Selam , bende senin gibiyim. İçime fenalık geldi .. İş yerinde 3 kadından ikisi gebe. Eve geliyorum tv yi açıyorum herkes gebe yeni doğurmuş. Kıskançlık mı bilmiyorum ama ballandıra ballandıra anlatılıyor ya cidden kayışı kopardım. Yok kıpırdadı, yok canım karpuz çekti, yok odasını bu renk yapıcam???? Be abi bi bak bana ya senelerdir çocuk olsun diye servet döktüm bi dikkatli konuş . diyemiyorum

canim bildigim hatirladigim kadari ile runya nin test günü cumartesi günüydü ama alamanyada cumartesi yaptiramaz en azindan ben yaptiramamistim sanirim ya Cuma yada pazartesi aliriz haberi..

Hesaplarıma göre ki (hala regl olmadım) Sizden kısa süre sonra bende kıbrısa gideceğim. Bütün dualarım hayırlısı ile bu ay transfer yaptıracaklara olacak. Güzel haberlerle döneceksini hissediyorum. Gönlünüzü kalbini ferah tutun. :)

dostlarım, dostluk diye birşey yoktur demiş aristo. kızlar diyoruz ya etraftaki herkes şöyle böyle diye.herkesin içinde bi kıskandırma kıskanma duygusu vardır mutlaka.insan oğlu işte. bakın mesela benim en yakın en destekçim arkadaşım bile yavrumun tutunduğunu öğrendiğinden beri bana çok soğuk. bende bebek düşünüyorum demeye başladı etrafa. yani tutundu ya benimki onunda bebek sevdası başladı. halbuki kızı daha 3 yaşında yani.bilemiyorum yaa. artık dost,arkadaş diye bişey yok anlayacağınız. ben taşıyıcı anne ile evlat sahibi olabildiğim için herkese ben hamileymişim gibi göstercem kendimi.5. aydan itibaren izne ayrılacam çakmasınlar diye. ama benim bu arkadaşım bence herkese söyle diyo. nasıl söylim Allah aşkına.herkese yaralarımı göstercem. hani derler ya Allahın bildiğini kuldan mı saklicaz diye.SAKLİCAZ...çünkü Rabbim ne demiş kusurları örtmekte gece gibi ol demiş. ama insanlar kusurları açmada üstlerine yok. o nedenle arkadaşlar saklamam lazım.eğer öğrenilirse bile tayin istiyip gideceğim burdan. kimsenin aile işlerime karışmasını istemiyorum.kimsenin bilmesine gerek yok. eğer zaten bu durum duyulursa o en yakınım dediğim arkadaşımdan bilirim.....

sen ne zaman gitmeyi planliyorsun?

gerçekten benimki bide ablam düşün artık çektiğim sıkıntıyı bilen biri ne yapalım artık inşallah birgün bize de nasip olur yapacak bişi yok ilgisiz davranınca da suçlu ben oluyorum neden onun adına sevinmem gerekmezmiymiş ee tabi seviyoruz ben düşmanımın başına bile gelmesini istemem ancak insanın gözüne sokunca da dayanamıyorum.

canim bildigim hatirladigim kadari ile runya nin test günü cumartesi günüydü ama alamanyada cumartesi yaptiramaz en azindan ben yaptiramamistim sanirim ya Cuma yada pazartesi aliriz haberi..

geçen cuma değil miydi canım ben yanlış hatırlıyorum demekki o yüzden merak ettim demek ah gelmedi vakti.canım yaa sana da yeni tedavinde kocaman pozitifler diliyorum

Sevgili Efsune, demek yola çıkma zamanı geldi çattı! Umarım her şey yolunda gider

Rahat olman çok daha iyi. Ama eşine katılıyorum, lüks olmasa da güzel güzel dinlenebileceğin rahat bir yer olsun, bir kaç günde ne kadar kilo alabilirsin ki

Bol şans arkadaşım, senin haberlerini almak için forumu daha sık ziyaret edeceğim. Sevgiler

yazamadan duramadım.kızlar kardeşlerinizin size tavırlarına çok üzüldüm ya ama siz hiç üzülmeyin ne olur.güçlü olun .pozitif olun .olacak sizinde ben kalpten inanıyorum. hep bunu düşünün,dileyin. olunca onlar çatlayacak.siz size iyi gelen insanlarla beraber olun hep.biz dahil:)

ben bu konuda çok şanslıyım. iki kız kardeşim var. benden küçükler birinin iki küçük oğlu birinin büyük kızı var. ama bana karşı sonsuz sevgi ve saygıları var.
tanımaddık birileri çocuğun var mı diyince hemen biri atlıyor kardeşlerimden ablamın üç tane çocuğu var diyor. kendi çocuklarını benimmiş gibi söylüyorlar. hiç üzülmeme dayanamıyorlar.acılarıma hep şahit oldukları için bazen deneme yapmamı bile istemiyorlar.

kardeşlerim .aynı apt oturuyorlar annemlerle ben uzak şehirdeyim ama ayda bir yanlarına giderim.yeğenlerim de müthiş. ama var ya sanırsınız onlar benim çocuklarım. zaten hep söyledikleri biz annemizi değil seni daha çok seviyoruz. :)

bir annenin yaşayabileceği herşeyi onlarla yaşadım ben.mamalar yedirdim. koyun koyuna uyudum masallar anlattım tiyatroya sinemaya alışverişe gittim ders yaptım .senelerdir birlikte büyüttük. eşim bazen onları çok kıskanıyor sen onları benimsediğin için belki de senin çocuğun olmuyor diyor eksikliğini onlarla giderebiliyorsun diyor.bazı ark.uzak durmamı söylüyorlar onlardan

ama benimkisi cidid rahatsızlıklarım vardı çok uğraştım ama hala pes etmiyorum inş.benimde olacak diyorum hele bu son birkaç aydır tedaviyle daha da umutlandım.
mayısın ilk haftası büyük olasılıkla ben baharım1980 waltkrayburg theo belki hep kıbrısta olacağız.
dualarımızla ALLAH açtığımız elleri görecek ve inşallah hepimizi kollarını sağlıklı bebişlerle dolduracak.
aimn yarabbin.

Canim cok haklisin. Kimsenin bilmesine gerek yok keske yakin arkadasinada soylemeseydin sen ve Esinin bildigi bir sir olarak kalsaydi ... ama unutma hepimizin bir hayati var ve yapacaklarimizdan yaptiklarimizdan biz sorumluyuz. Kimseyi ilgilendirmez sen bebegini dusun o mis kokusunu kucagina aldigindaki mutlulugu gerisi bos....

Shanticiğim,
Aslında tüm bu forumun düşünce ve yolgöstericisi sensin. Herşey senle başladı desem abartmam emin ol!!
En umutsuzlara bile hep sen umut verdin.

Anne olduktan sonraki deneyimlerin ve bebeğini benimsemen hep bize yol gösterici oldu. Kafamızdaki tonlarca soruyu bir çırpıda sildin!!

Şimdi tam ben başlamışken foruma uğramana çok sevindim...

Havalara uçtuğumu söylemem gerekli..
Ve listeye seni ekleyeceğim..
Sevgiyle kal..

Shantiyide listeye ekledim ilk mailde:))
Aslında leylak baby ve rosalyn 65ide eklemek istiyorum.
Bilgilerini bulamaya çalışacağım..

Kimseye söylememek çok doğru bir karar... İlerde nasıl canını yakacaklarını bugün bilemezsin...
Arkadaşına da sadece sen biliyorsun duyulursa senden olur dersin... Şayet duyulursa da yalan dersin ve o arkadaşınla alakanı kesersin... Önemli olan sensin ve bebeğin....

İçimizde baharın en güzel kokulu çiçeklerinin açması ve en lezzetli meyvelerinin yetişmesini, diliyorum. Her yeni güne gülümseyerek sevgiyle dopdolu başlayalım ki buna ihtiyacı olan herkes, tıpkı bir taşın denize atıldığında bıraktığı iz gibi bundan nasibini alsın.

efsunecım guzel guzel haberlerini bekliyorum.dua edecm sana ve bu ay baslayan tum arkadaslara.umarım hamileligin sonrasını da bizlere adım adım yazıp yol gosterirsin.arkandan birer birer gelirler.

MOLA,iSTiYORUM HAYAT.... SABRETTiKÇE üSTüME GELiYOR GiBiSiN...................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…