meraba kizlar ben 3 tup bebek denedim ikisinde de tuttu ama malesef kaybettim ama allaha sukur 4 sene sonra birde baktimki hamileyim kuzuma simdi 16 ci hafta bitirdik sukur umudunuzu hic bitirmeyim yinede kafaya takinca olmuyor bunu ogrendim ama herseyde onceli onceligim bebek di sonra bundan vazgectim olursa allahim vercek nasilsa dedim hayati akisina biraktim ve hamileyim baska seylerle ilgilenim odak noktaniz baska seyler olsun ben mesela eve takmistim boyican hali alca derken hic dusunmedin----allahim herkese saglikli evlat nasip etsin amin

canim hos geldin atlattin darisi basimiza benim tedavi bugun basladi ama moralim cok bozuk tsh 5.44 e cikmis transfere kaldi 10 gun tahmini gidis tarihim 4 mayis ben ne yapacagim nasil dusecek bu tsh drum ilaci 75 mg den 100 e cikardi irem endiselenme dusecektir dedi ama cok kafama takiliyor neden durduk yerde 3.33 den 5.44 de cikti anlamiyorum allahim lutfen aksilik olmasin artik yaa dua edin kizlar dualariniza gercekten ihdiyacim var ..

Arkadaslar bu aralar cok fazla giremiyorum islerin yogunlugundan..arada bir hizlica bakip cikiyorum.
Sanirim Kibrisa giden ve gidecek olan arkadaslar var.
Herkese bol sans diliyorum.
Hersey gonlunuzce olsun, bebislerinizi alip gelin olur mu?????

fbli karşılaştık ona bayıldım bu kadarmı tatlımı olur arkadaşlar
ben çok mutlu oldum onu tanıdığıma valla darısı başınıza
ben şimdi gidiyorum dinlenmem lazım belim ara ara ağrıyor.
kızlar YA ALLAH BAKALIM FBLİ İLE TEST GÜNLERİ AYNI HEYECAN DORUKTA

SENİ İYİKİ TANIDIM FBLİ:))))

çok teşekkür ederim canım ilgile
sağ salim döndük hemde fbli ile döndük aynı uçakta çok keyifliydi.
Sende oda sağolun arkadaşım hadi bakalım sıra sizde sizde bebeklerinizi(yeğenlerimizi)alın gelin canım.
Sevgiler:))))

transferden sonra kan degerlerim ilk 15 gün 722,6 hcg
ve bu hafta da baktirdim 7 gün sonra deger 8574,5 hcg
artik heycanla 21 mayis si beklicem ultrason icin . hayirlisi ni verir allahim insallah.

İyi akşmlar kızlar ra ara girip takip ediyorum sizleri bende 4 tüp denedim olmadı dönüsyon hakkında bana yardımcı olabilirmisizn?

Kızlar gözümden uyku akıyor ama bir an evvel yazmak istedim.. Waltkrayburgla konuştuk ama siz de bilin...tiroid ilacı kullananlar transfer yaklaştıkça sık aralıklarla kontrol yaptırsınlar, bunu daha önce de söylemiştim. estragen hızla artınca Tsh da hızla artıyor. Tsh estragen gibi hareket eden bir hormon.. Bu bahsettiğim konu tiroid sorunu olanlar için... Estragen dozu artınca tiroid hormonunu da biraz artırmak gerekiyor.tiroidi normal çalışanlar için sorun yok çünkü otomatik hormon artışı oluyor, ama normal çalışmayanlar için otomatik artış olamıyor ilaç kullanılıyor ya da ilacın dozu arttırılıyor..
Transferinize 10-15 gün kala sık kontrole başlayın en az 3 kez bu süreçte kontrolünüz olsun. Son kontrolünüzü transferden 2 gün önce yaptırın..
Hadi ben uyudum, iyi geceler..
Efsun sen de bugün tiroidini kontrol ettir..

ay ay ne güzel yahu foruma bahar geldi çiçeklendik tomurcuklandık

önce rüzgarselin doğurcak çatır çatır :)
bebek, cinsiyetlerini meraktan çatlıyoruz hepimiz :) bir kız ve oğlan sanırsam

rünya kız seni de takip ediyorum hadi bakam keseleri görme sırası sende
minasare yanlış söylemiyorsam rumuzu durmundan haber ver ve diğer paylaşım yapmayan göbişliller vallahi bizim nazaırmız değmez kotkmayın duamız değer ancak bolca

fbli ve yusufdeniz inanın akrabam gibi pozitif alacağınız günü bekliyorum
şimdi havalar size sıcak gelir genelede gebelerde öyle oluyor (bende de öyle olmuştu ) hadi dansözleri oynatalım ikinize birden

durugen nerlerdesin canım sesin çıkmıyor.

Tres sen ve ikimiz beklemediyiz olur ya belki Allahım izin veride denk geliriz ..

Efsune ve Atesn transfer sırası sizde bebişler şimdi ne güzel gelişiyor, heyecanla size aktarılacakları bekliyor. umudumuz bol ikinizde zaten pozitifsiniz ben eminim donraki aşamalardan .

Tunanehir ayy forumun gülü öptüm yüreğinden .. bebişlerin duamzııda ..Yüce yaratanıma emaneler gün gelince kokusunu anlat bize olur mu

waltkrayburg ve diğer sıradaki arkadaşlarım adınızı tek tek yazamadım kusuruma bakmayın hepinizi takip ediyorum.. Rabbim burdaki tüm kaderdaşlarımın dileğini tez vakit de yerine getirsin .
oyyy oyy kreş kurarız biz bu hızla hatta basket takımları.

kocaman göbişleriniz olsun inşallah kapılardan sığmayın he mi :)))

evet dün 23 nisan biraz hüzün doluyor insan
yıllardır çocukluğumdaki gibi değil hatta son yıllarda dokunuyor. bende sizin gibi çocuğunu gösterilerde izlemeyi düşünenelerdenim. kısmet işte.
şehrimizde düzenlenen şenliklere protokol olarak davet aldığım halde gitmedim daha önemli işim vardı. biriciğim komşumun kızı Gül'ün gösterisi. (sarı saçlı mavi gözlü boncuğum) 1. sınıfa 5.5 yaşında başlamak zorunda kalanlardan ve boncuğum harika bir carmen dansı yaptı. 1.5 yaşındaki kardeşi bile onu taklit etti. Boncuğum ilk benim yanıma geldi " cicianne nasıldım" diye sordu kurban olayım muhteşemdi tabi.. öyle gurur duydum ki. hele ki önce bana gelip sormadı mı yerim onu . resimleri bol bol çekip gazetelere gönderdim.
ah diyorum benim çocuğum olacaktı şu an lise çağında olurdu. eh vardır elbet Rabbimin kısmet eylediği..

bizim evin çocuğu büyümüşte gösteri yaparmış.
Yüce yaradanım hepimize nasip etsin 23 nisanlarda daha fazla Cumhuriyeti kutlamayı ve kendi çocuklarımızı da gösterilerde izlemeyi.
özel bir gurur tablosuydu....

Ben yollara düşüyorum.

Hepiniz aklımdasınız gönlümdesiniz...
Dualarım sizle.
Dualarınız benle.
Sevgiyle kalın!!!

Ben yollara düşüyorum.

Dualarım sizle.
Dualarınız benle.
Sevgiyle kalın!!!

Sende bizim aklimizdasin canim... Dualarim seninle. Allah herseyin hayirlisini versin sana ve bebeklerine canim.... Seni seviyoruz ve iyiki varsin :)

Canim yarin seninde transferin var.. Insallah hersey cook iyi gidecek... Bebeklerini al gel en iyi yeri onlarin senin rahmin, orda insallah allahin ve meleklerin yardimiyla yerlesecek byuyuycekler ve senden can alicaklar.... Dualarim seninle...

Ben yollara düşüyorum.

Dualarım sizle.
Dualarınız benle.
Sevgiyle kalın!!!

canım inşallah herşey yolunda gider ve sonunucun çok çok güzel olur.pozitif haberlerinle bekliyoruz seni inşAllah canımmm.dualarım senle....

Ben yollara düşüyorum.

Dualarım sizle.
Dualarınız benle.
Sevgiyle kalın!!!
olun açık olsun canım,transferin güzel geçsin bebişler sana tutunsun inşallah aminnnnn.dualarımız seninle .sıra sende bebişlerini al gel hayırlısıyla hadi bekliyoruz buradan pozif haberleri vereceğin günü.kendine çok iyi bak....

kızlar ben yeni üye oldum öncelikle allah bu yolda olan herkeze yardımcı olsun.ben 4 senelik evliyim ve iki defa yumurtalık kisti ameliyatı oldum laporoskopi.4 defada tüp bebek denedim ama olmadı son iki tedavimde yumurta gelişimim olmadı iki hafta önce öylesine kontrole kadın doğ dr.uma gittim kan testleri yaptırdım tsh ilk defa 6.8 çıktı eski tahlillerime baktım 2010-2011 de tsh ım 1.30,1.45. çıkmış sürekli neden şimdi yüksek çıktı acaba tedavi sırasında biesteron ve melantonin kullanmıştım birde yumurta gelişimi için ilac onlar yan etki yapmış olabilir mi çok halsizim bu günlerde ruh halim hiç iyi değil.neden bu tsh yüksek çıktı bi anlam veremedim dahiliye dr una gittim bana fazla açıklama yapmadan euthyrox bu ilacı kullan ve 1 ay sonra kontrole gel dedi.bende guatırmı var bilen anlayan varsa litfen yazsın endokronoloji bölümünden randevu alıcam bakalım.bende artık donasyona karar vermiştim ama kistlerim ve yapışıklık olduğu için laporoskopi ameliyatı olmayı düşünüyordum.bu durumda olamam sanırım.kızlar bilgisi olan varsa bu tsh hakkında yazabilir mi bana?allah gönlünüze göre versin inşallah herşeyi....

Ben yollara düşüyorum.

Dualarım sizle.
Dualarınız benle.
Sevgiyle kalın!!!

Eveeeet arkadaşım sıra sende ! Hadi bakalım al gel bebeklerini....
Sabırsızlıkla seni bekliyoruz...
Yolun açık şansın bol olsun..
Dualarımız ve sevgimiz seninle...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…