merhaba mesajınızı aldım ve cevap yazdım fakat size gönderemedim .!

form kural gereği 100 mesaj dolduramadığım için. ama arzu ederseniz mail adresimi ekleyebilirsiniz ordan yazışırız tel de olur tabiki görüşmek dileğiyle bye .

merhaba sevgili atesn sana mesaj yazıyorum ama bir hata oluyor başka arkadaşların sayfasına kayıt ediliyor. !

ozel mesaj da gelmiyor henüz 100 mesajı dolduramadığım için gönderemedim. ama mail adresimden de yazışırız .

görüşmek dileğiyle bye .

Son düzenleme:

Canım çok üzüldüm şimdi.... Neden bu kadar erken adet olmuşsun peki? Adet öncesi ilaç kullanıyor muydun? Her şeyde bir hayır vardır,bebeğin bir sonraki ay gelecek demek ki :)

Canım çok üzüldüm şimdi.... Neden bu kadar erken adet olmuşsun peki? Adet öncesi ilaç kullanıyor muydun? Her şeyde bir hayır vardır,bebeğin bir sonraki ay gelecek demek ki :)

Kızlar bence birbirinizi kırmayın çünkü hepimiz aynı zorlukları yaşıyoruz...bilmeden kendini emanet etme derim ben de....kıbrısta merdiven altı yerler de var teşekküllü hastane tarzı yerlerde....

Kıbrısta donörlerin özenli seçildiğini biliyorum genetik be bulaşıcı hastalıklara bakıyorlar benzerliğe de dikkat ediyorlar....ancak her doktor tabiki aynı özende olmuyor(hastasına karşı)ama kurallara uyduklarını düşünüyorum...aksini de düşünmek istemiyorum...

waltkrayburg neden böyle oldu şimdi ,ama üzülmek yok.bunda da var bir hayır ,daha iyi hazırlanması gerekiyormuş demek ki vücudunun...hayırlısı neyse o olsun diyoruz hep değil mi?

waltkrayburg neden böyle oldu şimdi ,ama üzülmek yok.bunda da var bir hayır ,daha iyi hazırlanması gerekiyormuş demek ki vücudunun...hayırlısı neyse o olsun diyoruz hep değil mi?

Gelelim bana .embriyo transferi yapılacak..daha önce savaşa gitmiştim rastgele işlemler yaptı ve çok hırpalandım maddi ve manevi....onu tavsiye etmem...ancak berk beye gittim bir oğlum var dünya tatlısı allah onlardan razı olsun kat ve kat..........şimdi gene onlara gideceğim...yaşım 35

Selam adam, biraz detaylandırman ricasıyla???
Savaş beye kaç yılında? ve berk beye nezaman gittin?
Neden embryo transferi?
Ve oğlun kaç yaşında??bu arada allah bağışlasın..

selam adam, biraz detaylandırman ricasıyla???
Savaş beye kaç yılında? Ve berk beye nezaman gittin?
Neden embryo transferi?

canım oğlan yazdırmıyor onu uyutayım yazacağım

Canım 2008 de savaş beye gittim olmadı...olacakken olmadı...
Eşimde sperm yok.benim yumurtam var fakat öyle kötü şeyler yaşadım ki kendimden bir daha denemelerini istemedim savaş beydensonra direk embriyo nakletti berk bey 2010 da sonra oğlum oldu

Bu işte maneviyat ve iş ahlakı çok önemli ben bunun ikisini de berk beyde buldum..allah onun birini bin etsin..embriyo yumurta sperm hiç önemli değil..yani senin olup olmaması...o içinde büyürken artık tamamen senin oluyo...oğlumun tırnağı acısa benden yaş akıo....allah hiçbir kadını bu duygudan mahrum etmesin...gene de savaş beye de saygım var...çünkü bizim gibi bu duyguyu yaşayamayacak insanlara yardım ediyor....

Yusufzilan
Ne güzel haber.. Ne zaman tam olarak oarada olacaksın???
Lucrini kaçıncı gün vuruldun??
Sevgiler

bende çok özledim hepinizi
durugen bilginsa tres06 sayamadığım bütün arkadaşalrım.
kısmetse efsune nisan adetimi bekliyorum.
lucrin adetin 21 günü vuruldum.

sanada bol şanslar efsune sen ne zaman orda olucaksın.

arkadaşlar hepinize bol şanslar....

cnm geçmiş olsun...dikkat et cnm

hastaneden çıkmana çok sevindim.burda seni görmek çok güzel.umarım herşey senin için dahada iyiye gidecek canım

ansu hastaneden çıktığına çook sevindim. peki son durum ne? daha iyiye gidiyor değil mi?

Tüm arkadaşlarım hastalık sürecinde yanımda olduğunuz ve yapmış olduğunuz dualar nedeniyle çok teşekkür ederim.Doktorlarım hareketsiz yatmamı istediği için hafta sonuna kadar sadece yatıyorum.Böbreklerim(SLE-Lupus hastalığı),hipofiz adenom,guatr,akdeniz anemisi,kemik erimesi gibi hastalıklarım iyi ama hepatit b sarılığa çevirip siroz şüphesi nedeniyle acilen hastaneye yatırıldım.bu arada hafta sonuna kadar dinlendikten sonra forumda olmadığım dönemde neler olmuş tek tek okumak sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi paylaşmak istiyorum can ve kaderdaşlarım.hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın.

Selam adam, biraz detaylandırman ricasıyla???
Savaş beye kaç yılında? ve berk beye nezaman gittin?
Neden embryo transferi?

Ansu forumda herkes senin yanında bunu bilmeni isterim.
Bu forumdaki herkes senin azmini örnek almalı.
Yolun uzun ama dirayetin büyük.
Şu dert ettiğimiz """ yok onu dedi yok bunu dedi """ aslında ne kadar boş.. Hayatta sağlık ve inançtan başka birşeye ihtiyaç yok..
İyi haberlerini bekliyoruz...
Sevgiyle kal

günaydın canım akşamki yazılarını okudum bizlere umut oldun sağolasın :) Allahım oğlunu sana bağışlasın. ben donasyon konusunda çok tepki aldım çevremden bu nedenle kimsenin haberi olmadan gidip gelcez eşimle öyle karar aldık. bizi sadece bizler anlarız arkadaşım yazılarını takip edicem :))

günaydın canım. evet hastane görüştürmüştü inşallah müsait olup sanada zaman ayırabilir. çünkü çok ilgiliydi sorularımın cevaplarını aldım inşallah sonucumda öyle olur ...

merhaba canım. seninle pek konuşamadık ama forumu takip ettiğim için durumunu biliyorum canım. çok çok geçmiş olsun Allahım sana en hızlı şekilde şifalar versin inşallah. dualarımda sende varsın arkadaşım bizi sürekli bilgilendir lütfen..

çok geçmiş olsun ansucum Allah şifanı versin
çok detaylı bilmesemde sorununu, kuzenimde lupus. Zor bir hastalık on yıl oldu neredeyse.. Ama şimdi 10 aylık bir oğluşu var
en azından bunu başardı ben turp gibiyken (yumurtlamam dışında) o bebişini büyütüyor her şeye rağmen..
Allah yardımcın olsun inan derim pes etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…