Toplu dualar cok önemlidir ,herkese buradan dualar gönderelim özel bir gün belirleyelim.. gidecek olanlar yazar ve yollayalim..
Allahim kabul etsin ..Herseyin hayirlisini versin .
sevgiler

biraz gecikmeli olsa da bende gidicem haftaya inş. dualarımız bu hasreti çeken herkes için olsun
hakkımda hayırlısı ise Allah bana da nasib etsin
aminn

biraz gecikmeli olsa da bende gidicem haftaya inş. dualarımız bu hasreti çeken herkes için olsun
aminn

Merhaba Dillemma
Hangi sehirdesin ? kacinci mikron ?

Insallah canim ,Allahim güzel haberlerle göndermek nasip etsin.

Endomes. Kalinligi icin doktoruna sor cnm en sagliklisi .Ayrica narsuyu icersin.fizik tedavide cok önemlidir.Oraya kan gitmesini sagla.
Bende sorun olmadigi icin cok fazla bilgim yok.Formdan Hazaneylül cok bilgilidir dikkate al önerisini derim.
sevgiler cnm

ben Ankara da sayılırım arkadaşım en azından oralıyım :)
kalınlaşmıyor malesef yapcakta bişi yok ilaçlara aynen devammış...
ilaçlı rahim filmi çektirdim 1 aydan fazla oldu yapışıklık falan yok dendi
zaten tıbbın kesin olarak tanı koyamadığı bir durum ilk denememde sorun olmamıştı ama bu 3. denemem son ikisinde malesef zorluyor
olur inş donör bekletilicek biraz..
dualarınıza duacıyım
sana da kolay gelsin ((;

Jadecim inan nickin değiştiği için tanıyamamıştım.bende komik ama..jade nerelerde diye düşünüyordum.meğer jade buralardaymış ama Ben kaçırmışım.firdevsde denemene sevindim.zamanıbelli mi canım benim mayıs sonu bakarsın denkk geliriz ....

aminn

Canım lütfen sabah akşam aç karnına narsuyunA dEvam et.ama mutlaka yemeklerden yirmi dakika önce içmeye özen göster.

Merhaba Tress06
sen nasilsin? neler yaptin ? cok detay bilmyiorum herkes hakkinda ..bir sey atladyisam simdiden kusuruma bakmayin.
Acamadim nikimi veriyorum ama almadi beni ,evet buradayim ama cok devamli okuyamyiorum,cabuk sikiliyorum nedense..Olsun kacirmadin burdayim iste..
mikro dönemimde yogunlasiyorum okuyorum ve bildigim konuda yorum yapiyorum.
Histeroskopi yaptiracagim öyle gelecegim kimsetse.. yurtdisinda hic kolay olmuyor cook seyleri zorluyorum yaptirabilmek icin.Eger tam denk gelirse HSG mayis sonu -haziran basi kismetse Kibristayim.
Evet Firdevs hanim cok pozitif bir doktor.sakin birisi bende memnunum..
Benim dönemimde mimoza -papatya vardi yazialrindan anlamistim ama görüsemedim..kontaga gecemedik.
Belkide kismette varsa evet.Genelde otelde kaynasiyoruz mikrolu bayanlar cok zevkli oluyor.)))
tekrar görüsmek üzere
sevgiler.

Ya. Jade çok kötüsün nasıl bizi ters köşeye yatırdın )
Bende jade01 jadexi çok merak ediyordum..
Meğer aramızdaymış. Kızım özledik seni meğer larax eski jademizmişş)

Benim medipoldeki doktorum rahmi boşuna yormayalım herşey normal gözüküyor demişti..
Birde histereskopiden sonra 2-3 ay beklemelisin.

Rahim inceliğin varsa eğer histereskopimsırasında rahim duvarına çizik atarak embryonun daha kolay tutunmasın sağlayacak ortamı yaratııyorlar.
Aymen arkadaşımız bu yoldan geçti..

Bu arada senin bir çocuğun vardı bence gerekli değil. Sırf bu testte olsun diye check atmak için yaptırmıyorsan!!

Yogada bir -iki hareket var uterus bölgesindeki kan akışını hızlandıran.

15 dakika boyunca yere yat bel altından boynuna kadar 15 cm yüksekliğinde rulo yaptığın bir battaniye gibi birşeyi koy. Ayaklarını kır yere paralel ve vajinanaın önünde tabanlarını birleştir.

Diğeri ise viparita karani adlı yoga duruşu internette youtube ta arayıp bakabilirsin.

Birde yere dizlerinn üzerine oturur gibi yap ama popon yere değecek. Karın ve sırt dik. Nefes alıp verceksin. çene yere paralel gözler kafatası içine yönelecek:!!!

İmajiansyonda dene. Rahim kalılığını 12 mm olduğunu hayal et pelvis kemiğini ileri geri hareket ettir.

Umudum, cok üzüldüm canim..Allah sana sabir versin..bende öyle gecen sene (kendi yumurtalarimla) bir düsük ve kürtaj yasadim..cok zor ama inan zamanla insan iyilesiyor..zaman herseyin ilacidir...senin sorduguna gelince, ben simdi donasyonla ikizlere hamile kaldim, senin doktorun dedigine hic mi hic katilmiyorum..donasyon diye bebegin kalbi durmaz canim..demekki her hangi bir saglik durumu vardiki bebegin gelismedi canim..vücut atma konusuna gelince..öyle bir durumlar olabilecegini duymustum..sen immunloji testler esinle birlikte yapman gerek...bazen esinin spermi meseal vücudun kabul etmiyormus..bunlarin da caresi var, o zaman mesela immunisierung yapiyorlar diye duydum..bunlari cok iyi bir doktora sor derim..Allah yardimcin olsun...

Merhaba, forumda rahim inceliği konusunda senin bilgin olduğunu duydum. Canım ne yapmam gerekiyor? Ne tavsiye edersin?

canim ikizlerin nasil ? sen nasil oldun ? evdemisin hastanedemi ? cinsiyetleri belli oldumu ? amma sordum dimi :)kendine iyi bak bebislerede biz teyzelerinide habersiz merakta birakma canim ..sevgiyle kal..

canim hadi bakalim yola ciktin hayirlisiyla bebisleri alip geleceksin nisan yolculari bende aranizdaydim ama demekki mayis yolculari ile tanismak nasip olacak ...4 gözle bekliyorum güzel haberlerinizi okuyup öyle gidecegim insallah...

Merhaba, forumda rahim inceliği konusunda senin bilgin olduğunu duydum. Canım ne yapmam gerekiyor? Ne tavsiye edersin?

canim nacizane benimde bildigim duydugum nar suyu cok etkili oldugunu duymustum dene istersen benim ilk denememde 13.5 ti kalinlik insallah yine öyle olur ama olmazsa bende nar suyu icecegim hayirlisi olsun insallah hepimizin hakkinda ..

Nar suyuna ek e olarak bunları hergün yapın arkadaşlar..
Benim resmen regl miktarımı rengini değiştirdi. Hatta yumurtlama pıhtısıı bile yakalıyorum artık!!

Canım İnşallah senden sonra bizim de sıramız gelecek.Sağlık durumum ciddi riskler içeriyor ama kader beni oraya çağırıyor.canım hakkımdaki tedirginliğin için teşekkür ederim ayrıca.ama kendimin olsun benim az da olsa parçam olsun istiyorum.

Ya. Jade çok kötüsün nasıl bizi ters köşeye yatırdın )
Bende jade01 jadexi çok merak ediyordum..
Meğer aramızdaymış. Kızım özledik seni meğer larax eski jademizmişş)

hayirli aksamlar..
Slm canim , ja Efsune extra yapmadim cnm larax olarak zaten cok katilim yapamadim islerimin yogunlugundan.Hakim olamadim siteye..Jadeyi almaya calsitim olmadi.
yaksa extra yazammazlik yapmadim cnm.
Bende özledim herkesi ..jadeyi alirsam bekleme süresidneyim öyle diyor site yönetimi..alacagim tekrardan..

sevgiler..görüsmek üzere

slm Efsune;

Evet her doktor bir konusmuyor cok dogru bazen yaptirmana gerek yok diyorlar..Rahim inveligi hic yasamadim cnm .
zaten resmen urda yaptirmak icin bayagi savasiyorum.. ama hayir yok yapmayiz derlerse yaptirmam artik ugrasmaya gücüm yok ..yoruldum vallahii..
Evet sükür kizim var cnm.yakinda yurtdisina okumaya gidecek egitim icin yine yalnizim,annelik cok güzel istiyorum tekrar annelik insallah yüce rabbim veririse..olursada insallah artik evimin kadini olayim yoruldum calismaktan..yardim et allahim biz kullarina..
tsk ederim..

Vallahi süpersin,ben spor akademisi mezunuyum ama sen bendende ileridesin.harikasin pelvis kemigi felan..begendim... dogru spor her seyin üstesindne gelir..cok dogru katilyiorum,kan akisini saglar...

herkesin yardimcisi olsun,kucaklarimiz bebekler dolsun..
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…