Selam kızlar konuşmaları görünce yazmadan edemedim. Sizlere en büyük tavsiyem lütfen gidin merkezi, doktoru görün. Telefon görüşmeleriyle maillerle sınırlı kalmayın. Çünkü kızlar Kıbrısta Türkiyedeki gibi denetim yok, doğru düzgün kontrol falan yok. Gidin bizzat araştırın derim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun..
Merhaba canım. senin doktorun kim? şuanda tedavin ne aşamada? bende merkez araştırıyorumda sürekli okuyorum zaten forumlar, internet siteleri falan
Selam kızlar konuşmaları görünce yazmadan edemedim. Sizlere en büyük tavsiyem lütfen gidin merkezi, doktoru görün. Telefon görüşmeleriyle maillerle sınırlı kalmayın. Çünkü kızlar Kıbrısta Türkiyedeki gibi denetim yok, doğru düzgün kontrol falan yok. Gidin bizzat araştırın derim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun..
cnm ben şubat 23te adet oldu mart 11 de transfer gerçekleşti benim 5.gündü tabi 3.gün olsaydı 9unda olcaktı....aslında tarihi kestirebilsen cnm erken almak avantajlı ama olmuo mesela ben 4 gün falan erken gittim yumurtalar iyi gelişmiş toplanması gerektiği için..
sen çok nadir foruma gelip bi çamur atıp gidiyorsun bu hiç doğru bir davranış değil. açık açık yazmıyorsun karalayıp asıl resmi göstermeden yok oluyorsun. bence ne demek istediğini açık açık yaz yada sus derim. bu forum bilgi dolu. iyi yada kötü olan herşeyi yazıyor herkes oysa sen sadece kötü şeyler yaşadım dikkat edin den öteye gitmeyen şeyler yazıyorsun.
şimdi iyi dediğin h.i.t sana donöre yapılan test sonuçlarını verecek mi?? bunu verecekse orada ismi cismi herşeyi yazacak öyle değil mi?? yazmayacaksa isim olmayan test ne ifade eder ki ??? kimbilir kime ait.?????
bu gizlilik içinde yapılan bir işlem bu gizliliği hepimiz istiyor ve kabul ediyoruz zaten. güvenmekten başka çare yok.
o kadar belgeli isteniyorsa bu iş amerikaya gidilebilir orada adı sanı gelmişi geçmişi herşeyi söyleniyor iki tarafa da ama yıllar sonra biri çıkıp bu benim yumurta yada sperm kim olmuş ben bi bakayım diye gelebilir. onlarda 18 yaşında söyleme zorunluluğu var bildiğim kadarıyla çocuğa.
yani lütfen ya açıkça yaz herkesi bilgilendir. yada geçmişi kendine sakla mide bulandırma derim ben. gelecek için faydalı bilgiler bulabilirsin burada. herkes paylaşıyor yaşadığı tüm deneyimleri....
eşim için harnup alıcam da siz tozunu mu kullandınız bende alıcamda bildiğin iyi bir marka varmı?biz şuan omega e vitamini ve kora ginsengi kullanıyoruz harnup dışında başka bişi var mı canım bildiğn saol canım ya düşünüp yazmışsın
Selam canım öncelikle sanırım yanlış anlaşıldım. Ben forumları okurum ama gerekli duymayınca yada bişeyi merak etmeyince pek yazmam. Hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz. ben muhtemelen sizden daha bile fazlasını yaşadım, ölümden döndüm. Ama neticede acımız ortak. Ben doktoruma dava açtım. Şuan doktorumla olan yasal sürecim devam ettiği için merkez veya doktor adı veremiyorum. Avukatım bana bu konuda hiçbir yere yazmamam konusunda sıkı sıkıya tembih etti. Ben HİT.le görüşmeye gittiğimde testleri sorduğumda anında çıkarıp donör dosyasını gösterdiler. Ama o an senin dediğini düşünemedim sende haklısın ama bunun sonu yokki. Anında çıkarıp göstermeleri senin dediğin ihtimali düşünmemi engelledi açıkcası.
Benim elimden gelen bu başkaları benim yaşadıklarımı yaşamasın diye yazıyorum. Allahım kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın.
Selam canım öncelikle sanırım yanlış anlaşıldım. Ben forumları okurum ama gerekli duymayınca yada bişeyi merak etmeyince pek yazmam. Hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz. ben muhtemelen sizden daha bile fazlasını yaşadım, ölümden döndüm. Ama neticede acımız ortak. Ben doktoruma dava açtım. Şuan doktorumla olan yasal sürecim devam ettiği için merkez veya doktor adı veremiyorum. Avukatım bana bu konuda hiçbir yere yazmamam konusunda sıkı sıkıya tembih etti. Ben HİT.le görüşmeye gittiğimde testleri sorduğumda anında çıkarıp donör dosyasını gösterdiler. Ama o an senin dediğini düşünemedim sende haklısın ama bunun sonu yokki. Anında çıkarıp göstermeleri senin dediğin ihtimali düşünmemi engelledi açıkcası.
Benim elimden gelen bu başkaları benim yaşadıklarımı yaşamasın diye yazıyorum. Allahım kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın.
Senin nicknamein bizim düştüğümüz konumu anlatan en iyi kelime.
Seni kutluyorum)
Bence en yakın argomçevirisi : aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık .
Diğer açıklama ise: Ne yapacağımı bilmiyorum ikilemdeyim..
canım bizim için neyin iyi neyin kötü olduğunu bazen bilemeyiz.
dur bakalım, bazen aksilik diye nitelendirdiğimiz şeyler bizim için daha güzeline vesile oluyor.
en yakın örnek Aykızım ın yaşadıkları.
inşallah senin adetinin erken gelmesi de güzel şeylere vesile olur.
canim ben bugun dra gittim ultraschalten cekildi normal adetmisim ara kanama degilmis lucrin depotuda bugun olacaktim gidis tarihim 18 nisandi ama henüz dönorumda hazir degilmis igneyide vuramadigimiz icin birdahaki adet zamanina ertelendi ucak biletleri yandi herseyde bir hayir vardir diyelim ....
canım öncelikle geçmiş olsun.. bende Halil ibrahim tekinde tedavi görcem inşallah. ben gidip görmedim ama o güveni telefonda da olsa aldım hatta bikaç kez konuştuk biz. çünkü öncesinde gidip görme imkanım yok ama onlara güveniyorum başarılarını okuyorum, takip ediyorum buda bana şuan için yetiyor açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?