kızlar pazartesi itibariyle çalışmaya başladığım için vakit bulup foruma giremiyorum...izin alamadım..
test günüm pazartesi..yani 29 nisan...aslında firdevs hanım 30 nisan'da yap demişti ama...haftasonu geçince yaparım ben..
heyecanlıyım kızlar...dualarınızda beni unutmayın..çok giremesemde inanın kalbim sizlerle..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..amin..

Arkadaslar benim buyuk gunum dundu kan testini yaptirdim allahima bin sukur sonuc pozitif cikti ama ben cok endiseliyim yarin bir test daha yaptiracagim acaba sonuc negatif olurmu ya da ne bileyim iste kese olusmamasi ve ya 5 haftada falan gorunuyormus kese o zamana kadar kac kez daha test yaptirmaliyim
Ya da beni nasil aksilikler bekliyor bilen varsa benimle paylasabilir mi acaba

Söylenen transferden sonra klinikte 2 saat dinleniliyor..
Ben 4 gece kalıp tatil yapacağım
Ama fblı ertesi günü döndü
Atessn 2 gün sonra gidiyor..
12 gün yatmak çok sıkıcı olur. Rahim içindeki kan dolaşımı için zaten sürekli yatmayı bana hiç önermemişlerdi.
Bence ilk 3-5 gün önemli sonrasında ise zorlamadan hayata devam etmeli

Kutlarım ne güzel haber, yehhuuu!!!
Değerin kaç ama:))
Birde çok ilginç geldi sevinmelisin şu an, aksilikler için kaygılanma şimdi,
Tadını çıkar testin !!
2 gün sonra tekrar edip değerin katlanıp katlanmadığına bakmalısın)

kutlama zamanı....... hamilesin işte....... aksilik arama bekleme çağırma iki gün sonra tekrarla testi valla kızıcam ama ilaçlara sığınıp şimdi
ne güzel bir olumlu haber daha bize moral oldu bu
HADİ YANDAAANNNNN..............Eki Görüntüle 694695 Eki Görüntüle 694696 Eki Görüntüle 694697 Eki Görüntüle 694697 Eki Görüntüle 694697 Eki Görüntüle 694697 Eki Görüntüle 694697 Eki Görüntüle 694696

tebrikler canım.darısı bizim başımıza.aksilikleri düşünüp şimdiden canını sıkma.hamilesin ne güzel tadını çıkarrrrr....

segili bizimkulup

tebrikler ,cok sasirttin beni ...demekki sonuc bekleme dönemindeymissin ..aramiza yeni katilmistin.. öyle hatirliyorum ben.
allahim tamamina erdirsin insallah

insallah aksilik beklemyiordur Öncleikle degerin kac on uyazarmisin? ayrica iki ücgün sonra tekrarlaman gerek kan testini degerin yüksek ise ikiz yada tek anlasilyior.
seni niye aksilikler bekleyesinki? alalhim korusun. yolun en güzel dönemindesin öyle kötü seyler düsünme ..iyi seyleri umut et bekle..
evet 4-5 hafta sonra bebegin kalp atisini doktorun söyler.

mikro ve yumurta donasyonu hakkinda cok okumani ve bu satirlarin cok degerli oldugunu hatirlatmak isterim..güzel bilgiler var..
darisi biz anne adaylarina insallah.
sevgiler

Sevincimi benimle birlikte icten paylasan arkadaslarima cok resekkur ederim rabbim hepimizin kucagina saglikli bebisler versin kimse uzulmesin....

Benim sevincim herkese bulassin sans getirsin ayagimi surdummm haberiniz olsun bekliyorum arkamdan :)) bu arada degerim 189.4 du degerim yarin bir tahlilim daha var uste bakalim bunu katlamasi lazim degerin

senin hikayen benimkine çok benziyor. kist ameliyatları başarısız 4 tüp demesi artı 2 defa yarım kalan deneme laporoskopiler ,hsg ler,rahim filmleri üstelik ben de tsh 1,37. tsh ın bu defa yüksek çıkması bence ilaçlardan olabilir panikleme bence hemen .dr un verdiği ilacı kullan. ve bence tsh ın düzelir düzelmez kıbrıs ta donasyon denemek için fırsat kolla.bu forumu dikkatlice oku ltf.burda gerekli yardımı bulacaksın.donasyon bizim gibler için şans .sonuna kadar savaşmalısın.
ALLAHIN izniyle bizimde yüzümüz gülecek.buna kalpten inanıyorum arkamızda bu kadar güçlü bir forum ordusu varken dualarımız kabul edilecek inşallah .amin.

Benim sevincim herkese bulassin sans getirsin ayagimi surdummm haberiniz olsun bekliyorum arkamdan :)) bu arada degerim 189.4 du degerim yarin bir tahlilim daha var uste bakalim bunu katlamasi lazim degerin

canım hayırlı uğurlu olsun.allah tamamına erdirsin.senin sorunun neydi.embriyo kalitelerin nasıldı.eşinin sperm durumu falan .eğer seni yormaksak biraz bilgi verir misin.tekrar tebrikler

sevgili atessn ve efsune transfer sırası sizde artık. valla ne bereketli baharmış bu baharrr..peşpeşe gittiniz peşpeşede güzel sonuçlarınızı alıcaz inşallah.efsune ve atessn size hayırlı ,başarılı boll şanslı bir transfer diliyorum.melekleriniz size sıkı sıkı sarılsın canlarımmm

canım bebişinin kilosu çok iyi maaşalah.annesi ona iyi bakmış.senin azmine hayran olmamak elde deyil.bana doktor öyle bişey söylese üzüntü ve stresten zaten bebeğe bişey olurdu.bu huyumu hiçç sevmiyorum....hastalıklarta karşı ben biraz zayıfım... o yüzden sana gıpta ediyorum.senin bebişin bizim kıymetlimiz.formumuzun kıymetli ve nazlı kızı olucak o annesi..KUCAĞINA ALIP KOKUSUNU İÇİNE ÇEKİCEĞİN GÜNLERE AZ KALDI CANIM HAYIRLISI İLE

Son düzenleme:
Forumun kıbrıs temsilcilerine selam olsun. naklen yayın yapıyorsunuz valla ne güzel..
ilaçlar ve son heyecan halleri gerginlik yapıyor relaks relaks
efsune inşallah 9 ay boyunca 9 doğurursun tahilil günü, kese ,ultrason falan hep bu tatlı heyecan devam etsin:)

sanırım şu yazdığımı soruyorsun:
transferin yapılacağı gün sabah namazımda demiştim ki hatırladığım kadarıyla
"Ey yüceler yücesi Allahım bir kadını kaderimle birleştirdin. onun sağlığını koru, bana vereceği canı koru ve hayırlısı ise nasip kıl. Bilirim ki neyi nasip ettiysen kaderim odur. Kaderime hayırlısını ver. Kaderime yönlendirdiğin kadından razı ol, onu ihsan et. Ondan bana gelecek olan bağışı nasibim ve hayırlım eyle. Eğdim başımı kudretinden gelecek olana. ve and olsun sen bana can ver , ben sana inanan bir kul olarak yetiştirmeye gayret göstereceğim.
Bugün beni iyi insanlarla ve iyi olaylarla karşılaştır. Şükür olsun verdiğin nefese, cana , eşe, ve kadere. Eğer ki bugünün sonrası hüsran olursa isyan etmek de hakkım değildir. Hayır olanı çıkar bahtıma " gibisinden dualara ettim...

bu dileklerimi ikiniz için tekrarlıyorum...
Yüce Rabbim ikinizi de hayırlı kişilerle ve iyi olaylara denk getirsin.. transferinize hep birlikte giriyoruz

SOMTİK arkadaşım kayboldun ne durumdasın.. bebiş geldi mi yoksa .. aklımdasın merak ediyorum.

Bugün bende çocuk yuvasındaydım. Artık kimsesiz çocuklar için birşeyler yapmaya başlıyorum.. onlarla birlikte sanatsal işler yapacağız.
bugün bir kızla tanıştım 5 yaşında ancak vardı çok tatlıydı ikizi erkekle tanıştırdı .. ay ay ikisiyle de bir kaynaştık bir sarıldık ki alıp gidesim geldi ikisini de bıcırıkların

BİZİMKULUP tebrik ediyorum .. Allah tamamına erdirmeyi kucağında görmeyi nasip etsin.
bu forumda negatif düşünce yasakkkk . hep iyi düşünüyoruz ve iyiliği çağırıyoruz. endişelerinden sıyrıl bu güzel haberin tadını çıkar.

GÜLFEMAK sıradaki pozitif haberi senden gelsin bakalım duamdasın arkadaşım. adın gibi güller açtır sayfada. kendine çok dikkat et ani hareketler yapma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…