#Transferden sonra kac saat yatacaksiniz?
#Hemen ülkenize -sehrinize dönüyormusunuz?
#Is hayatiniza dönecekmisiniz?
#yada sürekli 12 gün boyunca yatacakmisiniz buraya bilgilerinizi yaziniz lütfen ..
görüsmek üzere
seygiyle hoscaklain -
Arkadaslar benim buyuk gunum dundu kan testini yaptirdim allahima bin sukur sonuc pozitif cikti ama ben cok endiseliyim yarin bir test daha yaptiracagim acaba sonuc negatif olurmu ya da ne bileyim iste kese olusmamasi ve ya 5 haftada falan gorunuyormus kese o zamana kadar kac kez daha test yaptirmaliyim
Ya da beni nasil aksilikler bekliyor bilen varsa benimle paylasabilir mi acaba
Arkadaslar benim buyuk gunum dundu kan testini yaptirdim allahima bin sukur sonuc pozitif cikti ama ben cok endiseliyim yarin bir test daha yaptiracagim acaba sonuc negatif olurmu ya da ne bileyim iste kese olusmamasi ve ya 5 haftada falan gorunuyormus kese o zamana kadar kac kez daha test yaptirmaliyim
tebrikler canım.darısı bizim başımıza.aksilikleri düşünüp şimdiden canını sıkma.hamilesin ne güzel tadını çıkarrrrr....Arkadaslar benim buyuk gunum dundu kan testini yaptirdim allahima bin sukur sonuc pozitif cikti ama ben cok endiseliyim yarin bir test daha yaptiracagim acaba sonuc negatif olurmu ya da ne bileyim iste kese olusmamasi ve ya 5 haftada falan gorunuyormus kese o zamana kadar kac kez daha test yaptirmaliyim
segili bizimkulupArkadaslar benim buyuk gunum dundu kan testini yaptirdim allahima bin sukur sonuc pozitif cikti ama ben cok endiseliyim yarin bir test daha yaptiracagim acaba sonuc negatif olurmu ya da ne bileyim iste kese olusmamasi ve ya 5 haftada falan gorunuyormus kese o zamana kadar kac kez daha test yaptirmaliyim
Benim sevincim herkese bulassin sans getirsin ayagimi surdummm haberiniz olsun bekliyorum arkamdan :)) bu arada degerim 189.4 du degerim yarin bir tahlilim daha var uste bakalim bunu katlamasi lazim degerin
kızlar ben yeni üye oldum öncelikle allah bu yolda olan herkeze yardımcı olsun.ben 4 senelik evliyim ve iki defa yumurtalık kisti ameliyatı oldum laporoskopi.4 defada tüp bebek denedim ama olmadı son iki tedavimde yumurta gelişimim olmadı iki hafta önce öylesine kontrole kadın doğ dr.uma gittim kan testleri yaptırdım tsh ilk defa 6.8 çıktı eski tahlillerime baktım 2010-2011 de tsh ım 1.30,1.45. çıkmış sürekli neden şimdi yüksek çıktı acaba tedavi sırasında biesteron ve melantonin kullanmıştım birde yumurta gelişimi için ilac onlar yan etki yapmış olabilir mi çok halsizim bu günlerde ruh halim hiç iyi değil.neden bu tsh yüksek çıktı bi anlam veremedim dahiliye dr una gittim bana fazla açıklama yapmadan euthyrox bu ilacı kullan ve 1 ay sonra kontrole gel dedi.bende guatırmı var bilen anlayan varsa litfen yazsın endokronoloji bölümünden randevu alıcam bakalım.bende artık donasyona karar vermiştim ama kistlerim ve yapışıklık olduğu için laporoskopi ameliyatı olmayı düşünüyordum.bu durumda olamam sanırım.kızlar bilgisi olan varsa bu tsh hakkında yazabilir mi bana?allah gönlünüze göre versin inşallah herşeyi....
Benim sevincim herkese bulassin sans getirsin ayagimi surdummm haberiniz olsun bekliyorum arkamdan :)) bu arada degerim 189.4 du degerim yarin bir tahlilim daha var uste bakalim bunu katlamasi lazim degerin
efsunecim biz de oynaya oynaya gidelim transfere...
herkes bizim için yarın atsın bir göbecik .......
azcıkta dua edin bize arkadaşlar olur mu??
beni otelden 10 30 da alacaklar sanırım 12 de birde olacak benim transferim...sevgilerimle
60....70.....80....90......Eki Görüntüle 694704
Eki Görüntüle 694703 Eki Görüntüle 694703 Eki Görüntüle 694703
Bebekciğim ağrıların vardı nasıl oldun? Bebeklerin ikiz olduğu için daha fazla basınç uyguluyorlardır, genişleme daha fazla olacak tabii..
O nedenle tek gebeliğe göre daha fazla sıkıntın olacaktır... Doktorun ne söylüyor?
Kendine ve ikizlere dikkat et...
Rüzgarselinciğim geçmiş olsun, bol c vitamini alıp dinleneceksin artık az kaldı.. Maaşallah kızının kilosu çok güzel... Ayrıca tombik filan değil gayet normal.... Doğduğunda çıplakken bak kızına,ne kadar küçük gelecek sana.. Benim oğlum 3300gr. doğmuştu,küçücük görünmüştü bana.. :) Allah sağlıkla ve kolaycacık kucağına almayı nasip etsin...[/
fblicim nihayet evine dönmüşsün.umarım güzel rahat bir bekleme dönemi geçirirsin.bende tıpkı senin gibi bir gece kalıcam yada otele giriş yapıp geç saate kadar dinlenip dönücez.artık eşimin iş durumuna göre ayarlama yapıcaz.sonuçlarınızı aşırı bir heycanla bekliyorum.sevgiler canım
darısı başına arkadaşım :)
odamız, eşyalarımız hazır. bir tek perdesi kaldı. onu da yarın sipariş edeceğim.
bir de bebek arabası alınacak. başka da bir eksiğimiz yok :))
bugünlerin geldiğine inanamıyorum. aslında doktorlar bile inanamıyor :))dualarınızla bugüne geldik.
hatta yale üniversitesinde perinatoloji uzmanlığını bitiren bir doktor bana sen bu çocuğu 9 ay taşıyabilir misin bilmiyorum diyip beni bayağı bir aşağılamıştı :) şimdi gidip adamı görmek var :)
sen de zorluklarla büyütüyorsun şimdi. ama unutuluyor canım. geçen gün o günleri unuttuğumu farkettim. neredeyse 4 ay hiç kıpırdamadan yattım ve hemen unutuverdim.
sen de inşallah unutacaksın.
inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp, büyüteceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?