çok tebrik ederim canım çok mutlu olsummmm süper Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bizlerde çok dua et.hamilelerin duaları kabul olurmuş.kendine ve bebişlerine çok iyi bak....
Allah tamamına erdirsin. Güzel bir duygudur test sonucunu aldığında gebe olduğunu görmek . Bana kısa süreliğine bir kere bu duygu nasip olmuştu. Şimdi rahatlayıp bunun tadını çıkarma zamanı.
tebrik ederim canım.sağlıkla gelsin bebeğin ya da bebeklerin :)))
kızlar bayağı oldu giremeyeli...kızmayın bana olur mu..
Hoş yokluğumuda pek farkeden olmamış ya...
Ne bileyim sessiz sedasız gidip gelmek istedim sanırım...
Bugün sabaha karşı geldik kıbrısdan.. Dün transferim yapıldı...benim biraz sıkıntılı oldu kızlar...rahim kalınlığım kıbrısa gittiğimde yani eşim örnek verdiğinde--cuma günü-- 5,5mm di.estrofemi günde sekize çıkardılar...vajinal eklediler..tabi buda benim dengemi bozdu...şiddetli kusma ve ishal...transferden önceki günü lavaboda geçirdim desem o kadar yani...eşim bayağı bir korkmuş garibim..kimseyede haber vermeden gittiğimiz için..
Neyse sonunda transfer oldu..3 tane blast.....bakalım..dua edin kızlar...umut etmek istiyorum ama korkuyorum..
kızlar bayağı oldu giremeyeli...kızmayın bana olur mu..
hoş yokluğumuda pek farkeden olmamış ya...
ne bileyim sessiz sedasız gidip gelmek istedim sanırım...
bugün sabaha karşı geldik kıbrısdan.. dün transferim yapıldı...benim biraz sıkıntılı oldu kızlar...rahim kalınlığım kıbrısa gittiğimde yani eşim örnek verdiğinde--cuma günü-- 5,5mm di.estrofemi günde sekize çıkardılar...vajinal eklediler..tabi buda benim dengemi bozdu...şiddetli kusma ve ishal...transferden önceki günü lavaboda geçirdim desem o kadar yani...eşim bayağı bir korkmuş garibim..kimseyede haber vermeden gittiğimiz için..
neyse sonunda transfer oldu..3 tane blast.....bakalım..dua edin kızlar...umut etmek istiyorum ama korkuyorum..
biz yarın gidiyoruz. bu süreçte yazamayabilirim. kalbim sizlerle.hepinizi öpüyoruuuuummmm..... yok yok yazarım özlerim ben sizi yazarım mutlaka.:))))
ateşsen,fbli,efsune nasıl mutlu oluyorummmm
sanki yıllardır benim arkadaşımmışınız gibi heyecan yaşıyorum
DUALARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN BENDE BURDAKİ RUMUZLARINIZI ANARAK DUA EDİYORUM ALLAH KABUL ETSİN.
ateşsn canım arkadaşım listede yine firdevs hanımda deneyeceğim yazmıyor
ayrıca kısmetse 5.gün 4 tane embriyo transfer edicekler.
lütfen dualaraınızı eksik etmeyin yeni hamileler 4 ekim runya aykızım hele rüzgarselin beni unutmamalısın
ALLAHIM Nasıl bir şey değilmi insan bu haberleri aile den kanından olan kimseyle paylaşamıyorum iyiki sizler varsınız ALLAH HEPİMİZİN ELLERİNİ KOLLARINI BOŞ BIRAKMICAK İNŞALLAH
Allah yardımcın olsun canım bizi habersiz bırakma merak ederiz seni.foruma girip yaz sık sık.ben de seni öpüyorum bizim kalbimizde seninle....biz yarın gidiyoruz. bu süreçte yazamayabilirim. kalbim sizlerle.hepinizi öpüyoruuuuummmm..... yok yok yazarım özlerim ben sizi yazarım mutlaka.:))))
ateşsen,fbli,efsune nasıl mutlu oluyorummmm
sanki yıllardır benim arkadaşımmışınız gibi heyecan yaşıyorum
DUALARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN BENDE BURDAKİ RUMUZLARINIZI ANARAK DUA EDİYORUM ALLAH KABUL ETSİN.
ateşsn canım arkadaşım listede yine firdevs hanımda deneyeceğim yazmıyor
ayrıca kısmetse 5.gün 4 tane embriyo transfer edicekler.
lütfen dualaraınızı eksik etmeyin yeni hamileler 4 ekim runya aykızım hele rüzgarselin beni unutmamalısın
ALLAHIM Nasıl bir şey değilmi insan bu haberleri aile den kanından olan kimseyle paylaşamıyorum iyiki sizler varsınız ALLAH HEPİMİZİN ELLERİNİ KOLLARINI BOŞ BIRAKMICAK İNŞALLAH
Yusuf denizcim sen şuan kıbrısta mısın.bilgileri bazen karıştırıyorum.
yusufdeniz rüyalarıma kadar girdin. Nasıl unutayım :)
atessn , fbli, efsune, sen, baharım ve bu aralar kıbrısta olanlar ; transferden 1 gün önce yazabilirseniz yazın da biz de pozitif enerjilerimizi gönderelim :))
yolunuz , şansınız açık olsun :)
Dogumuna az kalmis cn msnein 23.05.2013 yaziyor.ne güzellll.allahim kucagina almak nasip eder .bende hamile kalirsam ilk isim allataki hamilelik cetvelini ayarlamak.tabiki nasip ederse yüce rabbim.
sevgiler
biz yarın gidiyoruz. Bu süreçte yazamayabilirim. Kalbim sizlerle.hepinizi öpüyoruuuuummmm..... Yok yok yazarım özlerim ben sizi yazarım mutlaka.:))))
larax doğumum sezeryan olacak. o yüzden 23 mayıs değil 10 mayısta :) yani 3 hafta kaldı.
inşallah hepinize nasip olacak. ben eklediğimde nasıl mutlu oldum tahmin edersin. senin eklediğin günü de göreceğiz ve mutlu olacağız hep birlikte.
atessncim demek gitme zamanı geldi.ayyy çok güzel yaa formda bir yoğunluk aldı başını gidiyor.gidenler gelenler trafik çok yoğun.herşey çok güzel olsun canım.bizleri habersiz bırakma.analizlerini ve gözlemlerini dört gözle bekliyor olucaaazz..
Ay canim heyecan doruktadir simdi.sag salim kucagina almak nasip eder insallah. evet az kalmis dogumuna.Senmi istedin sezeryan cnm?
Insallah bende eklerim ,yüce rabbim o günleri gösterecek diyorum.
herkesi burdan kutlyuorum bol sans- dualar diliyorum.
Dogumda bizim niklerimizle duani bekleriz cnm.Kabul olurmus ))
sevgiler güzel paylasimlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?