merhaba
donanasyona gitmeden önce istenilen her tahlilleri yaptırdım. histereskopi bile yapıldı. hiç sorun yoktu. ama doktorumdan memnun degilim. çok ilgisizdi. teşekkür ederim.

başladın mı estrofem e.
sen konaklamayı kendin mi organıze edeceksin?? neye karar verdiniz uçağı falan sen mi ayarlayacaksın? nerde kalmayı planlıyorsun

Slm,
Evet bugün ilk estrofemi aldım .
Aynı zamanda corasprin ve folbiol devam birde elevit
Onun dışında gelecek hafta pazartesi kalınlık ölçümü olacak.
Bugün biraz yorgunum oysa dün yoga yaptım ama ilaçlardan mı bilmiyorum..
Uçak için muhtemel 2-3 olasılık için rezervasyon yaptık ama 23 nisan dolayısyla herşey çok pahalı en sonu da yer olmaz ise business classa kalacak kadar heryer dolu..
Otelin içinde bir ayarlama yapmadık.
Eşim illa lüks olsun diyor ama bende akşam çok yemek yerim kilo alırım diye pek istemiyorum.
Aslında herşeyi oluruna bıraktım galiba.
Sinir edici bir rahatlığım var

selam arkadaşlar az önce tahlil sonuçlarımı aldım aşırı kansız ve demir depolarım neredeyse sıfırmış biraz canım sıkılmadı değil demir için ilaç vermiş kan içinde pekmez falan ye dedi doktor bugünden başlıyorum bakalım hayırlısı....

Tiroidlerinde baktır.
Ve çölyak veya gluten intolernasınada baktır derim.
Kansızlık ve demşr eksikliği ciddi bir bağırsak sorunu demek.
Sonuçta yedikleirn emilmiyor neden?? Bunu bulmalısın??

Ben böyle durumda aldığım demir haplarından acayip kilo almıştım birde işe yaramamışlardı.

canım zaten bağırsak sorunum var cok afedersin .... hafta bir kez bilemedin 2 odenli yani

ayrıca trohitlerim biraz yüksek buldu doktor ilaç içiyorum bununla ilgili her sabah aç karnına onun sayesinde 2 lere tüştü 5,2 falandı
gluten testide hiç yaptırmadım adı ne diye geciyor yada doktorun yönlendirmesini mi bekliyeyim zaten cyclo kullanmaya başladığımdan beri çok kilo aldım diyet spor yapıyorum ama veremiyorum suanda 6 kilo fazlam var resmen savaşıyorum...(((

merhaba cnm
Allahim daim etsin hamilleigini, Histereskopi yaptirmismiydin mikrodan önce? merak ettim .
sevgiler

canım ben hamile değilim ama Allahmı söyletdi mayıs başıyla inşallah olurum:)))ben yumurta donasyonu için yaptırdım,kadın doğumcuma rahim filmimi yoksa histeroskopimi yaptırayım diyince ,zaten senin yumurtan yok,rahim filmiyle
tüpler kapalımı diye bakıyoruz,zaten sende bu işlem olmayacak,embriyo rahme transfer edilecek önemli olan embriyonun konacağı rahimde bi sorun olmaması dedi...ve bende histeroskopi yaptırdım...

fbli sansın bol olsun..duan çok güzel..canı gönülden katılıyorum,artık bekleyişimiz son bulsun,bizimde bebişlerimiz olsun...

Nilllll senin durumun çok aşikar bu doktorları anlamıyorum ya..
Türkiyedeki en sinsi hastalık ve bizim doktorlarımız bir haber.
Gaz kabızlık yada ishal ve miğde sorununda varsa hemen bir gastreonttoloğa görün kolonoskopi tyada endoskopi yerine kan testlerini yaptır hemen ortaya çıkar .
Zaten eğer glutenle işgili bir sorununvarsa. Hamile kalsan bile düşük yada erken doğum riskin oluyor.,
Lütfen. Hu konuya dikkat et..

Malesef türkieyde artık herkes torpille bir makama geliyor ve çok az iyi doktor kaldı onlarda devlette çalışamadığından özelde!!!

Larax cığım şimdi sen eski Jade1 misin Jadex misin? Yoksa ikisi de sana mı aitti kafam karıştı... Ben Jade1 olarak görüşüyordum seninle... Öpüldünüz :)))

Slm cnm ,

Jade olanlar eger alabilirsem tekrar jadeyi kullanacagim bilginize. burdan ayrica not düserim cnm.
benim nikim ama her seferinde uzun süre ara verince acamadim .Kafanizin karismasina gerek yok. Zaten cok aktif yazim yok.Ben sizinle görüsüp görüsmedigimi hatirlayamadim ,tekrardan tansiabiliriz sorun degilse sizin acidan.
Efsune12 beni cok eskilerden tanir .endise etmeyiniz lütfen.
Memnun oldum,tekrar güzel paylasimlar dilerim.
sevgiler

*************************************************************************************

Slm cnm ,dogrudur karsitirmisim Miranda1980 olabilir yeni hamilleik haberi aldigimiz olsa gerek.Insallah sende hamile olacaksin belkdie Allah söyletti.Simdiden allahim emegini bosa cikarmasin cnm.
Histerkopimi ypatirdin sifaalr cnm insallah iyi sonuclar alacaksin.
Her sey gönlünce olsun.sevgiler

Bende snein gibiyim ,cok yemek yemyien biriyim kan tahlilimde benimde demir eksik sinirda cikti. Onuda bu sene rastaldim.cok tedavilerimiden kaynaklandigini düsünüyorum..
Konuyu ve her seyi bilmeme ragmen yasiyoruz iste.
Öncelikle kan ialci an az 4 hafta 50 mg yada 100 mg al cnm.sürekli ilac alma. Bzaen bir kac ay ara ver..vücut düzene girer zamanla..pekmez cok kaynatildigi icin üzümdeki tüm vitamin kan yapici seyler gidiyor ..pekmeze pek yüklenme derim ama tabiki ic yada ye ..size kalmis ..
Üzüm suyu ic derim,taze yesil sogan yemeye calsi bulgur pilavi cok tüketmelisin..Dogal ne varsa tüm yesil yparaklilarindan ye
Kuru baklagillerden en az haftada bir kurufasuyle yap evinde.. lahana koyu renginden -semiz otu tüket boll da kirmizi et ye cnm.
Aslinda dalak olursa kizartip haftalik yesen cok iyi olur..Burda yurtdisinda dalak vs. seyler yasak bulamyiorum bende üzüm suyu ve ilac ile takvyie ediyorum .. ilac adi yasak ama ferrosanol vardi onalrdan kullanyiorum..tanidigim getiriyor..
aci lsifalar yarasin cnm
tatli güzel paylasimlar..

Arkadaşlar bende kansızlık için soğuk pres yapılmış keçiboynuzu pekmezini kullanıyorum.kaynatılmadığı için vitaminide yok olmuyor.ayrıca üzüm pekmezinden daha etkili olduğunu düşünüyorum..Buda benden.denemenizi tavsiye ederim.Ben faydasını gördüm.

Bende ipek hanımın çifliğinden keçiboynuzu tozu ısmarladım bugün.
Antakyadan aldıklarım bittide.
Kakao ile aynı görünümde aynı tadda ama daha sağlıklı..
3 yıldır hergün yoğurdun içine keçiboynuzu tozu ve tarçın karıştırıp yerim.
Ama soğuk sıkmakeçiboynuZu çok ilgimi çekti..
Tress nereden bulunuyor bupekmez???

kızlar ben bu pırtılaşma testini yaptırcam.bu test farlı farklı oluyor heralde ben ne testi istiycem tam ne olduğunu yazarmısınız bana.

Çocuk sahibi olmak için çabalıyor ancak açık bir sebep bulunamıyorsa “ağır metaller” akla gelmeli. Kadın ve erkeğin fertilitesi vücudunda bulunan ağır metallerden oldukça etkilenir. Bunlar üreme ile ilgili dokulara bağlanır ve birtakım değişikliklere yol açarak fonksiyonlarını bozar. Bir çiftin doğurganlığı hem erkek hem de kadının üreme kabiliyetine bağlı.

Son çalışmalar gösteriyor ki çevresinde ağır metallere maruz kalan çiftlerde gebelik daha zor oluşuyor.

Erkeğin kanında kurşun miktarının çok olmasının, sperm hareketliliğini ve sperm sayısını azaltması sebebiyle, eşinin gebe kalma süresinin uzayacağına dikkat çeken Prof. Dr. Süha Sönmez; “Ağır metalleri genel olarak günlük yaşantımızda alırız. Yaşadığımız ortama hava, su, yiyecekler, insanlar tarafından üretilen sayısız kimyasal maddeler ve ürünler vasıtasıyla karışan ağır metaller nefes alma, yutma, ciltten emilme yollarıyla vücudumuza girerler. Eğer ağır metallerin vücudumuza giriş hızı, vücudumuzun onları dışarı atma hızından düşükse, zaman içinde vücudumuzda birikim yaparlar."

Kadınların kullandığı kozmetiklerin çoğunda bu toksik metallerden az miktarlarda bulunduğunu söyleyen Prof. Dr. Süha Sönmez; “Eğer bunları devamlı kullanırsak dolaşıma katılırlar ve kendilerine yerleşecek bir yer bulurlar. Eğer üreme sisteminize veya endokrin sisteminize yerleşirlerse kısırlığa yol açabilirler. Alüminyum içeren deodorantlar sinir sistemine ve bağışıklık sistemine olumsuz etki yapabilirler.

Meyve suyu ya da diğer gazlı içecekleri direkt olarak teneke kutudan içtiğinizde bu maddeye maruz kalma durumu söz konusu. Gebe kalmada zorluk çekenler bu alışkanlıktan vazgeçmeli."

Arsenik, cıva, kurşun

Günümüzde ne kadar dikkat edilirse edilsin arsenik, cıva ve kurşun gibi insan sağlığına oldukça ciddi zararlar veren metaller, ev ortamında bulunan malzemelerden vücudumuza geçebiliyor. Evlerimizde bulunabilecek bu malzemelerin başında; sırlı çanak- çömlekler, bitkisel destekleyici ürünler, bazı gıdalar, bahçe için kullanılan böcek veya bitki öldürücü kimyasallar geliyor.

Evlerde bulunabilen ve kurşun içeren malzemeler antika olarak bulundurulan eskiden boyanmış mamuller (tablo veya mobilya gibi); kurşun içeren kristaller. Ayrıca özellikle geleneksel Çin tıbbında kullanılanlar başta olmak üzere diyetsel destekleyici ürünler de kurşun içeriyor. Ayrıca Çin'de üretilen bazı mücevherlerde de kurşun bulunuyor.

Özellikle köpekbalığı, kılıçbalığı, tonbalığı, turnabalığı, tirsi, levrek ve Atlantik som balığı gibi bazı büyük balıklar da bol miktarda cıva içeriyor. Bu balıkların yoğun olarak tüketilmesi de vücutta civa birikmesine neden olabiliyor.

Ağır metaller vücuda girdiklerinde çinko, bakır, magnezyum ve kalsiyum gibi temel minerallerle mücadele içine girer, onların yerini alır ve organların sistem fonksiyonlarını engelliyor. İnsanlar endüstriyel çalışma, farmasötik imalat ve tarımda ağır metallerle temasa geçebiliyorlar. Çocuklar ise bu metallerin bulaştığı topraklarda oynamanın bir sonucu olarak zehirlenebiliyor.

Bu bitkiler ağır metalleri atıyor;

Maydanoz: Maydanoz mutfağımızın vazgeçilmez bir sebzesi olup vücudumuzdaki ağır metallere güçlü bir şekilde bağlanır ve onları dışarı atar.

Alpha Lipoic Acid: En az C vitamini kadar antioksidan bir madde. Ağır metal probleminiz var ise bunu günlük dozların biraz üzerinde aldığınız zaman vücuttan ağır metallerin atılımına katkı sağlayabilirsiniz.

Glutathione: Bir aminoasit olan glutathione hücrelerin içine ağır metal girmesini zorlaştırır.

Chlorella: Bu doğal tatlı su yosunu ağır metal bağlama kapasitesine sahip bol miktarda klorofil içerir.

Zeolit: Volkanik doğal bir mineral.

SÖZCÜ İNTERNET SİTESİ

Bugün bütün testlerimi yaptırdım istenilen hepsi çok iyi çıktı. Tsh ım kendiliğinden 2.50 ye düşmüş. Adetin 21. Günü idi bugün progesteron testi sonucumda 26 çıktı. Bu ne demek bilen var mı arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…