Sevgili dostum biliyorum o sözü tuttuğunu hissettim... Çoook teşekkür ederim....
İnşallah senin de transferin hayırlısı ile gerçekleşecek...
İş 2. planda şu an... O bir araç... O iş gider başka iş gelir... şimdi bunu düşünme ve kendine odaklan...
Ben de şu an dinleniyorum ve işle alakam yok..
Öpüyorum seni..

canım hayırlısıyla aldın bebişleri.embriyo az olsun varsın,1tanesi bile tutunsa yeter,inşaalah olacak hissediyorum ve sana dua ediyorum sanki kendime yapılmış gibi.inşaalla Allah ım tez zamanda dualarımızı kabul eder.kendine iyi bak.....

Senin nick ismin gibi embryolarda baş verip tutunacaklar inşallah)
İnsan yaşça olgulaşınca olayları aslında çokta etkileyemediği gerçeğini kabul ediyor. Yapılmaası gerekeni yaptım. Gerisi tevekkül etmek ..
Efsun çok şükür transferin gerçekleşti.. 3 embrio harika...çok sevindim....
İnşallah sağlıklı bir pozitif olacak...
Çok gezinme birkaç gün...

Çok şükür haklısın..
ne zor hazırlandım ama bir o kadarda süreç kolay oldu!!!
Gezmiyorum hayatım eşim başımda bekçilik yapıyor) bir ilgi daha yeni olanlar kafasına dank etti.. İlk defa o da mutlu umutlu..

Bu gün yanımda olan ,

Mail atan, sms atan, arayan soran forumda günün konusu yapan tüm yani hepiniz arkadaşlar hepiniZe müteşekkirim.
Varlığınıza şükürler olsun.

Bu yolculukta merhaleleri paylaşan bilgisiyle destek olan yol gösteren sevgisini ilgisini veren tüm arkadaşlar emekleriniz için teşekkür ederim

Kaygıda korkuda hüzünde sevinçte bir arada yakaladığımız bu paylaşım için hepinize teşkkürler.

Ayarlasak başarılamayacak kadar güzel gelen denk gelmeler aslında işareti.
Fblı yusufdeniz
Ben ve atessn
Daha niceleri bu yolda umuttalar)

canım sana birkaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim.ben de donasyona gidicem de onun için.
halil İbrahim beye ön görüşme için gittin mi canım?rahim filmi istiyor.ilaç olarak ne kullanıyorsun?daha önce nerde donasyon yaptırdın?

Efsune çok sevindim, allah tamamına erdirsin inşallah:)
Güzel sonuçlarını sevinçle kutlayalım hep beraber
Senin için çok mutluyum, darısı planlayan, yola çıkan, transfer olan, haber bekleyen herkesin başına

ayrıca ben de istiyorum, çok istiyorum, çok istiyorum, çok istiyorum
mesajım buradan ilgili makamlara ulaşır mı acaba:)

efsune hayırlı ugurlu olsun olacak biliyorum içine doğuyor:)

aaaminnnnnnnnnnnnnn

efsune yeni neti açabildim, transferin hayırlı olsun,bebişlerin biömür seninle olsun...

tüm dualarım seninle,evinde bebek kokuları olsun inşallahhhh

canim tekrar hayirli olsun simsiki tutunsunlar insallah...hepinize ayri ayri heran yazamadim ama heran aklimda dualarimdasiniz emeklerinizin sonucu nur topu gibi bebekler gelecek insallah..benim biraz ilaclar agir geliyor troid icin dozaji artirdik birde normala surec icin kullandiklarim var gunde 3 estrofem folibol ve coraspin ilac icmeyide hic sevmem haliyle hala aylardir bunyem alisamadi ilaclara 2 gundur yemek yiyemiyorum hep karnim tok sadece su iciyorum daha once böyle birsey olmamisti hayirli olur insallah sevgiyle kalin ...

Efsune cim ,simdi rahatlama zamani ..artik cok sey geride,stres geride kaldi ..

Transferin hayirli ugurlu olsun cnm.tebrikler.

insallah 12 gün cabuk gelir ve burada kutlariz
sevgiler

Efsuneciimm Transferin hayırlı uğurlu olsun ve göbüşündeki bebişlerin kucağına aldığın sağlıklı hayırlı evlatların olsun veee 9 ay boyunca hiç ayrılmayın inşaaallah

EFSUNECİĞİM transferin hayırlı olsun...tüm evin bebek kokularıyla dolsun...öyle mutluluklar yaşa ki bu zor günleri gülümseyerek hatırla...FBLİ ATESSIN YUSUFDENİZ aynı dileklerim siz ve sizin gibi transfer günü sayan tüm arkadaşlarım için...

HAMİŞ OLANLAR VE GÜN SAYAN ARKADAŞLAR ALLAH HEPİNİZİN YANINDA OLSUN...SAĞLICAKLA KUCAKLAYIN YAVRULARINIZI...DUALARINIZDA BİZLERİDE UNUTMAYIN....

şimdi bütün sayfaları bir çırpıda okudum. çok ama çok mutlu oldum. insan belli bir yaştan sonra hayatına yeni arkadaşlar sokamıyor en azından ben öyleyim. eski bir elin parmakları kadar bile olmayan birkaç arkadaşım var onlarlada 2 yıldır şehir değiştirdiğim için görüşemiyorum. bu konuyu zaten kimseyle paylaşmadığım için son bir yıldır sadece burada sizlerle konuşuyor ve paylaşıyorum.
ve bu süreçte farkettim ki meğer benim ne kadar çok arkadaşım varmış. inanın bunu hissettim çok teşekkür ederim herkese.

hele efsune ile istesek denk gelmez bu kadarı. okadar mutlu oldum ki bugün transfer için gittiğimizde girer girmez doktoru görmeden kendisini görmek istediğimi söyledim. henüz çıkmıştı transferden sımsıkı birleşti ellerimiz. şans diledik birbirimize. okadar iyi geldi ki bana canım yaa. allahım ol de ne olur. efsune anne olacak öyle hissediyorum.

bana gelince herşey mükemmeldi. çok rahattım hiç sıkmadım ilk kez kendimi. şevket bey çok babacan çok sıcak biri beni çok rahatlattı. can bey zaten harika. hem çok bilgili konusunda hemde çok samimi. allah razı olsun onlardan gerçekten çok sevdim onları. ellerinden geleni yaptılar.

can bey 13 embriyomuz vardı bunlardan 8 tanesi blast oldu dedi. hepsi çok iyi bana sorarsanız 2 tane transfer edilmesini öneririm dedi. diğerlerini de dondurmadık. bıcırıklardan 2 tanesi transfer edildi. hakkımızda hayırlısı bakalım. ilk günden beri can bey ne dediyse harfiyen yaptım artık allahım ol derse olacak. onlara çok teşekkür ederim.hele can bey dün gece dua ettiğini söyledi çok mutlu oldum allah ondan razı olsun ben binlerce kere razıyım....

arkadaşlarım tekrar çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız.

transferin hayırlı olsun ne güzel her şey yolunda gitmiş inşallah bebişlerin sımsıkı tutunurlar sana. ay ne güzel anlatmışın can beyi şevket beyi içimi rahatlatın teşekkr ederim ben de gidicem can beyle grüşüyoruz dediğin gibi çok güven veren biri sen.
[ QUOTE=atessn;30063640]şimdi bütün sayfaları bir çırpıda okudum. çok ama çok mutlu oldum. insan belli bir yaştan sonra hayatına yeni arkadaşlar sokamıyor en azından ben öyleyim. eski bir elin parmakları kadar bile olmayan birkaç arkadaşım var onlarlada 2 yıldır şehir değiştirdiğim için görüşemiyorum. bu konuyu zaten kimseyle paylaşmadığım için son bir yıldır sadece burada sizlerle konuşuyor ve paylaşıyorum.
ve bu süreçte farkettim ki meğer benim ne kadar çok arkadaşım varmış. inanın bunu hissettim çok teşekkür ederim herkese.

hele efsune ile istesek denk gelmez bu kadarı. okadar mutlu oldum ki bugün transfer için gittiğimizde girer girmez doktoru görmeden kendisini görmek istediğimi söyledim. henüz çıkmıştı transferden sımsıkı birleşti ellerimiz. şans diledik birbirimize. okadar iyi geldi ki bana canım yaa. allahım ol de ne olur. efsune anne olacak öyle hissediyorum.

bana gelince herşey mükemmeldi. çok rahattım hiç sıkmadım ilk kez kendimi. şevket bey çok babacan çok sıcak biri beni çok rahatlattı. can bey zaten harika. hem çok bilgili konusunda hemde çok samimi. allah razı olsun onlardan gerçekten çok sevdim onları. ellerinden geleni yaptılar.

can bey 13 embriyomuz vardı bunlardan 8 tanesi blast oldu dedi. hepsi çok iyi bana sorarsanız 2 tane transfer edilmesini öneririm dedi. diğerlerini de dondurmadık. bıcırıklardan 2 tanesi transfer edildi. hakkımızda hayırlısı bakalım. ilk günden beri can bey ne dediyse harfiyen yaptım artık allahım ol derse olacak. onlara çok teşekkür ederim.hele can bey dün gece dua ettiğini söyledi çok mutlu oldum allah ondan razı olsun ben binlerce kere razıyım....

arkadaşlarım tekrar çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız.[/QUOTE]

Atessn ikisi de tutunsun inşallah. Bugün kalbimiz sizinle attı. Eminim adada sizin enerjinizle bahar yaza dönmüştür. Asıl sen iyi ki varsın. Bu foruma emeğin tartışılamaz. Dualarımız embriyolarınla :) Not: et yemeyi unutmayın! Proteine yumulun e mi :))

sevgili atesnn ve efsune ve yeni transfer olan kim varsa insallah sonuclariniz pozitif olur..
Benim doktorum sevket beydi can bey gercekten de cok bilgili ve isinin tum detaylarina hakim biri ben kac tane blast var kalitesi ne falan bilmedigim icin hic oyle sorular sormadim sadece 4 adet transfer yapacagini 4 ununde gayet iyi oldugunu soyledi ve test sonucum pozitifti cok sukur yani onlar zaten gerekeni yapiyorlar insallah allah hepimize hayirli bebekler nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…