Bebekciğim ağrıların vardı nasıl oldun? Bebeklerin ikiz olduğu için daha fazla basınç uyguluyorlardır, genişleme daha fazla olacak tabii..
O nedenle tek gebeliğe göre daha fazla sıkıntın olacaktır... Doktorun ne söylüyor?
Kendine ve ikizlere dikkat et...
Rüzgarselinciğim geçmiş olsun, bol c vitamini alıp dinleneceksin artık az kaldı.. Maaşallah kızının kilosu çok güzel... Ayrıca tombik filan değil gayet normal.... Doğduğunda çıplakken bak kızına,ne kadar küçük gelecek sana.. Benim oğlum 3300gr. doğmuştu,küçücük görünmüştü bana.. :) Allah sağlıkla ve kolaycacık kucağına almayı nasip etsin...
Arkadaslar benim buyuk gunum dundu kan testini yaptirdim allahima bin sukur sonuc pozitif cikti ama ben cok endiseliyim yarin bir test daha yaptiracagim acaba sonuc negatif olurmu ya da ne bileyim iste kese olusmamasi ve ya 5 haftada falan gorunuyormus kese o zamana kadar kac kez daha test yaptirmaliyim
Ya da beni nasil aksilikler bekliyor bilen varsa benimle paylasabilir mi acaba
Forumun kıbrıs temsilcilerine selam olsun. naklen yayın yapıyorsunuz valla ne güzel..
ilaçlar ve son heyecan halleri gerginlik yapıyor relaks relaks
efsune inşallah 9 ay boyunca 9 doğurursun tahilil günü, kese ,ultrason falan hep bu tatlı heyecan devam etsin:)
sanırım şu yazdığımı soruyorsun:
transferin yapılacağı gün sabah namazımda demiştim ki hatırladığım kadarıyla
"Ey yüceler yücesi Allahım bir kadını kaderimle birleştirdin. onun sağlığını koru, bana vereceği canı koru ve hayırlısı ise nasip kıl. Bilirim ki neyi nasip ettiysen kaderim odur. Kaderime hayırlısını ver. Kaderime yönlendirdiğin kadından razı ol, onu ihsan et. Ondan bana gelecek olan bağışı nasibim ve hayırlım eyle. Eğdim başımı kudretinden gelecek olana. ve and olsun sen bana can ver , ben sana inanan bir kul olarak yetiştirmeye gayret göstereceğim.
Bugün beni iyi insanlarla ve iyi olaylarla karşılaştır. Şükür olsun verdiğin nefese, cana , eşe, ve kadere. Eğer ki bugünün sonrası hüsran olursa isyan etmek de hakkım değildir. Hayır olanı çıkar bahtıma " gibisinden dualara ettim...
bu dileklerimi ikiniz için tekrarlıyorum...
Yüce Rabbim ikinizi de hayırlı kişilerle ve iyi olaylara denk getirsin.. transferinize hep birlikte giriyoruz
evet dün 23 nisan biraz hüzün doluyor insan
yıllardır çocukluğumdaki gibi değil hatta son yıllarda dokunuyor. bende sizin gibi çocuğunu gösterilerde izlemeyi düşünenelerdenim. kısmet işte.
şehrimizde düzenlenen şenliklere protokol olarak davet aldığım halde gitmedim daha önemli işim vardı. biriciğim komşumun kızı Gül'ün gösterisi. (sarı saçlı mavi gözlü boncuğum) 1. sınıfa 5.5 yaşında başlamak zorunda kalanlardan ve boncuğum harika bir carmen dansı yaptı. 1.5 yaşındaki kardeşi bile onu taklit etti. Boncuğum ilk benim yanıma geldi " cicianne nasıldım" diye sordu kurban olayım muhteşemdi tabi.. öyle gurur duydum ki. hele ki önce bana gelip sormadı mı yerim onu . resimleri bol bol çekip gazetelere gönderdim.
ah diyorum benim çocuğum olacaktı şu an lise çağında olurdu. eh vardır elbet Rabbimin kısmet eylediği..
bizim evin çocuğu büyümüşte gösteri yaparmış.
Yüce yaradanım hepimize nasip etsin 23 nisanlarda daha fazla Cumhuriyeti kutlamayı ve kendi çocuklarımızı da gösterilerde izlemeyi.
özel bir gurur tablosuydu....
bu 23 nisanda bendede garip bir hüzün vardı 23 nisanda rahim filmi cekilmeye gittim dönerken yolda cocukları gördüm anne ve babaların ellerinden tutmuş bayramdan geliyorlar... nasıl br duygulanma şekliydi bu eşimde bende birbirimize sarılıp ağladık allahım bize ve tüm isteyenlerede nasip etsin diye bu ara fazla duygusalım içim bir garip ama umutluyum rahim filmim temiz cıktı cok şükür şimdi artık bu ay ki adetimle bende başlıyorum nasipse eğer allahım bir aksilik vemezse bende 28 mayısta kıbrısta olacağım arkadaşlar çok heyecanlıyım bu ay içim kıpır kıpır işallah emeklerimiz ve umutlarımız boşa cıkmaz şubat mart gibi formdaki bir sürü bebek olur :)
yalnız değilsin tatlım yaaaaa aynı şekilde ben de bir çocuk görsem Allah ım ne olursun banadabu 23 nisanda bendede garip bir hüzün vardı 23 nisanda rahim filmi cekilmeye gittim dönerken yolda cocukları gördüm anne ve babaların ellerinden tutmuş bayramdan geliyorlar... nasıl br duygulanma şekliydi bu eşimde bende birbirimize sarılıp ağladık allahım bize ve tüm isteyenlerede nasip etsin diye bu ara fazla duygusalım içim bir garip ama umutluyum rahim filmim temiz cıktı cok şükür şimdi artık bu ay ki adetimle bende başlıyorum nasipse eğer allahım bir aksilik vemezse bende 28 mayısta kıbrısta olacağım arkadaşlar çok heyecanlıyım bu ay içim kıpır kıpır işallah emeklerimiz ve umutlarımız boşa cıkmaz şubat mart gibi formdaki bir sürü bebek olur :)
Selam
Şu yazdığın duayı bir daha yayınlarmısın?
Sayfalar arası şaşı o oldumda?
yalnız değilsin tatlım yaaaaa aynı şekilde ben de bir çocuk görsem Allah ım ne olursun banada
hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et diye dua ediyorum.arkadaşlarımdan hamile kalanlar,çocuğu olanlar insanın içi nasıl cız ediyor değil mi?bebek görmeye gitmek bile istemiyorum.Allah ım bizlere acısın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.senin sıkıntın neydi,niye bebek olmuyor?tedavi için nereye gideceksin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu 23 Nisanda bende de çok hüzün oldu artık herşeyde hüzün oluyor sanırım çocuksuzluğun en acı dönemlerini yaşıyorum.Ben öğretmenim ve okula gelirken pek çok öğretmen arkdaşımız küçük çocuklarını getirmişti ve sürekli birbrilerine bir iltifat bir iltifat anlatamam
'ay senin oğlunda çok yakışıklı aynı yabancı artıslere benizyor.'bir başkası 'bu kız senin mi?Allahım ne kadar tatlı.'iekinde karşılıklı iltifatlar vs ve ben arada yoklukla ezilen üzülne bir tip.Üstelik son ümidimde elden gitmişken.
Eşimin o tip düşünceleri de neren çıkardığını çok iyi analdım islam profösörü Hayrettin Karamanı okumuş sanrım çünkü o da öyle bir öneride bulunuyor.
Neyse ben bekleme dönemindeyim kendi yumıurtlarımı biraz daha zorlayayım sonrası mechul.
sende bendensin benim eşimde gerçi farklı çözüm hiç getirmedi ama şuan karşı duruyor bakalım.bizde son şansımızı bu yaz istanbulda deniycez inşallah olur diyorum yoksa yine büyük bir kaosa gireriz(bende çok yoruldum bu forum sayesinde ayakta duruyorum öncesinde çok kötüydüm psikolojim hiç iyi değildi ama neyseki bu forumdaki iyi haberlerle kendime geldim umudum arttı olumsuzlukları aşıp gelen güzel haberler bana da umut oldu diyeceğim kopma denemesende kal burda en azından destek alırsın :))ve bir gün gittiğinde hiç acemilik çekmezsin Allah ım senin de bekleyen herkesin de kucağını doldursun inşallah gani gani bebek versin bizlere de:))))
sende bendensin benim eşimde gerçi farklı çözüm hiç getirmedi ama şuan karşı duruyor bakalım.bizde son şansımızı bu yaz istanbulda deniycez inşallah olur diyorum yoksa yine büyük bir kaosa gireriz(bende çok yoruldum bu forum sayesinde ayakta duruyorum öncesinde çok kötüydüm psikolojim hiç iyi değildi ama neyseki bu forumdaki iyi haberlerle kendime geldim umudum arttı olumsuzlukları aşıp gelen güzel haberler bana da umut oldu diyeceğim kopma denemesende kal burda en azından destek alırsın :))ve bir gün gittiğinde hiç acemilik çekmezsin Allah ım senin de bekleyen herkesin de kucağını doldursun inşallah gani gani bebek versin bizlere de:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?