efsune hayırlı ugurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn....mujdelerı getıren nısan sanada mujdenı (yada mujdelerını) getırsın............

....................................................

Ayy senin adına çok heycanlandım efsunecimm.herşeyin hayırlısı ve enggüzeli olsun inşallahh

Meraba kzban donasyonu hangi merkezde denemiştin canım.10 kez deneme derken donadyonumu kastettin.biraz bahsedersen sevinirizz.

Leylakbaby canım yaa sen neredesin ne alemdesin ?? Özlettin kendini. Bilgilerini listeye alalım derim)
Dileklerin içn sağol..

canım bılgılerımı vereyim vermesıne ama bu sayfa benım ıcın kapandı (kalben degılde)ben artık başka denızlere yelken actımmmmmmmmmmmmmmmmmm.......ama yınede buraya uğramadan edemiyorum ve herbırınız ıcın dualarımı eksık etmıyorum.hepınıze hayırlı olur ınsallah...............
yas 47
3 sefer savaş beyde sperm donasyonu 4 embrıyo konuldu
1 sefer dünya embrıyo donasyonu 4 embrıyo konuldu

Sevgili Efsune

Cok sevindim adina ,heyecanlandim vallahi insallah bebeklerini kapip geleceksin burda paylasacagiz.Allahim hayirli evlatlar nasip eder insallah
Bol sans dilyiorum sarisida bizim basimiza ...
svegiler

Sevgili Efsune

Cok sevindim adina ,heyecanlandim vallahi insallah bebeklerini kapip geleceksin burda paylasacagiz.Allahim hayirli evlatlar nasip eder insallah
sevgiler

efsune heyecanlı sürecin başladı...sonunda da bebişini kucağına alman dileğiyle....

Bu yolda yanlız değilim ve sizlerle kendimi daha emin, mutlu ve iyi hissediyorum.,

Sağolun tüm forum olarak..

ve tüm bu yolda yanımda olma cesaretini gösteren kadınlara müteşekkirim!!!

Heyecanlandim arkadasim süper Gerisayim başladı cok sevindim bebeklerimiz ay dönemde olucak heyo heyo...

Yurtdisindamisin Lenova71
Yalniz degiliz burda herkes ayni konuda heyecanli güzel paylasimlar var,memnun oldum uzun süredir yazacaktim sana vaktim olmadi kismet simdiyeymis.
Tedavin hayirli olsun .Insallah emeklerimiz bosa gitmez.
AMIN AMIN AMIN
Sevgiler

Sevgili Efsune

sevgiler

Canım nickin mi değişti.hatırlayamadım eski nickinini hatırlatır mısın

merhaba cnm
Allahim daim etsin hamilleigini, Histereskopi yaptirmismiydin mikrodan önce? merak ettim .
sevgiler

Sevgili arkadaslar ;

Histereskopi konusunda yorumlarinizi beklyiorum.Cok basarili transferden önce , yada gereksiz diyenler yazabilir .yaptiracak olanlar okur ve karar verir.
Doktor önerilerinide paylasabilirler. Bneim doktorum size kalmis zarari olmaz dedi isterseniz yaptirin dedi ..

sevgiler.

Toplu dualar cok önemlidir ,herkese buradan dualar gönderelim özel bir gün belirleyelim.. gidecek olanlar yazar ve yollayalim..
Allahim kabul etsin ..Herseyin hayirlisini versin .
sevgiler

Canım nickin mi değişti.hatırlayamadım eski nickinini hatırlatır mısın

Eski nikim Jade acamadim yeni laptopuma girince Larax i kayit ettim.
Jade yi almaya calsiacagim benim icin sorun degil .
5.mikroma basliyorum.2010 dan beri Dogus Klinikteyim 2 defa hamilelik oldu .
2010 da ikizlere ( 4 adet Transfer) 9 haftalik kaybettim.
2012 de Atinada 3 kese görüldü ama kaybettim.
2013 mayis-haziran gibi kismetse Fresh Firdevs hanima gidecegim ksimetse.
Not: Arada donmuslarida denedim ama hic basarili bulmuyorum donmuslarda sansim hic olmadi ..asla donmus denemeyecegim.
Eger hic birinde hamile kalamazsam Prag Klinikle kontaktayim oraya gidecegim.
Tress06 yeterlimidir bilgiler )

Sevgiler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…