ay canim benim surda 2 haftan kalmis ne güzel :)) masallah bin kere masallah senin bebegine - 3kilo 100 gr cok iyi canim!! hayirlisi artik.........................umarim grip i cok cakup atlatirsin..........naptiniz, meleginin odasi esyalari falan hazirmi hepsi :)
Maşallah ya 3 kilo 100 gr iyi
Doğumda 3 kilo350 gr olur inşaallah.
Sağlıklı bir bebek o tombiş değil bence)
Senin doğum tarihin bizimde test tarihimiz olacak galiba)
İstesek denk getiremezdik!!!
Hele anneler günü hafta sonunda hamilelik testi yaptırmakta ayrı birşey.
Sende aslında anneler gününde kızını kucağına alacaksın)
Senin adına çok mutluyum
KIZLAR TRANSFER SONRASI VE HAMİLELİKTE BİTKİ ÇAYLARINDAN UZAK DURUN LÜTFEN !!!
O çok faydalı bitkilerin bir çoğu hamilelikte sakıncalı...
Deniz , maydonoz ve naneyi abrtmadan ye.. Bilhassa naneyi..
Salata içine bir miktar katabilirsin..
ne güzel artmış değerin
sen ve bebeklerin allaha emanet olun..sağlıkla büyüsünler inşallah.
......................donasyonla çocuk sahibi olan arkadaşlar çocuğu yadırgadınız mı ??
size benziyor mu??
insan yabancı gibi hissediyor mu??..................................
diye sorularla başlayan sürecimde nihayet benim de transfer günüm geldi çattı. bu kaygılarla üye oldum kadınlar klubüne ve girdim foruma. o günlerde rowina gitmek için klinik araştırıyordu. (şimdi ikizleri doğdu) papatya doğum yapmış kızını kucağına henüz almıştı:)) kafam karmakarışıktı.
sağolsun papatya efsune aysevi sabırla cevap verdiler sorularıma. her cevapta biraz daha rahtladım biraz daha hazır oldum. eşimle hergün konuştum burada olup bitenleri hergün anlattım yavaş yavaş o da ısındı buna. veeeee şimdi ben de kıbrısdayım.
sizler dışında hiçkimse bilmiyor neden burada olduğumuzu. ve yarın transfer olacak. burada edindiğim bilgiler deneyimler sonucu karar verdim donörle ilgili hiç birşey sormayacğım ve bilmeyeceğim diye öyle de yapıyorum.
şu an en ufak bir bilgim yok. allaha emanet ettim herşeyi hakkıma hayırlısı diye dua ettim ve akışa bıraktım kendimi.
bugün kalbim pır pır pır pır pır içimde kelebekler uçuyor çok ama çok tuhaf haldeyim.
bi karamsar ,endişeliyim.
bi umutlu ,mutluyum.
bi ağlıyorum bi gülüyorum
mesajlarınız o kadar destek oluyor ki insana... inanın hiç tanımıyoruz birbirimizi ama birbirimizin kalbine dokunuyoruz sözlerle.
aynı istekler aynı uğraşlar aynı çabalar içindeyiz diye sanırım içtenlikle hissediyoruz birbirimizi..
ben bu tedavi sürecinde bunu daha da çok hissettim. bir dua bir iyi dilek düşünülmek merak edilmek o kadar mutlu ediyor ki insanı..
gerçekten burada çok güzel dostluklar oluştu aramızda.
herkes birbirine deneyimleri ile destek oluyor bilgi akışı hep sürüyor hep de sürer inşallah çocuklarımızın 23 nisan gösterilerini anlatırız birbirimize inşallah.
çok teşekkür ederim arkadaşlar değerli bilgilerini deneyimlerini paylaşanlar iyi dileklerini dualarını paylaşanlar herkese binlerce kere teşekkürler. allah hayallerimizi gerçekleştirsin ol desin isteklerimize inşallah.....
Hala ses seda yok kaç tane embryomuz var diye???
Allahım 4 tane a kalite yeter. Ne olursun diyorum??
9 dan kaçtanesi yarına ulaşacak ya???
Ne alemdesin???
Sessizsin biraz???
Umarım yatıp dinlenebiliyorsundur!!
İlaçlardan mı ne benim göğüsümün içine sulu balon bombası konmuş gibi.
Hassasiyetten dokunamıyorum ve bir bedende büyüdüler !!!
Yusufdeniz ve sizde böyle bir etki varmı??
kazayla elim çarpsa canım yanıyordu.
nasılsın bu arada iyimisin canım.
Canim hic merak etme en az yarisi devam etmistir belkide hemen hemen hepsi. Icini ferah tut. Sana 3 tane si yeter canim, yeterki tutunsun. Mutlaka ararlar aksama dogru
Ne alemdesin???
Sessizsin biraz???
Umarım yatıp dinlenebiliyorsundur!!
İlaçlardan mı ne benim göğüsümün içine sulu balon bombası konmuş gibi.
Hassasiyetten dokunamıyorum ve bir bedende büyüdüler !!!
Yusufdeniz ve sizde böyle bir etki varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?