Sıcak pek iyi değil ama ne yapalım ben odadan çıkmam o zaman!!
Bir yazı okumuştum yazın yapılan tüp bebeklerde şansın sıcaklardan ötürü düşük olduğuna dair ..

ben de haziran başında donasyon yaptıracaktım şimdi siz böyle söyleyince kafama takıldı.sıcaklığın nasıl bir etkisi oluyor da şansı düşürüyor acaba?

benim ara ara belim ağrıyor
senden naber :)))

İyiyim canım,
Benim dün gece ve bu sabah zaman zaman kasıklarıma doğru batmalar oluyor.
Birde arasıra çook hafif adet öncesi ağrıya benzer bi şey hissediyorum...
Kendine dikkat et ! Zaten bir damlacıksın :))
Bol protein al..

Son düzenleme:
Kızlar transferden birkaç gün önce başlayın bol protein almaya...(Protein dedim kilo değil :))) )
Transferle beraber bol proteine devam edin...
Sabah kahvaltısı önemli ! Tabağınızda 2 haşlanmış yumurta ve peynir mutlaka olsun...
Firdevs hanım da bol protein alın embrio proteini sever diyor..

Ben yollara düşüyorum.

Hepiniz aklımdasınız gönlümdesiniz...
Dualarım sizle.
Dualarınız benle.
Sevgiyle kalın!!!

Sevgili efsune
sabahleyin bugün transferin olduğu aklıma geldi ve sana sabah yataktan kalkmadan dua ettim inşallah bebişler sana tutunur.
Forumdaki tüm sonuç bekleyen ve transfer yaptıracak olan arkadaşlar içinde dua ediyorum inşallah herşey güzel olcak.

Son düzenleme:
Efsun Kıbrısa geçtin mi? Bizi bilgilendir..
İnşallah embrioların çok iyidir ve sana sıkıca yapışırlar...

Yosuncuğum ne mutlu oldum anlatamam yeniden deneme kararı vermenize.... Hadi davran bakalım sıra sende..
Bizim sinerjimizle o bebeğin gelmemesi mümkün değil...
Mutlu kall..

Atessciğim nihayet sıran geldi... Sen ve Efsun sırayla tarnsferlenip kapıp gelin bebekleri..
Dualarım ve sevgim sizinle...
Şansın bol olsun arkadaşım..

Allahım hiçbirimizin umudunu ve emeğini boşa çıkarma....
Rahimlerimize yerleştirilen o küçücük boncuklara can ver...
Bize yazdığın kaderimizde onlara da yer aç...
Eğer bu bir sınavsa, sabrımız sonsuz.... onların vücudumuzda bulacağı can ise ödülümüz olsun..
Amin..

Ne kadar güezl bir dua.Çok beğendim valla.

.................................................

canım yaaa çok normal uzun zamandır beklediğin bebeklerine kavuştun umarım bundan sonra da hep seninle olurlar ve hiç ayrılmazlar biz bile neler hissediyoruz Allahım harcadığın emekleri heba etmesinkarşılığında sana nur topu gibi evlatlar versin:))

heyecan dorukta yaa sen ve atessn de sıra valla bu ay bereket ayı hem giden çok hemde boş dönen yok darısı sizlere olsun canım.embiriyolar ne alemdeymiş 5. gün 4 tane mi olcak merak içindeyiz bizleri merakıta bırakmayın atessn hep nazar boncuğu ile süsledin güzel haberli sıra sende inşallah eklemek nasip olur

Sağ salim geldik
Dr. Firdevs hn ile görüştük.
Embryoları rahatsız etmiyorlar onun için tarnsfer yarın kaçta felan bilmiyoruz
Otele geldik
Hava güzel

Tüm hepinizin dilekleri için çok sağolun ya.
Destekçilerimsiniz valla!!!

Fblı allah mustakını versin smsini aldım hem duygulandım hem sevindim hem güldüm..
Anne gibi doktora temennide bulunmuşsun valla..

Atessn sabah nöbetçi eczaneye uğradık . Telefonda 6 adet var gelin demişlerdi.
Gittğimde 15 dak yol uzadı ama ""ay pardon yanlış bakmışız bir tane var demezlermi??
Sağlık sektöründe pardon var mı ya??
Neyse sana bir tane getirdim .
Yarın kliniğe getireceğim..
Akşam tarnsfer saatlerimizi bilince iletişiriz)

güzelim ben kaçırmışım ..bir daha anlatırmısın. sizde olmayan hangi ilaçları kıbrıstan aldınız. biz türkiyeden getirmeyelim mi
bir de kıbrısta sperm günü vurulduğunuz iğne kaç euro idi .türkiyeden getirilmiyorumş galiba dimi buda taşınmalıymış öyle mi

ne alemde ...sonucunu bekliyordu galiba di mi.
inşallah o da yüzümüzü güldürecek:))

kıbrıs güzellerinin morallari hepimizi ışıtıyor inşallah güzel haberlerini alınca da bayram yaparak gideceğiz ben baharım1980,durugen, waltkrayburg mayıs başına:))

.................................................

Canım hayırlu ugurlu olsun göbişini bebişlerin doldursun inşallah..:)
efsune ve atesnn sızın ıcınde dua edıyorum alıp gelın bebişlerinizi inşallah.
dualarım sızınle
bende onumuzdekı hafta kıbrısa gorusmeye gıdıyorum on arastırmamı yapıp duruma gore agustos yada eylul bende allahın ıznı ıle alıp gelecegım bebıslerımı:))
herkese sevgıler..

benimde işte öğlen oldu ne yicem tasası başlar ,
baya uyuyorum belim kendini belli ediyor
evet protein de hak veriyorum sana
ya ne sorucam şimdi ben salata hazırlarken nane nin bana bir zararı olmaz herhalde
nane roka maydonoz semiz otu gibi bunlar karışınca çok güzel oluyor.

transferden sonra kan degerlerim ilk 15 gün 722,6 hcg
ve bu hafta da baktirdim 7 gün sonra deger 8574,5 hcg
artik heycanla 21 mayis si beklicem ultrason icin . hayirlisi ni verir allahim insallah.

ne güzel artmış değerin
sen ve bebeklerin allaha emanet olun..sağlıkla büyüsünler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…