Yosuncuğum ne mutlu oldum anlatamam yeniden deneme kararı vermenize.... Hadi davran bakalım sıra sende..
Bizim sinerjimizle o bebeğin gelmemesi mümkün değil...
Mutlu kall..
heyecan dorukta yaaa neler yapıyorsunuz en kısa zamanda yazın olur mu?sizden güzel haberler bekliyouz inşallah embiriyolar a kalite blast olur ve hemen tutunurlar size ve hayata:))) bu arada forumdan baya kişi tanışmış oldune güzel yaa yazarken gözünüzün önüne gelir :))))
Transfer adımıda hayırlısıyla gerçekleşti..
Firdevs hn bizi zatenn çok hazırlamıştı. Sperm morfolojisi dolayısıyla fazla embryo çıkmayacağına dair..
1 embryo a kalite bir tanesi a kalite olma yolunda bir tane daha olmak üzere 3 embryo transferi oldum.
Çok rahattım idrar kesem bayağı doluydu ama kendimi sıkmadan çok relax gülerek duayla tarnsfer oldu.
2 saat dinlendik sonrada otele geldim yatıyorum))
Tüm forum sayenizde bugünlere geldim valla)
Destek oldunuz dualarınızla enerjinizle yanımda oldunuz. Duygusalım foşurduyorum valla!!
Allah sizlere herşeyin güzelini ve iyisini kısmet etsin!!
Hepinizi kucaklıyorum sevgiyle kalın
Kızlar nasılsınız? Bugün gündem yoğun biliyorum malum transferde olan arkadaşlar var :))
Ama benimde sizlere haberim var... Allah izin verirse 30 nisan salı günü sabah Kıbrısa uçuyoruz... eşim sperm vercek sabahtan sonrada transferi beklicez işte... Tabi bu arada Kıbrıs tatili... inanılmaz heyecanlıyız ikimizde ve kimsenin haberi yok. Annemler falan diyoki tatil için çok erken değil mi niye haziran temmuz değilde nisanda gidiyosunuz falan :))) çok güldük eşimle ama o bilmiyor torununu alıp gelcez inşallah yarabbim inşallahh...
Transferdeki arkadaşlarımız güzel haberlerle gelin inşallah...
Firdevs hn bizi zatenn çok hazırlamıştı. Sperm morfolojisi dolayısıyla fazla embryo çıkmayacağına dair..
1 embryo a kalite bir tanesi a kalite olma yolunda bir tane daha olmak üzere 3 embryo transferi oldum.
Çok rahattım idrar kesem bayağı doluydu ama kendimi sıkmadan çok relax gülerek duayla tarnsfer oldu.
Destek oldunuz dualarınızla enerjinizle yanımda oldunuz. Duygusalım foşurduyorum valla!!
veee donasyon topiğinde yosunnn farkı :)
harikasın yosun :)) daha da keyiflendik.
bir yazımda efsune ye nisanda gidin yazmıştım. hakikaten nisan oldu.
seni de kendime benzetiyorum. o yüzden ağustos sonu diyorum.
ikinci denememde transferim 31 ağustostaydı.
harika bir yaz geçirmiştim. hatta öyle harikaydı ki donasyonu ertelesem mi diye bile düşünmüştüm.
ama sonra vazgeçip gittim. iyi ki gitmişim.
senin ikinci deneme de ağustos sonu olur belki ne dersin? muhteşem bir yazın ardından...
sabahtan beri ziyaretçi üye sayısı 7 den aşağı düşmedi. üye 5 ten aşağı düşmüyor.
ziyaretçiler muhtemelen telden girenler.
ellerimiz kenetlendi. dualarımız kabul olsun...
Hayırlısı theocuğumÖnclikle FB li sana sözümü tuttum , haberin olsun.Yurt dışı seyahati yüzünden forumu okuyamamıştım. Enfes haberler okudum şimdi vee çook mutlu oldum
Tebrikler bizimklup bhcg testinin sonucu çok iyi çıkmış. Allah nazardan saklasın bir aksilik arama lütfen..
Efsune ve atessn bugünmüş trensferiniz Allah en hayırlısını ve en güzelini nasip etsin inşallah,
Bebek, rahim ağrıları çok normal arkadaşım, dr gözükmüşsündür zaten,
Evet sanırım mayıs ın 2. haftası gideceğim gibi görünüyor. Berk bey hala bir zaman belirlemedi)) onun sayesinde bu bulduğum işten atılacam o olacak.
estorfemin 9. günü 5.9 mm çıktı endometrium.. Önce günde bir tane şimdi son 3 gündür günde 2 taneye çıktık. Kaç mm olması gerektiğini cidden bilmiyorum ama gidinceye kadar iyi bir mm gelir herhalde
Transferdekiler ve transfer yaptırmış olanlarAllah sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kalbim sizlerle
haa birdee demiştim ya bebek kediler yolda diye.. geldiler 2 haftalık olacaklar neredeyse
Eki Görüntüle 695432 Eki Görüntüle 695433 Eki Görüntüle 695434
Sevgili Gerdog, ne kalmis surda 30 nisana - haftaya :) hayirli olsun cani..hangi merkeze gidiyorsun? biraz bahsedersen seviniriz.
haa birdee demiştim ya bebek kediler yolda diye.. geldiler 2 haftalık olacaklar neredeyse
Eki Görüntüle 695432 Eki Görüntüle 695433 Eki Görüntüle 695434
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?