merhaba
ben menepoz dendi. batuma gittim. atmasın diye iğne ve hap kullandım. bebeğin kalp sesi duyulmadı. 10. haftada. burdaki doktorum kötü. tekrar düşünüyorum ama çok korkuyorum tekrar aynısını yaşarmıyım diye. birde eşimi ikna etmem gerek o istemiyor.
canım bende erken menepozum 32 yaşındayım çok kötü günler geçiriyorum çok kötü bir hastalık.hormon kullanıyorum. çok yan etkileri olmasına rağmen kullanmak zorundayım.bende eylülde kısmetse yumurta donosyonu yaptırcam.kızlardan güç aldım ve buna karar verdim.erken menepoza giripte hamile kalanlar vardır.sonuçta kaliteli yumurtalık konuyor bize.vücuttan atmamaması için ilaçlar veriliyor.
bu ay gidecek çok kişi var sanırım eylüle kadar forumdaki herkes gebe olcak:)) yaa inşallah bizim tedavimiz de iyi gider de aranıza katılırım çünkü bu hissi sizinle yaşamak istiyorum çocuksuzluk sorunu yaşamayanlarla paylaşmak dahi isemiyorum.içim bayıldı çünkü aylardır kiminle konuşsam gebelik muhabbeti etrafımdan herkes gebe çok bunaldım ablamı bile çekemez oldum.ay şöyle kıpırdadı böyle oldu ballandıra ballandıra bitiremedi valla bu dönem çok bunaldım birtek forumdaki güzel haberlerle rahatladım o yüzden herkese teşekkür ediyorum en azından bize geri dönüş yaptıkları için.insan bazen hiç tanımadığı insanların mutluluğunu en yakınındakinden daha çok hissedebiliyor.sanırım buda çektiğimiz ortak sıkıntılardan kaynaklanıyor.
runya merak ettim seni nerelerdesin test günün ne zaman merakta bırakma bizi olur mu?haberini bekliyorum
bu ay gidecek çok kişi var sanırım eylüle kadar forumdaki herkes gebe olcak:)) yaa inşallah bizim tedavimiz de iyi gider de aranıza katılırım çünkü bu hissi sizinle yaşamak istiyorum çocuksuzluk sorunu yaşamayanlarla paylaşmak dahi isemiyorum.içim bayıldı çünkü aylardır kiminle konuşsam gebelik muhabbeti etrafımdan herkes gebe çok bunaldım ablamı bile çekemez oldum.ay şöyle kıpırdadı böyle oldu ballandıra ballandıra bitiremedi valla bu dönem çok bunaldım birtek forumdaki güzel haberlerle rahatladım o yüzden herkese teşekkür ediyorum en azından bize geri dönüş yaptıkları için.insan bazen hiç tanımadığı insanların mutluluğunu en yakınındakinden daha çok hissedebiliyor.sanırım buda çektiğimiz ortak sıkıntılardan kaynaklanıyor.
runya merak ettim seni nerelerdesin test günün ne zaman merakta bırakma bizi olur mu?haberini bekliyorum
Arkadaşlar test sonuçalrını kıbrısa nasıl yooluyoruz? Firdevs hanıma gideceğim. Testlerin bir kısmını yaptırdım . Diğerlerini de yaptırıp göndereceğim. Nasıl gönderiliyor
Selam , bende senin gibiyim. İçime fenalık geldi .. İş yerinde 3 kadından ikisi gebe. Eve geliyorum tv yi açıyorum herkes gebe yeni doğurmuş. Kıskançlık mı bilmiyorum ama ballandıra ballandıra anlatılıyor ya cidden kayışı kopardım. Yok kıpırdadı, yok canım karpuz çekti, yok odasını bu renk yapıcam???? Be abi bi bak bana ya senelerdir çocuk olsun diye servet döktüm bi dikkatli konuş . diyemiyorum
canim bildigim hatirladigim kadari ile runya nin test günü cumartesi günüydü ama alamanyada cumartesi yaptiramaz en azindan ben yaptiramamistim sanirim ya Cuma yada pazartesi aliriz haberi..
geçen cuma değil miydi canım ben yanlış hatırlıyorum demekki o yüzden merak ettim demek ah gelmedi vakti.canım yaa sana da yeni tedavinde kocaman pozitifler diliyorum
Slm,
Evet bugün ilk estrofemi aldım .
Aynı zamanda corasprin ve folbiol devam birde elevit
Onun dışında gelecek hafta pazartesi kalınlık ölçümü olacak.
Bugün biraz yorgunum oysa dün yoga yaptım ama ilaçlardan mı bilmiyorum..
Uçak için muhtemel 2-3 olasılık için rezervasyon yaptık ama 23 nisan dolayısyla herşey çok pahalı en sonu da yer olmaz ise business classa kalacak kadar heryer dolu..
Otelin içinde bir ayarlama yapmadık.
Eşim illa lüks olsun diyor ama bende akşam çok yemek yerim kilo alırım diye pek istemiyorum.
Aslında herşeyi oluruna bıraktım galiba.
Sinir edici bir rahatlığım var
gerçekten benimki bide ablam düşün artık çektiğim sıkıntıyı bilen biri ne yapalım artık inşallah birgün bize de nasip olur yapacak bişi yok ilgisiz davranınca da suçlu ben oluyorum neden onun adına sevinmem gerekmezmiymiş ee tabi seviyoruz ben düşmanımın başına bile gelmesini istemem ancak insanın gözüne sokunca da dayanamıyorum.
merhaba
ben menepoz dendi. batuma gittim. atmasın diye iğne ve hap kullandım. bebeğin kalp sesi duyulmadı. 10. haftada. burdaki doktorum kötü. tekrar düşünüyorum ama çok korkuyorum tekrar aynısını yaşarmıyım diye. birde eşimi ikna etmem gerek o istemiyor.
selam yaşadıklarına üzüldüm batumu bende düşünüyorum hatta ocakta batuma gidecekken son anda kıbrsa gitmeye karar verdik. eşim artık kıbrıs istemiyor batum cazip geldi ama kliniğe giden senden başkasını duymadım nasıl bir merkez dr nasıl ilgi alaka nasıl ben bi hemşireyle görüşmüştüm rahatça herşeye cevap veriyor ve ilgiliydi sence başarı oranları nasıl gözlemlerini dülşüncelerini anlatırsan sevinirim çok soru sordum ama çok merak ediyorum cevaplarsan çok sevinirim inşallah bi daha ki denemende bebeklerine kavuşursun
dostlarım, dostluk diye birşey yoktur demiş aristo. kızlar diyoruz ya etraftaki herkes şöyle böyle diye.herkesin içinde bi kıskandırma kıskanma duygusu vardır mutlaka.insan oğlu işte. bakın mesela benim en yakın en destekçim arkadaşım bile yavrumun tutunduğunu öğrendiğinden beri bana çok soğuk. bende bebek düşünüyorum demeye başladı etrafa. yani tutundu ya benimki onunda bebek sevdası başladı. halbuki kızı daha 3 yaşında yani.bilemiyorum yaa. artık dost,arkadaş diye bişey yok anlayacağınız. ben taşıyıcı anne ile evlat sahibi olabildiğim için herkese ben hamileymişim gibi göstercem kendimi.5. aydan itibaren izne ayrılacam çakmasınlar diye. ama benim bu arkadaşım bence herkese söyle diyo. nasıl söylim Allah aşkına.herkese yaralarımı göstercem. hani derler ya Allahın bildiğini kuldan mı saklicaz diye.SAKLİCAZ...çünkü Rabbim ne demiş kusurları örtmekte gece gibi ol demiş. ama insanlar kusurları açmada üstlerine yok. o nedenle arkadaşlar saklamam lazım.eğer öğrenilirse bile tayin istiyip gideceğim burdan. kimsenin aile işlerime karışmasını istemiyorum.kimsenin bilmesine gerek yok. eğer zaten bu durum duyulursa o en yakınım dediğim arkadaşımdan bilirim.....
Sevgili Efsune, demek yola çıkma zamanı geldi çattı! Umarım her şey yolunda gider
Rahat olman çok daha iyi. Ama eşine katılıyorum, lüks olmasa da güzel güzel dinlenebileceğin rahat bir yer olsun, bir kaç günde ne kadar kilo alabilirsin ki
Bol şans arkadaşım, senin haberlerini almak için forumu daha sık ziyaret edeceğim. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?