Runya forumdakiler de senden güzel haber bekliyordu. Tebrik ederim :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)). Atessn dansözler süper :))

Runya

Tebrikler Artık yolu yarıladın sayılır Şimdiiii dinlen ve bol bol uyu. Gidana da dikkat etmeyi unutma bol su bebeğe kan taşır .Bir şeye ,ihtiycın olursa biz buradayız unutma.

Efsune ve ateşsin heyecanlıyım sizin adınıza hadi bakalım bi koşu bebekleri alıp gelin bekliyoruz

Canim hayirli olsun transferın Allah hayirli sonuc lar vermeyi nasip Etsin sen bos ver Kafana birsey Takma kendini dinlendir , Eslerimiz bazen , bizim bulundugumuz ruh halımızı bılmedıklerı ıcın boş konuşuyorlar .

canı hayırlı olsun hadi bakalım bundan sonrasını paylaş olur mu nereye hangi doktora gittin canım kaç embiriyo kondu çok soru soordum sanırım):))

yok canım istediğin herşeyi sorabilirsin...
firdevs hanım doktorum...transferde sen 40 yaşın altısın gel sana 3 embriyo koyalım dedi..bende siz nasıl isterseniz dedim...bende eşimde siz nasıl uygun görürseniz modundaydık..sonuçda bu iş onun işi...bir bildiği vardır dedik...

rüzgarselin senin beni hatırlayacağını tahmin etmiştim..o kadar incesin ki..doğuma bukadar az varken hepimizi tek tek hatırlıyosun..hepimizle ilgileniyosun...
kıbrısda aklıma geldin desem inanırmısın??

Korkmuş besbelli Bu hayatta çocuklarınız olsa dahi sonunda ikiniz kalacaksınız başbaşa. Sinir olma . Onun senin adına ne kadar korktuğunu gör mutlu ol.
Hayırlısı olsun inşallah.. Güzel sonuçlarını bekliyoruz.. Allah yardımcın olsun. Sevgiyle ..

Allah tamamına erdirsin. Güzel bir duygudur test sonucunu aldığında gebe olduğunu görmek . Bana kısa süreliğine bir kere bu duygu nasip olmuştu. Şimdi rahatlayıp bunun tadını çıkarma zamanı.

çok geçmiş olsun canım Allahım beteri vardır beterinden saklasın.çok şükür bir şey yokmuş tatlım yaaa.ilaçlarını al ve yumoşlarını alacağın günü düşün tatlım morolini yüksek tut.Allahım emeklerimize acısın.bu forumdakilerin kucakları bebişlerle dolsun:)))))))

çok tebrik ederim canım çok mutlu olsummmm süper Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bizlerde çok dua et.hamilelerin duaları kabul olurmuş.kendine ve bebişlerine çok iyi bak....

senin de transferin hayırlı olsun,güzel haberler alacağız senden de inşallah.bu bahar çok bereketli maaşallah...

RUNYA33 hayırlı olsun...sağlıkla,mutlulukla kucakla bebişlerini...

GULFEMAK hadi hayırlısı...seninde mutlu haberlerini alırız inşallah...

FBLİ herşeyin yolunda olmasına sevindim..

AYKIZIM BEN HAZİRAN GİBİ GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM KIBRISA...AMA TAYİN OLUNCA TEMMUZA SARKACAK GİBİ...HAYIRLISI...SEN VE TÜM HAMİŞLER BİZİM UMUDUMUZ OLDUNUZ...KENDİNİZE ÇOK DİKKAT EDİN...

nisan yolcuları bizleri habersiz bırakmayın...şans melekleri hep yanınızda olsun....

[/QUOTE]

ben 2 denememi doktor firdevs hanımda deniyorum listede yazmıyor.
onu düzenlermisin.
geldiğinizde görüşebiliriz inşallah...

***************************************************************************************
Uzun cetin bir süreci bitirmissin Gulfemak
vallahi bendie pek farkeden olmuyor.. ama sorun degil cnm.
Tebrik ederim canim,cogu seyi atlatmissin simdi sira büüyk heyecanda bekleme süresinde.Insallah burda hamileimmmm haberini vereceksin.
Bende sakin sesiz halleteme taraftariyim ,dengem icin cook iyi oluyor kafam karismamis oluyor..
Cok ilac almissin evet ama önemli..doktorlar isini biliyorlar..
duamiz hepimize olsun ,simdiden allahim yardimcimiz olsun.
darisi tez zamanda anne olmak umuduyla.
sevgiler.

Runya forumdakiler de senden güzel haber bekliyordu. Tebrik ederim :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)). Atessn dansözler süper :))

Dogumuna az kalmis cn msnein 23.05.2013 yaziyor.ne güzellll.allahim kucagina almak nasip eder .bende hamile kalirsam ilk isim allataki hamilelik cetvelini ayarlamak.tabiki nasip ederse yüce rabbim.
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…