Kızlar hepinize selam, döndüm ben....Herşey gayet iyi geçti... Darısı başınıza...
Atessciğim evet o iğnler çok ucuz... Ben tüm ilsçlsrı birden almıştım ama yanılmıyorsam 4 veya 5 tl civarı pruloton depot.. Transferden sonra 1 tane yaptılar, kalan 3 tanesi 3 ya da 4 gün ara ile yapılacak. Toplam 4 kutu iğne.. Benim kutuların üzerine günlerini yazdı İrem.. Sonuncusu test günü...
Bana Kıbrıs çok sıcak gelmedi... Ama ben sabah havaalanına geçtim 11.30 uçağım vardı. Belki öğleden sonra ısındı. Dün transferden sonra ayaklarım dondu ki ben eşofmanla gittim,ayaklarımda çorap vardı. Akşam otelde küvete sıcak su doldurup ayaklarımı ısıttım.. o derece yani..
Hadi siz de alın gelin bebişlerinizi...
transferden sonra kan degerlerim ilk 15 gün 722,6 hcg
ve bu hafta da baktirdim 7 gün sonra deger 8574,5 hcg
artik heycanla 21 mayis si beklicem ultrason icin . hayirlisi ni verir allahim insallah.
canim hos geldin atlattin darisi basimiza benim tedavi bugun basladi ama moralim cok bozuk tsh 5.44 e cikmis transfere kaldi 10 gun tahmini gidis tarihim 4 mayis ben ne yapacagim nasil dusecek bu tshdrum ilaci 75 mg den 100 e cikardi irem endiselenme dusecektir dedi ama cok kafama takiliyor neden durduk yerde 3.33 den 5.44 de cikti anlamiyorum allahim lutfen aksilik olmasin artik yaa dua edin kizlar dualariniza gercekten ihdiyacim var ..
Ben yollara düşüyorum.
Hepiniz aklımdasınız gönlümdesiniz...
Dualarım sizle.
Dualarınız benle.
Sevgiyle kalın!!!
Ben yollara düşüyorum.
Dualarım sizle.
Dualarınız benle.
Sevgiyle kalın!!!
olun açık olsun canım,transferin güzel geçsin bebişler sana tutunsun inşallah aminnnnn.dualarımız seninle .sıra sende bebişlerini al gel hayırlısıyla hadi bekliyoruz buradan pozif haberleri vereceğin günü.kendine çok iyi bak....Ben yollara düşüyorum.
Dualarım sizle.
Dualarınız benle.
Sevgiyle kalın!!!
Ben yollara düşüyorum.
Dualarım sizle.
Dualarınız benle.
Sevgiyle kalın!!!
Ben yollara düşüyorum.
Dualarım sizle.
Dualarınız benle.
Sevgiyle kalın!!!
Ben yollara düşüyorum.
Dualarım sizle.
Dualarınız benle.
Sevgiyle kalın!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?