hayırlısıyla bebişlerin sana tutunsun canım Allah yardımcımız olsun tatlım hadi bakalım pozif sonucunu buradan vereceğin günü dört gözle bekliyorum.....kendine ve bebişlere iyi bak:))))))))))))Saat 12.50 de transferim oldu. 4 a kalite blast aldım..Efsuncuğum tel.dan giriyorum. Bazen bağlantı sorunu oluyormuş o nedenle açık bıraktım , onlineım..Transfer masasından canlı yayın mı yapsaydım yoksa :))) darısı bekleyenlere...
Kızlar transfer yapıldığıtarıhınde ıkı haftalık sayılıyormuşuz Internet'ten öyle ögrendım . Sızce nasıl oluyor bu ???
Yosunnn dün öyle kuvvetli istedimki foruma uğrayasın diye)
Sorun bence para değil. İstemiyorsun. Nedenini anla lütfen geç kalmadan. Hazır olman için gerekeni yap mental olarak hazırla kendini....
hayata tabiiki birçok şey anlam katıyor. denizler zaten yanlızların yeri ve özgürlerin..bir gün üzülmeni istemem. eşinle tam bir kaynaşmayıda bu bebek sağlayacaktır.
kaçınma . savunmalarını bul...para gelecektir arkasından:))
Milli bayramlarımızın idrak edilmekte zorlanıldığı bu günlerde
bu coşkuyu anlayan değerini bilen ve korumakla mükellef sayan
tüm T.C. vatandaşlarının
ve tabii ki biz çocukları hasretle bekleyen ve birgün beraber kutlayacağımızı hayal eden
tüm arkadaşlarımızın 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun.
iNşallah bu güzel bayramın uğuruyla ve yüce rabbimizin izniyle bebeklerimize kavuşuruz.
ben sabahın 8 .nde (eski günlerden alışkanlık) kalktım ,bayrağımı astım ve tv de gösteri vardır belki diye kanepe kuruldum.
herkese sevgiler saygılar
Çok sevindim yosunncuğum..selamlar tekrar,
efsunecim inan ki bende aynı kuvvetli hislerle seni aramak istedim o gün ama yalnız kalamadım bir türlü biliyorsun kışın eşimle dipdibeyiz genelde:) ve dün öyle birşey oldu ki senin bu yazdıklarını okuyunca kesinlikle senin güçlü isteğinle oldu galiba dedim :) eşimin yeğeni ankaradan geldi onlara gittik dün tüm gün oradaydık.. akşam saat 8 gibi eşimin telefonu çaldı. bahcedeydik ve kalabalık olduğu için eşim uzaklaştı bizden. duyduğum ve dudak okuma ile anladığım kelimeler " kıbrıs, doktor, yok daha yaptırmadık, hayır olmadı, hangi merkez vs. ben oradan ayrılana kadar çatladım tabi soramadım da orada.. gece geldik eve. yolda konustuk. gecen yaz tatile gelen bir dr müsterisi varmış adam kıbrıslıymış. cocuk konusu acılınca eşim bahsetmiş. oda ben arastırayım en ıyısı hangisi ararım demiş. anca fırsat bulmus sanırım ama zamanlama müthişti. ben artık eşim bunları düşünmüyor aklına bile gelmiyor dediğim ve nedense konuyu hiç açmadığım dönemde bir telefonla tekrar donasyondan bahsetmeye basladık. dün cok rahat uyudum sanki:) peki adamın bahsettiği kişi kim sizce? HIT
neyse ki yaz sonu planlarım tekrar alevlendi diyebilirim :)
hepinizin 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramını kutlarım bu arada :)
bugün kıbrıs çok sıcak. ve sıcak devam edecekmiş. ona göre kıyafet al yanına olur mu?
bugün güneşlendim. acaip yandım. sabah girneye gittik çok sıcaktı.
progestan aldım buradan 30 tl. acaba proluton depotu bize klinik mi verecek kendimiz mi alacağız artık çok geç oldu sanırım ama biz alacaksak türkiyeden alsak bana da alır mısın diyecektim.
bugün eczaneler kapalıydı fiyatını soramadım. bilenler var mı acaba ne kadar ??
doğuşa mı sorsak onlar bilirler galiba değil mi??
nasılsınn senin embriyolardan haber varmı kaçtane nasıllar hayırlısıyla gidip alırsın inşallahh
benim nerden aklımda kaldıysa 25o tl gibi bir rakam kalmış aklımda.ama şimdi netten bakıyorum 4.5 tl falan yazıyor yanlışmı bakıyorum acaba??
hadi burada da 10 tl olsun getirmeye değmez o zaman efsunecim birde şu var galiba onun saklanması önemliymiş buz kalıbıyla kısa sürede falan kullanmk lazım galiba emin değilim ama yine öyle bişi kalmış aklımda.. en iyisi soralım ona göre davranalım canım zaten haftada 2 tane kullanılacak sanırım bu iğne bana bir tane o gün lazım 28 inde dönmüş olucam zaten ben. fb li de bilir ona da sorabiliriz. ama doğuşa soralım garanti olsun
benim nerden aklımda kaldıysa 25o tl gibi bir rakam kalmış aklımda.ama şimdi netten bakıyorum 4.5 tl falan yazıyor yanlışmı bakıyorum acaba??
hadi burada da 10 tl olsun getirmeye değmez o zaman efsunecim birde şu var galiba onun saklanması önemliymiş buz kalıbıyla kısa sürede falan kullanmk lazım galiba emin değilim ama yine öyle bişi kalmış aklımda.. en iyisi soralım ona göre davranalım canım zaten haftada 2 tane kullanılacak sanırım bu iğne bana bir tane o gün lazım 28 inde dönmüş olucam zaten ben. fb li de bilir ona da sorabiliriz. ama doğuşa soralım garanti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?