slm kizlar bugun kese ve kalp atislarini duymaya gittik biliyosunuz.aaaaa bide baktikki ne gorelimmm ikizzzzzcok ama cok mutluyuz kizlar ya.anlatamam o duyguyu.darisi butun bebis isteyenlere insallah.Allah buna vesile olan doktorum Verda hanimdan razi olsun.cok ama cok iyi bi doktor.her aradigimda derdime hemen care oldu.msjla face ile surekli ulasabildim.cok cok tatli bi doktor.Allah izin verirse kizim olursa adini verda hanim koyacak.insallah saglikli ve hayirlisi olur bizim icin.herkes icinnn....
slm kizlar bugun kese ve kalp atislarini duymaya gittik biliyosunuz.aaaaa bide baktikki ne gorelimmm ikizzzzzcok ama cok mutluyuz kizlar ya.anlatamam o duyguyu.darisi butun bebis isteyenlere insallah.Allah buna vesile olan doktorum Verda hanimdan razi olsun.cok ama cok iyi bi doktor.her aradigimda derdime hemen care oldu.msjla face ile surekli ulasabildim.cok cok tatli bi doktor.Allah izin verirse kizim olursa adini verda hanim koyacak.insallah saglikli ve hayirlisi olur bizim icin.herkes icinnn....
slm kizlar bugun kese ve kalp atislarini duymaya gittik biliyosunuz.aaaaa bide baktikki ne gorelimmm ikizzzzzcok ama cok mutluyuz kizlar ya.anlatamam o duyguyu.darisi butun bebis isteyenlere insallah.allah buna vesile olan doktorum verda hanimdan razi olsun.cok ama cok iyi bi doktor.her aradigimda derdime hemen care oldu.msjla face ile surekli ulasabildim.cok cok tatli bi doktor.allah izin verirse kizim olursa adini verda hanim koyacak.insallah saglikli ve hayirlisi olur bizim icin.herkes icinnn....
RUNYA33 hayırlı olsun...sağlıkla,mutlulukla kucakla bebişlerini...
GULFEMAK hadi hayırlısı...seninde mutlu haberlerini alırız inşallah...
FBLİ herşeyin yolunda olmasına sevindim..
AYKIZIM BEN HAZİRAN GİBİ GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM KIBRISA...AMA TAYİN OLUNCA TEMMUZA SARKACAK GİBİ...HAYIRLISI...SEN VE TÜM HAMİŞLER BİZİM UMUDUMUZ OLDUNUZ...KENDİNİZE ÇOK DİKKAT EDİN...
nisan yolcuları bizleri habersiz bırakmayın...şans melekleri hep yanınızda olsun....
Bebeklerden naber cinsiyetleri ni öğrendin mi
Senin pozitif haberinden sonra..............
Topik ikizzzzzzzzzz............. Doldu şekerim tılsımların bizede yetişecek inşallah.
Sevgiyle kal........
Runya ,hayırlısı olsun ama üçüz mü ikizmi ?
İddaya girsek herhalde ikiz)
bence runya nınki tek :)
Efsuncugum slm,
Bugün epeydir yemeğe davet edemediğim misafirlerim vardı, onlara hazırlık yaptım aksam yemeği için . Transfer sonrasi olmasin diye bugune ayarladim, hazir ise de ara vermisken..Yorgunum.. Yatağımda ted.dan forumu okuyordum ancak fırsat geldi. Dün de geç yattım, esim gece 2 de gelmişti. .. Bugün sabah kalktım tekrar yattım 12 de uyandım .
Kalınlık 7.6 mm di dün. Estrafem 6 oldu.
Benim bugünlerde iştahım kapandı zorla yiyorum.. Sen de durum nasıl ?
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım
Allah gönlüne göre versin ((;
benimde oraya gittiğim gün 5.5 civarındaydı bekledim pzrtesiye kadar 6 yı zor buldu
o yüzden geri gönderdi firdevs hn
günde 6 atane ağızdan 4 tane vajinal almama rağmen banamısın demedi
ne bulantı ne ishal tık yok!
Şunu çok merak ettim gülfem ve çok önemli ;
transfer günü kalınlık kaç olmuştu?
8 in altına katiyen yapmam diyor çünki doktor
inşallah tutunurlar annesine (;
sen neler yapıyorsun ???iyi misin ?? var mı planın gidecek misin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?