Umudum iilk sayfadaki listeye bakarsan yaşına yakın hamile kalıp doğuranlar var.
Bunla ilgili ilk yazdığında hepimiz deneyimlerimize dayanarak cevap vermiştik,
Onları okudunmu?
Rahim beslemediyse nedeni yaşınmı yoksa kan dolaşımı doktorra sordunmu?
Pıhtılaşma faktorü ile ilgii çok şey yazıldı sabırla okumanı tavsiye ederim,
2. Yi tabii ki denemelisin????
Emrkezini iyi seç ve yoluna devam..
bebek kayıplarının çok fazla sebebi olabilir doktorlar da kesin bişey demezler çünkü çok azla sebebi var hatta sebebpsiz bile olabilir bence doktorlar size sadecwe ileri yaşta ki gebeliklerde yaşanabilecek sorunlarla ilgili fikir yürüttüler o yüzden çok takılma derim bence denemelisin Allah kısmet ettikten sonra neden olmasın 55 yaşında doğuranlar var.ve rahim zaten en geç yaşlanan organlardan biri bence hemen doktoruna danış ve başla
Canim ya adet sancisi gibi agrilarim var, acaba normal mi sende de oluyormuydu bu donemler ?? Oyle bi sanciki rahat yatamiyorum kivranip duruyorumkorkuyorum acikcasi. Belki bir tavsiyen vardir
benim sabah 10:35 transferim oldu 2 tane a kalite 1 tane normal 5.gün toplam 3 tane
sana 4 tane veremeyiz taşıyamazssın dedi bir gülüştük kızlarrrr firdevs hanımla
hayırlısı bakalım
Kızlar negüzel dilekler mesajlar ALLAHIM SANKİ HAMİLEYİMDE TEBRİK YAĞIYOR GİBİ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
SİZ BENİM İÇİN NE NİYET ETTİYSENİZ ALLAHIM SİZE BİN KATINI HAYIRLISINDAN NASİP EDER İNŞALLAHB
FBLİ CANIM BENİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN KELEBEKLERİN :))))))))
BEN TRANSFERİM YAPILIRKEN ULTUROSONDAN RESMİNİ GÖRDÜM UMUT DOLDU İÇİM İNŞALLAH SENİNDE İÇİN UMUT DOLDUN ARKADAŞIM
ATEŞSN BEBEK BİLGİNSA RÜZGARSELİN BAHARIM1980 LARAX EFSUNE mormenekse212172 KIZLAR AKLIMA GELEN GELMEYEN HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
transferden 12 gün sonra tahlil yapılmıştı.14.günde yapıldı.ve 2hatfa sonrada kalp atışlarını ve keselerini gördük.yani transferden yaklaşık 28 gün sonra gördük canım. darısı başınıza insAllahhhhhh....
Selam gecmis olsun , kendini telaşa verme normal gıbı , doktoruna sor ? Sana bırşey sorcam sen nezaman ılk Altan ultrasona gırdın yanı transferden sonra ???? Ben gırmeyı korkuyorum !
Bi arkadaş runyanın test sonucuna göre neden tek dediğimi sormuştuşöyle ki bildiğim kadarıyla runyanın o testi 15. Gün yapılmıştı. 12değil. Benim 14.gün sonucum 500 ün üzerindeydi. Ama bebiş tek. O yüzden öyle tahminde bulunmuştum :)) hayırlısı ne ise o olsun :))
Cok saol canım , bende bıraz erken mı dıye düşündüm benım transferım 1 nısanda gercekleştı ınş benımkıde senınkıler gıbı ıkız olur)))))
Allahım hepımızınkı cıfter cıfter nasıp etsınnnnnnnnnnnnn
Saat 12.50 de transferim oldu. 4 a kalite blast aldım..Efsuncuğum tel.dan giriyorum. Bazen bağlantı sorunu oluyormuş o nedenle açık bıraktım , onlineım..Transfer masasından canlı yayın mı yapsaydım yoksa :))) darısı bekleyenlere...
canım sana bir şey sormak istiyorum.embriyo kaliten hakkında bilgi vermişmiydiler.kaliteleri nasıldı.umarım dileğin kabul olur runyacım ikizlerinin haberini tez zamanda alırsın..
Eger transferden sonra 2 haftalik sayilsaydik 12 gun sonra idrarda da cikmasi lazim gebeligin diye dusunuyorum ama sadece kanda cikiyor bence 2 haftalik olmayabilir.
Ben bisey merak ettim de progesteron ile ilgili hic igne verilmedi bana sadece fitil olarak uyguladigim hap var oysaki progesteron degerim 0.15 gibi bisey yaziyor yanlis bakmiyorsam ve cok dusuk ne olur igne vurulanlar sizin progesteron degeriniz kacti paylasirmisiniz
Bu arada bugun tahlil gunum korkuyorum valla once pozitif cikip ilerleyen gunlerde negatif olan varmis okumustum bu formda sayfanin birinde boyle bisi varmi acaba
Neyse sonucu yazarim dr.sevket beyin hastasiydim hayirlisi vallla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?