firides dr benden hbs.hcv.hıv.ast.alt.tsh.açlık kan şekeri.bun kreatının bu testleri istedi bunlar sağlık ocağında yapılıyormu biliyormusun.

evet hepsi sağlık ocağında yapılıyor hemde hiçbir ücret ödemeden ben gecen cuma yaptırdım bugün sonuçlarımı alacağım bilgin olsun...

arkadaslar bir şey soracağım. pıhtılaşma testlerinden faktör 5- 2 mthfr yaptırsam yeter mi? paneli yaptırmam de gerekir mi

arkadaşım ben onuda cumartesi yaptırdım onlar farklı pıhtılaşma faktörleri imiş yani birinde olmayıp diğerinde olabiliyormuş pıhtılaşma o yuzden tam paneli yaptırmanız gerekiyor dedi doktor pazarlık et fiyatta düşüyorlar eğer özel lab yaptıracaksan tabi ki araştırma hastanelerinde çok sonra sıra geliyor bilgin olsun..
580 tlden 350 ye düştüler bende sende pazarlık et bence

canim ikizlerin nasil ? sen nasil oldun ? evdemisin hastanedemi ? cinsiyetleri belli oldumu ? amma sordum dimi :)kendine iyi bak bebislerede biz teyzelerinide habersiz merakta birakma canim ..sevgiyle kal..

selam canim, sagol canim.........hastaneden gecen cuma nihayet ciktim, simdi bir hafta daha evdeyim. hala eller ayaklar cok sis ve vücudumda agrilar var..ama olsun

yok canim hala tam belli olmadi cinsiyetleri ( bekletiyorlar bizi ikiside....bekletsinler bakalim :)) icimde bir his bir kiz ve bir erkek diyor ama sanirm cok istedigimden öyle bir his var...bir tanesini doktor erkek gibi görmüstü ama daha cok erkendi o zaman, ilk basta kiz erkek cinsiyetleri yaklasik 18. haftaya kadar ayni oluyormus - resimler gördüm internetden,gercektende ayni resmen!!!! mesela kizda penis icine büyüyormus sonra, hoden ler mesela yumurtaliklari oluyormus, onlarda iceriye büyüyormus...ne ilginc dimi :)

sen nasilsin canim? bir dahaki planin ne - insallah sende bu güzel duygulari yasiycaksin, dualarimda hep varsiniz!!!!

özledim sizi yaa kaç gündür internetle ilgili sorun yaşıyordum neyse ki bitti :))

miranda seni çok tebrik ederim çok güzel bir haber daha Allah ım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.ve isteyen herkese nasip etsin.içimden bir ses ikiz diyor senin için haberlerini bekliyoruz:))

atesnn bu arada tablo ne kadar güzel oldu ya bakıyorum da nazar boncuğu alan arkadaş o kadar çokki gerçekten yakında boncuğu olmayan kalmayacak.ben donasyon denemiycem bu yaza eşim ameliyat olcak sperm bulunursa normal tüp deniycez o yüzden bilgilerimi yazmadım ama olursa yine beni de eklersen sevinirim:))

runyaa seni merak ettim sonucu yazdın mı göremedim geriye doğru okudum ama göremedim umarım sende hayhırlı bir sonuç elde edersin bekliyoruz senii

canim nacizane benimde bildigim duydugum nar suyu cok etkili oldugunu duymustum dene istersen benim ilk denememde 13.5 ti kalinlik insallah yine öyle olur ama olmazsa bende nar suyu icecegim hayirlisi olsun insallah hepimizin hakkinda ..

sağol canım . nar suyunu sadece tedavi sırasında mı yoksa tedamlı mı içeyim

Canım arkadaşlığı onayladım ama ben mi yapamıyorum olmuyor mu anlamadım. Onayla ya basıyorum . Yapmam gereken başka bir şey var mı

Larax cığım şimdi sen eski Jade1 misin Jadex misin? Yoksa ikisi de sana mı aitti kafam karıştı... Ben Jade1 olarak görüşüyordum seninle... Öpüldünüz :)))

İptal edilme durumu var..
gidicez ama kalınlaşma yeterli olmazsa sperm alıp dondurulacak
ben sonra gidicem, gidebilirsem bartık
hayırlısı bakalım...

Kızlar hepinize günaydınnn.... Bugün heyecanlandığımı hissettim...
Kendimi hamile kalacak gibi hissettim çünkü...
Az önce Firdevs Hanım aradı ve 1-2 gün içerisinde kesin tarih bildireceğini söyledi... Sanırım 12 gün sonfa filan transferim olacak....

Tüm transfere gidecek arkadaşlarımın ve benim ve tüm isteyenlerin şansı açık olsun........
Ve bu bekleyiş artık sağlıklı bir pozitifle son bulsun...
O minik can bize bağışlansın...

(Bugünlerde hep böyle dua ediyorum hepimiz için... Allahım tüm isteyenlere ve bana o minik canı bağışla, hiçbirimizi mahrum bırakma...

GüZel bir duaymış!!
22 veya 23 nisan transferi olacak ve çocuk bayramına denk geldi .. Yehuuuuuu ... Artık sonucu kesin pozitif olacak.

Jadex te jade1 de aynı kişiydi.

İptal edilme durumu var..
gidicez ama kalınlaşma yeterli olmazsa sperm alıp dondurulacak
ben sonra gidicem, gidebilirsem bartık
hayırlısı bakalım...

Dilemmacığım ,
Senin için üzüldüm olanı pek anlamamakla birlikte aynı derrtten muzdarip aysevi vardı forumdan .
Onla iletişime geç derim.
Ama onu iyi dinle. Panik ve korku ile yaklaşma çünkü o zmaan sana sunulan çözümleri algılamak kolay olmuyor. İç sesin sana gerçek yolu gösteremiyor.
2 ay öncesinde o histereskopi yaptırıp rahim duvarına çizik atırrmıştı ondan sonra düşükte olmadı ve çocukları var..

Umarım herşey emeklerini boşa çıkarmaz...

gerçekten transfere hazırlanmanın kitabını yazdın. çok iyi hazırlandın. tebrikler.
bayramda alacaksın bebeklerini inşallah. hadi bakalım hayırlısı:))))

canımmmm Rabbim gönlündekini sana nasip etsin inşallh. okurken ben bile heyecan yaptım. hadi bakalım halayın başını sen çek bizler arkandayız :)))) güzel haberler ver bizlere dualarımmm hepinizle...

başladın mı estrofem e.
sen konaklamayı kendin mi organıze edeceksin?? neye karar verdiniz uçağı falan sen mi ayarlayacaksın? nerde kalmayı planlıyorsun

cvp verdiğin için teşekkür ederim. duymak istediğim şeyleri söylemişin. çok üzülüyorum. kürtajın 1 ay olacak ama hala cok üzgünüm. allah sana ve ikizlerine sağlıklı mutlu bir hayat versin... teşekkür ederim.

gerçekten transfere hazırlanmanın kitabını yazdın. çok iyi hazırlandın. tebrikler.
bayramda alacaksın bebeklerini inşallah. hadi bakalım hayırlısı:))))

Elimden gelen ne varsa faydalı olan yapmaya çalıştım...sizlerle paylaştım...... ve önemlisi ümidimi kaybetmeden soğuk kanlı olmaya çalıştım ve teslim oldum................................... Artık bana ne biçilmişse onu giyeceğim ;bahtımız açık olsun...

23 nisana denk gelmesi beni gerdi biraz gitmek gelmek bilet bulmak sıkıntı (hala alamadık biletleri çünkü Firdevs hanım 1-2 gün bekleyin dedi)

Kimbilir 23 nisana denk gelmesi belki de manidar olacak benim için :)))

Fbl,cim valla bu nisanda gidecekler bendede acayip heycan yaptı.sonuçlarınızı nasıl bekleriz artık bilemiyorum.bu kadar arkadaşımızın sonuçlarını beklerken kalbim dayanır mı....bende bu günlerde hep bol bol duacınızım.tüm kalbimle diliyorum ki giden her arkadaşımız pozitifle dönsün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…