anemisi,kemik erimesi gibi hastalıklarım iyi ama hepatit b sarılığa çevirip siroz şüphesi nedeniyle acilen hastaneye yatırıldım.bu arada hafta sonuna kadar dinlendikten sonra forumda olmadığım dönemde neler olmuş tek tek okumak sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi paylaşmak istiyorum can ve kaderdaşlarım.hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?