arkadaşlar burdayımmmmmmgidermiyim buradan hiç uzun süredir nette bi problem vrdı cepten giriodum oradanda tam yazamadım ondan giremedim burayı bırakırmıyım unuturmuyum hiççç vefasız değilim buradayım
bugün doktordan geldik bebişlerin üçüde iyi herhangi bir aksilik yokmuş şükür umarım bundan sonrada olmaz...bundan sonra burdayım arkadaşlarrrrrrr
canım özellikle ilk 3 ayda gebelik kayıplarına sebep olabilir diye bitki çayları yasak kullanma derim.özellikle nane ısırgan bunlar antioksidan yani vücudunda yabancı olan kirlilikleri atmaya yardımcı normalde çok iyi ama gebeliğin ilk döneminde embiriyoyu atık sanıp atabilirler o yüzden kullanma tıbbı değeri olan hiçbir bitkiyi kullanma normal sebze meyve de sıkıntı yok aa bunları kullanmamak gerekir birde karaciğer yenmiyo sizin orda yokltur muhtemelen .
Arkadaslar benim buyuk gunum dundu kan testini yaptirdim allahima bin sukur sonuc pozitif cikti ama ben cok endiseliyim yarin bir test daha yaptiracagim acaba sonuc negatif olurmu ya da ne bileyim iste kese olusmamasi ve ya 5 haftada falan gorunuyormus kese o zamana kadar kac kez daha test yaptirmaliyim
Ya da beni nasil aksilikler bekliyor bilen varsa benimle paylasabilir mi acaba
Transfer adımıda hayırlısıyla gerçekleşti..
Firdevs hn bizi zatenn çok hazırlamıştı. Sperm morfolojisi dolayısıyla fazla embryo çıkmayacağına dair..
1 embryo a kalite bir tanesi a kalite olma yolunda bir tane daha olmak üzere 3 embryo transferi oldum.
Çok rahattım idrar kesem bayağı doluydu ama kendimi sıkmadan çok relax gülerek duayla tarnsfer oldu.
2 saat dinlendik sonrada otele geldim yatıyorum))
Tüm forum sayenizde bugünlere geldim valla)
Destek oldunuz dualarınızla enerjinizle yanımda oldunuz. Duygusalım foşurduyorum valla!!
Allah sizlere herşeyin güzelini ve iyisini kısmet etsin!!
Hepinizi kucaklıyorum sevgiyle kalın
şimdi bütün sayfaları bir çırpıda okudum. çok ama çok mutlu oldum. insan belli bir yaştan sonra hayatına yeni arkadaşlar sokamıyor en azından ben öyleyim. eski bir elin parmakları kadar bile olmayan birkaç arkadaşım var onlarlada 2 yıldır şehir değiştirdiğim için görüşemiyorum. bu konuyu zaten kimseyle paylaşmadığım için son bir yıldır sadece burada sizlerle konuşuyor ve paylaşıyorum.
ve bu süreçte farkettim ki meğer benim ne kadar çok arkadaşım varmış. inanın bunu hissettim çok teşekkür ederim herkese.
hele efsune ile istesek denk gelmez bu kadarı. okadar mutlu oldum ki bugün transfer için gittiğimizde girer girmez doktoru görmeden kendisini görmek istediğimi söyledim. henüz çıkmıştı transferden sımsıkı birleşti ellerimiz. şans diledik birbirimize. okadar iyi geldi ki bana canım yaa. allahım ol de ne olur. efsune anne olacak öyle hissediyorum.
bana gelince herşey mükemmeldi. çok rahattım hiç sıkmadım ilk kez kendimi. şevket bey çok babacan çok sıcak biri beni çok rahatlattı. can bey zaten harika. hem çok bilgili konusunda hemde çok samimi. allah razı olsun onlardan gerçekten çok sevdim onları. ellerinden geleni yaptılar.
can bey 13 embriyomuz vardı bunlardan 8 tanesi blast oldu dedi. hepsi çok iyi bana sorarsanız 2 tane transfer edilmesini öneririm dedi. diğerlerini de dondurmadık. bıcırıklardan 2 tanesi transfer edildi. hakkımızda hayırlısı bakalım. ilk günden beri can bey ne dediyse harfiyen yaptım artık allahım ol derse olacak. onlara çok teşekkür ederim.hele can bey dün gece dua ettiğini söyledi çok mutlu oldum allah ondan razı olsun ben binlerce kere razıyım....
arkadaşlarım tekrar çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız.
Cok TSK ederım bende yaptımbunları sırayla takip edip yazılan sayfanın alt kısmında o yüzlerin çıkmasını sağlayabilirsin.
kullanıcı kontrol paneli
hesabım
seçenekleri düzenle
çeşitli seçeneklerin içindeki gelişmiş düzenleyici yi seç
değişiklikleri kaydet de
birde onun bir üstünde sanırım imzaları göster avatarı göster eklentiyi göster hepsi seçili olacak
o zaman yazarken alt kısımda mavi boncuklar yüzler bebekler hepsi çıkıyor
bu sensin
Sağol aykızım. Ama üçüz haberi tam bir sansasyonel haber forumda bir ilk daha....arkadaşlarım transferleriniz hayırlı olsun müjdeli ve güzel haberlerini beklioruz inşallah
arkadaşlar burdayımmmmmmgidermiyim buradan hiç uzun süredir nette bi problem vrdı cepten giriodum oradanda tam yazamadım ondan giremedim burayı bırakırmıyım unuturmuyum hiççç vefasız değilim buradayım
bugün doktordan geldik bebişlerin üçüde iyi herhangi bir aksilik yokmuş şükür umarım bundan sonrada olmaz...bundan sonra burdayım arkadaşlarrrrrrr
Cok saol , dıkat edıyorum , ama haklisin Ben daha alisamadim bu duruma . Karaciger yok olsada yemem.meyve aliskanligim yoktu onuda artik gündemime koydum, salata vs gibi seyler yiyorum.
Dün karnimdaki şişkinlik gıttı cok rahatladım. Herhalde transferden gelen bır hava mı desem onun gıbı bırşey dı.
Allahım hayırlısıyla su keseyi de görımde tek mı cıftmı merak ettım.
maşallah canım,inşallahda bundan sonrada böyle devam eder ve üçüzlerin sağlıkla kucağında olurr maşallahhh
canım tebrik ederiz en zorunu atlattın hayırlısıyla bebişlerinde sana tutunur inşallah.şimdi 12 gün sonraki test sonucunu bekliyoruz.kendine ve bebişlere iyi bak tatlım bizede dua et:))))))kalbimizde ve dualarımızdasın...şimdi bütün sayfaları bir çırpıda okudum. çok ama çok mutlu oldum. insan belli bir yaştan sonra hayatına yeni arkadaşlar sokamıyor en azından ben öyleyim. eski bir elin parmakları kadar bile olmayan birkaç arkadaşım var onlarlada 2 yıldır şehir değiştirdiğim için görüşemiyorum. bu konuyu zaten kimseyle paylaşmadığım için son bir yıldır sadece burada sizlerle konuşuyor ve paylaşıyorum.
ve bu süreçte farkettim ki meğer benim ne kadar çok arkadaşım varmış. inanın bunu hissettim çok teşekkür ederim herkese.
hele efsune ile istesek denk gelmez bu kadarı. okadar mutlu oldum ki bugün transfer için gittiğimizde girer girmez doktoru görmeden kendisini görmek istediğimi söyledim. henüz çıkmıştı transferden sımsıkı birleşti ellerimiz. şans diledik birbirimize. okadar iyi geldi ki bana canım yaa. allahım ol de ne olur. efsune anne olacak öyle hissediyorum.
bana gelince herşey mükemmeldi. çok rahattım hiç sıkmadım ilk kez kendimi. şevket bey çok babacan çok sıcak biri beni çok rahatlattı. can bey zaten harika. hem çok bilgili konusunda hemde çok samimi. allah razı olsun onlardan gerçekten çok sevdim onları. ellerinden geleni yaptılar.
can bey 13 embriyomuz vardı bunlardan 8 tanesi blast oldu dedi. hepsi çok iyi bana sorarsanız 2 tane transfer edilmesini öneririm dedi. diğerlerini de dondurmadık. bıcırıklardan 2 tanesi transfer edildi. hakkımızda hayırlısı bakalım. ilk günden beri can bey ne dediyse harfiyen yaptım artık allahım ol derse olacak. onlara çok teşekkür ederim.hele can bey dün gece dua ettiğini söyledi çok mutlu oldum allah ondan razı olsun ben binlerce kere razıyım....
arkadaşlarım tekrar çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız.
canım çok mutlu olduk yaaaaaa sağlıcakla bebişlerini d almak nasip olsun.bizlere de dua etmeyii unutmakeseyi 4.5 haftalikken gorebiliyormusuz bir aksilik olmazise tabii. Bana da ikiz olacakmis gibi geliyor hayirlisi saglikli olsun da baska hic birseyin onemi yok.
canım özeldeki msj aldım ama özelden yazamıyorum.ben Firdevse karar verdim,haziran başı gibi gitcem hayırlısıyla,bana dua edin.inşallah senin de pozitif olur sonuçlarınızı çok merak ediyorum.forumun başıından kalkamıyorum çalışmadığım zamanlarda.Kıbrıstamısın, paketmi aldınız?görüşürüz canımmm
kendin ayarlayınca fiyatta fark etti mi?hangisi daha uygun oldu.pakette 5gece deniyor transfer akşamı yola çıkmak istemiyorum.ayyyy şimdiden stres başladı.birşey daha sorcam pıhtılaşma testi farklı bir şey mi,INR diye bir test var kanma pıhtılaşma zamanını gösteriyor bu değer yeterli olur mu pıhtılaşma sıkıntımız var mı yokmu anlayabilmemiz için.teşekkürlerHayırlısı olsun:))
zaman su gibi akıp geçiyor!!
ben paket alamdım herşeyi kendim ayaraldım.
Rocks otelde kalıyorum pazartesi döneceğim
perşembe transferolunca hafta sonuile birleştirdim)
canım benim de kabızlık sıkıntım çok oluyor,ben de de acı biber ve incir işe yarıyor.ılık su içmek te.geçmiş olsun canımmmKayısı fayda etmeyince transfer öncesi gecede 2 yemek kaşığı zeytinyağı içtim. Sabah aç karnınada ve kayısı üstüne Transfer önceside bağırsaklarım çalıştı.
transferden önce ve sonra kabız olmamaya dikkat edin.
ben eucarbon. Alıyordum ama nafile. Transferden önceki gece 2 gündür çıkamadığımı fark edince panikle zeytinyağı ve kayısıyı gece uyguladım ve şuana kadarda ve sorun yok hergün için çözüldü..
şimdi yazayım dedim unuturum diye)
kendin ayarlayınca fiyatta fark etti mi?hangisi daha uygun oldu.pakette 5gece deniyor transfer akşamı yola çıkmak istemiyorum.ayyyy şimdiden stres başladı.birşey daha sorcam pıhtılaşma testi farklı bir şey mi,INR diye bir test var kanma pıhtılaşma zamanını gösteriyor bu değer yeterli olur mu pıhtılaşma sıkıntımız var mı yokmu anlayabilmemiz için.teşekkürler
kendin ayarlayınca fiyatta fark etti mi?hangisi daha uygun oldu.pakette 5gece deniyor transfer akşamı yola çıkmak istemiyorum.ayyyy şimdiden stres başladı.birşey daha sorcam pıhtılaşma testi farklı bir şey mi,INR diye bir test var kanma pıhtılaşma zamanını gösteriyor bu değer yeterli olur mu pıhtılaşma sıkıntımız var mı yokmu anlayabilmemiz için.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?